Rejser til Orlando

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  7

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

I Orlando ligger alle de store forlystelses- og temaparker som Walt Disney World, Sea World®, Universal Studios® og Universals Islands of Adventure, SkyVenture, Discovery Cove, Wet 'n' Wild, Orlando Ballon Rides og Cypress Lake Airboat Tours - attraktioner som hvert år tiltrækker tusindvis af legesyge børn og voksne fra hele kloden. Området er enormt, så sørg for at afsætte en hel dag til hver temapark på din ferie. F.eks. er Disney World den største af Disneys forlystelsesparker. Hvor Disneyland i Californien svarer til 90 fodboldbaner, svarer Disney World til 15.500 fodboldbaner.

Her er rutsjebaner, der trodser tyngdekraften, imponerende filmstudier med opsatte kulisser, overdådige underholdningsshows, 3D oplevelser, fyrværkeri shows, parader, karruseller og meget meget mere. Vil I have nem adgang til alle Disney parkerne på jeres rejse, kan I vælge at bo på et af Disney's egne hoteller, som ligger på Disney's område og er tilknyttet deres transportsystem. Der findes mange tema-resorts med poolområder, som er fantasifuldt indrettet i forskellige temaer såsom New Orleans-stil eller afrikansk savanne.

Vi anbefaler jer at bestille en Disney' Magic Your Way-pakke, som kan købes hjemmefra. Pakken inkluderer billet til Walt Disney World samt brug af Disney Worlds transportsystemer.

Den tredje mest besøgte by i USA

Orlando og det, der kaldes Space Coast, var indtil 1960'erne et meget stille og ikke særlig interessant område. Det ændredes radikalt og efterspørgslen på arbejdskraft boomede, da først rumforskningen tog fart i Cape Canaveral, og opførelsen af Disney World kort tid efter fulgte trop. I 1971 slog Walt Disney World sine døre op, og intet var længere som før. I dag er Orlando den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles og er en oplagt destination for børnefamilier.

Hvor kan man rejse hen i Orlando

Orlando kan opdeles i 6 hovedområder:

Lake Buena Vista Beluga: Denne bydel ligger nær Downtown Disney og Pleasure Island. Et nydeligt område med haver og træer. Bustransport indenfor bydelen er gratis. Brug tid om aftenen i Downtown Disney og oplev en verden af sjov og ballade for hele familien. 

Celebration: Forestil jer at bo i Disney World. Blot omkring 1.000 beboere bor i disse Disney boliger. Butikker og restauranter i området er meget dyre. Ligger på US 192.
 
Kissimmee: Omkring 10-15 miles (15-25 km) fra Disney. Her er mange souvenirbutikker og de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast. Ligger langs US 192/Irlo Bronson Memorial Hwy.
 
International Drive: Omkring 7-10 miles (10-15 km) fra Disney. På denne gade er der både butikker, restauranter samt forlystelser som bungee jumping, Wet' n Wild, Ripley's Believe it or Not! og meget mere. Sea World og Universal Studios ligger lige i nærheden. 
Ligger langs Highway 536 

Downtown Orlando: Denne bydels barer og restauranter benyttes primært af lokale. Kendte gader som Church Street, Antique Row og Orange Ave ligger her.

Winter Park: Nord for Orlando ligger denne rolige, charmerende bydel, hvor der ikke sker det helt store. Der er et pænt stykke vej til alle seværdighederne, men en tur ad Park Avenue med alle gallerierne og restauranterne kan anbefales.

Det bør man opleve på sin ferie i Orlando

Walt Disney’s Magic Kingdom: Det er verdens mest besøgte forlystelsespark. Begynd jeres besøg på Main Street USA hvor I får et flot syn af Cinderellas Castle. Fra Main Street kan I vælge mellem 6 forskellige temaer som Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Tomorrowland, Mickey's Toontown Fair og Liberty Square. Hvert område har dets egne attraktioner og er befolket af egne Disneyfigurer. Slut dagen af med at nyde "Wishes", det største og flotteste fyrværkeri I nok nogen sinde har oplevet.

Walt Disneys Epcot:
 Epcot står for Experimental Prototype Community of Tomorrow – en udstilling af nyskabelse og fantasi. Denne park er 2½ gange så stor som Magic Kingdom og henvender sig til voksne og lidt ældre børn. Epcot består af Future World med attraktioner og opfindelser til både sjov og underholdning og af World Showcase, hvor I ser 11 forskellige landes kultur og levevis. Her sluttes dagen af med et imponerende lasershow, fyrværkeri, lys og musik. 

Walt Disney’s Hollywood Studios
: Skønt den er godt ½ km2 er det alligevel den mindste park i Walt Disney World. Dens tema er show business med inspiration fra 1930'erne og 1940'ernes Hollywood. Oplev TVs magi og se de store filmstudier. Tag en tur bag scene og se, hvordan special effects bliver til. 

