Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Hawaii

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Hawaii.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Big Island

Hawaiiansk vulkaneventyr | Big Island

De nylige udbrud fra Hawaiis Kilauea Vulkan i Vulkanernes National Park har fanget verdens opmærksomhed og fantasi.

Guiden vil på dette vulkaneventyr føre dig ud på en vandretur til den lava-tildækkede by Kalapana samt den sorte sandstrand Kaimu. Du vil undervejs opleve en kortere tur ud til de nyeste sorte sandstrande, som tidligere var en del af havet. Kig mod øst og se skråningerne på Vulkanernes National Park.

Der vil være mulighed for at se damp og røg samt lava krybe ned af vulkanerne, såfremt der har været mindre udbrud. På turen vil du kunne udforske Vulkanernes National Park, Jaggar Museet, Thurston lavarør, Kilauea Iki krateret og ”Lava Tree State Park”. Turen fortsætter herefter til det majestætiske ”Rainbow Falls”, hvor det brusende vand interagerer med det gyldne solskin og derved skaber regnbuer. Du vil besøge en farverig flamingoblomst- og orkide-planteskole, hvor du vil opleve disse smukke og fantastiske eksotiske blomster.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 9.30-9.45

Helikoptertur over vulkanen Kilauea | Big Island

Oplev en tur som tager dig fra bjergene ud til havet for at se det mest geografiske aktive miljø på jorden.
Svæv over mange mil af intens vulkansk aktivitet fra Kilauea vulkanen og herefter mange hektar af skorpet sortnet lava herunder den engang uberørte Royal Garden Subdivision. Oplev varme bølger af damp blive udspyet fra strømme af lava, som kommer ud af åbninger i vulkanerne Pu’u O’o og Kupainaha. Bliv vidne til det stadig voksende landskab alt i mens lavaen strømmer ud i havet. På denne tur vil du høre guiden fortælle i detaljer om Kilaueas fantastiske aktivitet. 

Undervejs vil du se mærkelige sorte sand strande langs den ellers skinnende kyst. Derefter vil du kunne nyde den fantastiske panoramaudsigt over ”the Big Islands” naturlige skønhed mens du flyver over vidtstrakt uberørt regnskov.

Turen inkluderer: 
45-50 minutters flyvetur 
Brugergebyr samt benzintillæg

Varighed: 45-50 minutter
Afgang: Dagligt kl. 7.00 fra Kailua-Kona eller kl. 7.30 fra Keauhou

Kaptajn Zodiacs bådekspedition | Big Island

Svæv over bølgerne på denne hyggelige tur til Kealakekua bugten, stedet for Kaptajn Cooks monument samt Hawaiis fineste maritime fristed.

Den 16 personers store zodiac båd byder på en komfortabel tur, alt imens du omfavner kystlinjen langs den gyldne Kona kyst. Din kaptajn vil undervejs fortælle om de fascinerende folkefortællinger og historie, som Konas kyst byder på. Hold øjnene åbne undervejs, da der vil være mulighed for at se søskildpadder, manta rays, ”spinner” delfiner og hvaler (alt efter sæsonen). 

I bugtens krystalklare vand vil du kunne snorkle i en regnbue af tropiske fisk midt mellem de smukke koralhaver. Nyd den herlige frokost, vi serverer for dig, inden vi igen fortsætter turen hjem med store havgrotter, lavarør og den smukke barske kyststrækning.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 eller kl. 12.45

Ø-rundtur fra Kailua-Kona og Keauho | Big Island

På denne tur vil du opleve vidunderne og spændingen ved Hawaiis ”Big Island”. Du vil nyde denne guidede tur på samlet 260 mil rundt om øen.

Turen vil tage dig til sydkysten, hvor du kan opleve Kealakekua-bugten, mens du smager aromatisk kaffe og the på en Kona Kaffe virksomhed. Dit hawaiianske vulkaneventyr fortsætter med en omfattende udforskning af den fantastiske Vulkanernes National Park, som inkluderer Kilauea Iki krateret, dampskyer, frodig jungle og Thurston lavarør.

