Udflugter i Las Vegas

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Las Vegas

Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter i til Las Vegas. Kontakt os så hjælper vi dig med at sammensætte de rette ingredienser til en uforglemmelig rejse!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Grand Canyon med bus | Las Vegas

Turen afgår fra Las Vegas og går gennem det historiske landskab i det sydvestlige USA til det maleriske Grand Canyon.
Undervejs vil din guide fortælle spændende historier om de nybyggere og indianere, spanske opdagelsesrejsende og cowboys, der tidligere har beboet området. Undervejs standses der ved de kendte seværdigheder Hoover Dam, Mather Point og Bright Angel Lodge. Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 13 timer (inkl. transport til og fra dit hotel)
Afgang: Dagligt

Helikoptertur over Colorado River | Las Vegas

En heldagsudflugt med helikopter, der er lidt udover det sædvanlige!
Turen starter i Las Vegas og tager dig med på en malerisk flyvetur hen over Hoover Dam, Lake Mead og Boulder City for siden at lande ved bredden af Colorado River midt i Grand Canyon. Du nyder en delikat frokost på flodbredden akkompagneret af perlende champagne, før du atter stiger om bord på helikopteren og flyver til Boulder City. Ved foden af den gigantiske Hoover-dæmning påbegynder du sejlturen ned ad Colorado River. Dette er den perfekte måde at nyde det smukke, uspolerede naturområde på!

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt

Helikoptertur over Grand Canyon | Las Vegas

Oplev det utrolige landskab ved Grand Canyon i fugleperspektiv!
På denne helikopter-tur får du en absolut enestående udsigt over kendte seværdigheder, som Lake Mead, Boulder City og Hoover Dam samt udslukte vulkaner, klipper og kløfter, der pryder ørkenlandskabet. Dernæst daler helikopteren og tager dig med dybt ned i Grand Canyon, hvor klippeformationer, der er mere end 2 milliarder år gamle, endnu står intakte. Du lander ved bredden af Colorado River og kan nyde en delikat picnic i læ af en autentisk indianer hytte. Tag dig god tid til at udforske Hualapai-indianernes hjemsted og ikke mindst den storslåede natur.

Varighed: 4 timer (inkl. transport til og fra dit hotel)
Afgang: Dagligt

Helikoptertur over Las Vegas | Las Vegas

Oplev underholdningsmekkaet fra oven om bord på en topmoderne helikopter. Nyd udsigten til "The Strip" der er prydet med kopier af alverdens monumenter.
New York Skyline, Eiffeltårnet, Luxor-pyramiden og det antikke Cæsar-palads er bare nogle af seværdighederne. Selve flyvetiden varer ca. 10 minutter. Bemærk venligst at transport fra dit hotel til lufthavnen ikke er inkluderet.

Varighed: 20 minutter
Afgang: Dagligt