Walt Disney’s Animal Kingdom: Denne park er med et areal på godt 2 km² Disneys største park med et enkelt tema. Det er også den første Disney-park, hvis tema drejer sig om dyre- velfærd og -bevarelse. Her er 7 områder med hvert sit tema: Oasis, Discovery Island, Camp Minnie & Mickey, Afrika, Asia Rafiki's Planet Watch og DinoLand USA. Hvert af dem har sine egne forlystelser og egne figurer.

For mere information om alle Walt Disney World parkerne se: www.disneyworld.com

SeaWorld: Mød Shamu, den store spækhugger, der i et fantastisk show viser alle sine kunster! Her er også shows med delfiner og søløver. Det er dog ikke underholdning det hele, der er også alvor bag. SeaWorld gør et stort arbejde med at hjælpe skadede hvaler, skildpadder, delfiner og manatees (søkøer) indtil de er i stand til at komme tilbage til deres rette element. www.seaworldorlando.com 

Discovery Cove, OrlandoDiscovery Cove: Dette er SeaWorlds søsterpark, hvor man kan komme tæt på mange dyr som delfiner, tropiske fisk, eksotiske fugle, rokker og landpattedyr, der lever langs Floridas kyster. For at skåne dyrene tillader man kun 1.000 besøgende ad gangen. Indgangsbilletten er temmelig dyr men inkluderer frokost, leje af udstyr og billet til SeaWorld. www.discoverycove.com 

Aquatica: Her er en anden af SeaWorlds søsterparker, hvis tema er det sydlige Stillehav. Her kan man se nogle af Australiens og New Zealands karakteristiske dyr. Desuden er her en lang række attraktioner for folk i alle aldre og på alle niveauer, hvad angår svømmefærdigheder. www.aquaticabyseaworld.com 

Universal Studios: Denne temapark åbnede sine døre for publikum i 1990. Her er kopier af berømte gader, spændende attraktioner og forlystelser samt shows, der viser hvordan film bliver til. Universal Studios Florida er ikke bare til underholdning, men også et sted, hvor utallige film, TV-serier, reklamespots og musikvideoer bliver produceret.

Islands of Adventure: Det overordnede tema i denne park er en opdagelsesrejse, hvor man tager af sted fra en havn og besøger fem øer, der hver har sit karakteristiske tema – alle dog med vægt på, at det skal være sjovt og spændende! Forskellige figurer som Spiderman, Captain America, Storm, Wolverine, Dr. Seuss' Cat in the Hat, Merlin the Magician, Popeye, Bluto, Olive Oyl og mange flere befolker øerne og tager del i løjerne. MEN den helt store attraktion er The Wizarding World of Harry Potter! 

Harry Potter: Harry Potter blev hurtigt en international sensation efter forfatteren JK Rowling udgav den første bog i 1997. Med hver efterfølgende bogudgivelse blev flere og flere fans trukket med ind i den fantasifulde og magiske verden, Rowling havde skabt. Det virkede kun helt naturligt, at bøgerne blev filmatiseret - og med den enorme succes der fulgte disse film begyndte spekulationerne om, hvor meget større Harry Potter serien kunne blive. The Wizarding World of Harry Potter i Universal's Islands of Adventure er den ultimative realisering af Rowlings drøm. Når du besøger Harry Potters Wizarding World, vil du øjeblikkelig føle dig transporteret til Hogsmeade Village med snedækkede hustage og det ildevarslende spir fra Hogwarts slottet i det fjerne - ja, selv tryllestavene vælger sine ejere her. Atmosfæren og detaljerne, der er skabt af Universals designerteam, er intet mindre end forbløffende, og alle fans af Harry Potter universet vil elske denne magiske oplevelse.

Universal CityWalk: Dette er underholdnings- og butiksområdet i umiddelbar tilknytning til parkerne. Hertil kommer man fra parkeringspladsen, inden man går ind i parkerne. Her er gadeunderholdning, mange forskellige spisesteder, AMC Universal Cineplex med 20 skærme, butikker og kendte caféer som Margaritaville, NBA City Cafe, Nascar Cafe, Hard Rock og Hard Rock Live samt Emerill's. I City Walk ligger følgende klubber: Latin Quarter, The Groove, Pat O'Brians, Rising Star, Bob Marley's, Red Coconut og Cigarz. 

For mere information om alle Universal Orlando-parkerne se: www.universalorlando.com

Læs mere

Top oplevelser

Orlando, FL

 1. 1

  Disney World

  Walt Disney World er et af de mest besøgte forlystelsesområder i verden. Med årene har Walt Disney World udviklet sig til meget mere end Mickey Mouse & Co.
 2. 2

  Kennedy Space Center

  NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier.

Rejseforslag til Orlando

FAMILIE FAVORIT

Action og solskinsferie i Florida

USA - Orlando, Fort Myers, Fort Lauderdale

  • Action i Orlando med Disney World og Sea World
  • Afslapning på Fort Myers’ strande
  • Airboatride og alligatorer i Everglades’ sumpe
  • Salsamusik og lyserøde flamingoer i Miami
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB

13 nætter fra kr. 11.520

Vil du til Orlando?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Kasper, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.