Rejser til Seattle

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    9

Holder du ferie i USA er Seattle i staten Washington et besøg værd. Byen har Olympic-bjergene som baggrundskulisse mod vest og det 4.400 meter høje Mount Rainier mod sydøst. Byen har sit eget musikmuseum, tegnet af stjernearkitekten Frank O. Gehry og er bestemt en attraktion, der er værd at se som turist.

Fra Seattle kan du rejse nordpå mod Vancouver i Canada eller sydpå langs Stillehavskysten og svømme med hvaler, delfiner og søløver. Fra Seattle kan du rejse gennem bjergene sydpå mod Oregon og Californien. Seattle er omgivet af skøn natur og har en smuk placering på USA's nordvestkyst.

Seværdigheder og oplevelser i byen Seattle

Byen er især kendt for sine mange kaffebarer, bl.a. den første Starbucks, og har et skandinavisk islæt på grund af de mange nordboere, der er udvandret hertil. 

Seattle byder på spændende arkitektur, forskelligartede kulturoplevelser og historiske åndehuller. I den gamle bydel Pioneer Square Historical District glemmer du for eksempel hurtigt, at du er på storbyferie midt i en moderne amerikansk metropol. 

På havnefrontens populære Pike Place Market kan du lade dig friste af alverdens friske varer, kunsthåndværk og musik. Her har fiskehandlerne for vane at kaste med de nyfangede lækkerier til ære for de handlende. Fra byens vartegn og store seværdighed Space Needle er der en fantastisk udsigt over byen, og i den roterende restaurant kan du nyde en lækker middag. 

Seattle har USA's mest udbyggede færgesystem, og med afgang fra Seattle kan du blandt andet besøge de mange øer i Puget Sound, Olympic Peninsula og Vancouver Island i Canada. Dette gør også Seattle perfekt til et stop på din kør selv-ferie.

Læs mere
Vil du til Seattle?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.