Du vil opleve parkens vulkanske landskab fra observatoriet og samtidig have mulighed for at besøge Jaggar museet. Herefter kører vi forbi de brusende vandfald på Hamakua kysten, og du vil kunne gå en tur på Punalu’s sorte sandstrand. Når vi kommer til østkysten, vil vi besøge en macadamia nøddefabrik, den verdens berømte ”Big Island" slik, samt besøge de vidunderlige ”Rainbow Falls”. På hjemturen kører vi mod vest og vil her komme igennem ”Parker Ranch Lands”, som er hjemsted for de originale paniolos of Waimea (Hawaiiansk cowboys).

Varighed: 12 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00 fra Kailua-Kona eller fra Keauhou kl. 7.30

Stjerneoplevelse på toppen af Mauna Kea | Big Island

Mauna Keas top er berømt som verdens største astronomiske observations destination. Den er desuden en af Hawaiis mest hellige kulturelle seværdigheder.

Her vil du lære om den bemærkelsesværdige evolution og ændringer, som øens natur har oplevet. Vi stopper ved en historisk ranch for aftensmad, og efter middagen vil der være afgang til toppen af vulkanen for at se en sensationel solnedgang. Du vil stå i æresfrygt på toppen af verdens højeste vulkan omgivet af den største samling teleskoper på jorden, samt nogle af de mest dramatiske scenerier, du nogensinde vil opleve. Senere vil du opleve, at vores naturguide afslører vidunderne ved vores nats verdensklasse klarhed. 

For at komme med på turen, skal du være 16 år eller ældre. Turen frarådes personer med vejrtræknings- og hjerteproblemer, gravide eller med generelt dårligt helbred. Dykkere skal venligst bemærke, at toppen af vulkanen befinder sig 13.000 for (4000 meter) over havets overflade. Solnedgangen og stjerneoplevelsen er underlagt de på dagen vejrlige forhold.

Bemærk: Turens tider ændrer sig alt efter sæsonens solnedgang

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 14.45-15.45

Kauai

Heldagstur i Hawaiis baghave | Kauai

På denne tur vil man opdage, hvorfor Kauai er kendt som Hawaiis baghave.

Turen går bla. til den majestætiske Waimea Canyon, som Mark Twain kaldte "Grand Canyon of the Pacific", og som er 16 km lang og næsten 900 meter dyb. Dette vidunder er blevet dannet over en periode på 5 millioner år af en række forskellige geologiske begivenheder.

Du vil se Spouting Horn og sydkysten Poipu, som er kendt for deres dejlige gyldne strande, Koloa sukkermølle, Dronning Victoria profil og Nawiliwili Havn. Din rejse fortsætter med en sejltur langs Wailua floden til den berømte Fern Grotto, som er en lavastens grotte, der har en meget speciel akustik og bliver brugt af berømte kunstnere.

Til sidst kommer man forbi Opaeka vandfaldet, fødselsstenen, hvor Kauais konger blev født, og Hotel Coco Palms, som bl.a. er kendt fra Elvis Presley filmen Blue Hawaii.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller på Kauai.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Helikoptertur over Kauai | Kauai

Din rejse begynder med et smut til den spektakulære Hanapepe Valley, og fortsætter derefter videre til Mana Waiapuna, også kendt som "Jurassic Park Falls".

Derefter går det op til Olokele Canyon, inden du flyver videre til Waimea Canyon, det berømte "Grand Canyon" i Stillehavet. Så venter det skulpturelle mesterværk Na Pali Coast, der baner vej videre til Bali Hai Cliffs og det uberørte blå vand ved Hanalei Bay og Princeville Resort området.

Endelig, hvis vejret tillader det, er kronen på værket Garden Isle: Mount Wai'ale'ale - det vådeste sted på jorden med en gennemsnitlig nedbør på ca. 12,700 mm om året! At flyve i midten af krateret med sine 1.500 meters høje mure knejsende over sig, er virkelig en ærefrygtindgydende afslutning på dit eventyr af Kauai.

