Rejser til Napa Valley

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    9

Rejser du til USA's mest kendte vindistrikt, Napa Valley, nordøst for San Francisco, kan du se bølgende bakker og frodige vinmarker, du kan smage på herlige kvalitetsvine, lavet på druer som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay i Napa-dalen og køre med Napa Valleys Wine Train, mens du nyder udsigten til landskabet og spiser og drikker dig til store ferieoplevelser.

Skøn vin og lækker gourmetmad i Napa Valley

Det californiske vineventyr startede i 1960’erne og bredte sig sidenhen mod syd til Santa Barbara og mod nord til Mendocino. Siden Stags Leap ”Fay” Cabernet Saugvignon slog de kendte franske vinslotte i 1976, har den blot 32 kilometer lange dal været et populært feriemål for millioner af turister og har forvandlet Napa Valley til et kulinarisk smørhul.  

Dalen strækker sig nede fra Napa Valley by, som har skønne måltider inden for rækkevidde på de mange gourmetrestauranter til det bjergrige landskab nord for vinbyen Calistoga, der er berømt for sine varme kilder. En kort køretur fra byen bringer dig op til de berømte vingårde, hvor du kan hengive dig til smagsoplevelser af koncentreret frugt og saftige bær.

Fantastiske kulinariske oplevelser

De forskellige områder skaber vine, der er det ultimative udtryk for områdets terroir. Her er tale om professionelt håndarbejde og ”kultvine”. I Sonoma finder du familiedrevne vingårde, der igennem flere generationer har fremstillet luksusvine som Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet. Lodi, beliggende mellem foden af bjergkæden Sierra Nevada og San Francisco Bay, er især berømt for sin Zinfandel. Midt i Napa dalen i den rolige flække Yountville finder du gourmetrestauranten The French Laundry, som har 3 Michelin-stjerner.

Læs mere
Vil du til Sonoma og Napa Valley?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.