Turen afgår fra Hawaiian Helicopters kontor i Habour Mall i Lihue.

Varighed: 55 minutter
Afgang: Dagligt

På snorkeleventyr med luksuskatamaran | Kauai

Udforsk de ærefrygtindgydende skråninger af majestætiske Na Pali Coast på en spændende katamaran-tur. Der er ingen bedre måde at opleve kyststrækningen af Kauai end på en luksuskatamaran.

Slap af under den varme tropiske sol på det rummelige dæk og nyd en sikker og stabil bådtur langs kysten. Båden har skyggefulde områder og friske vandbrusere, så her kan du slappe af i skønne omgivelser.

Se de spektakulære kløfter, fortryllende vandfald, der strømmer fra gemte bjergsprækker og tidløste lavarør. Nyd fortællinger om den tidlige polynesiske civilisation, der engang beboede disse grønne områder.

Der kastes anker for at svømme og snorkle med Stillehavets forunderlige liv, såsom stimer af tropiske fisk, spinnerdelfiner og lejlighedsvis havskildpadder. Når sulten melder sig, vil der blive serveret sandwich og drikkevarer. For et haveventyr i Paradiset, må du ikke gå glip af denne udflugt!

Turen afgår fra Captain Andy’s kontor i Port Allen Marina Center.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Snorkeludflugt for den eventyrlystne | Kauai

Hop om bord på et spændende eventyr og få dit livs bådtur!

Der er afgang fra Kikiaola Harbor, hvor du vil få serveret en let morgenmad og nyde den betagende udsigt over Waimea og den længste hvide sandstrand i Hawaii.

Sejl forbi en af de ældste sukker byer på Hawaii, og videre ud til Polihale State Park mod Na Pali Coast majestætiske klippevægge og hængende dale. Lyt til en historisk og kulturel fortælling der leveres af din kaptajn, da han navigerer dig sikkert ind i havet huler og under brusende vandfald.

Når du er nået Kalalau, vil du gå tilbage til Nu'aolo Kai for vandreture og udforske de arkæologiske rester af en gammel hawaiiansk fiskerby. Du er også velkommen til at svømme og snorkle på det beskyttede rev, hvor krystalklart vand vrimler med fisk, koralformationer, og andre marine liv. Undervejs serveres der frokost og drikkevarer.

Turen afgår fra Napali Explorers kontor i Waimea.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Maui

Den himmelske Hana oplevelsestur | Maui

Kør til himmelske Hana for en dag fuld af uforlignelige udsigter og syn for øjet. Den snoede vej slanger sig langs uspoleret kyststrækninger og hvide strande.

Læn dig tilbage og nyd den airconditionerede komfortbus, alt imens du oplever øens frodige landskaber, storslåede vandfald, frodig jungle og velduftende regnskov.

Din turguide vil guide dig igennem lavaområder skabt ved det sidste udbrud på Haleakala samt det fantastiske landskab rig på den oprindelige flora og fauna. Din guide vil desuden give dig indblik i de forskellige stumper af hawaiiansk historie, som I møder undervejs. Vi kører gennem Keanae landsbyen, Waikani vandfaldene, South Wailua vandfaldene og Oheo Gulch, hjemsted for ”the Seven Sacred Pools”. Hvis betingelserne på vejen tillader det, vil bussen køre ad en sydlig rute rundt om spidsen af øen for endnu flere betagende udsigter.

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Førsteklasses snorkling og grill | Maui

Læn dig tilbage med en kop Kona kaffe eller et glas tropisk juice samt continental morgenmad, mens vi begiver os ud på en fantastisk snorkling-tur.

De, som vil snorkle, kan enten hoppe i vandet med det samme eller blive om bord for en træningslektion. Al snorklingudstyr er inkluderet og vil blive udleveret. Din snorklingtur vil blive enten ved Honolua-bugten eller Honokahau-bugten på Maui. Du vil endda få mulighed for at se den berømte spinnerdelfin, som lever i disse farvande omkring Hawaii. Når du er retur på båden efter at have besøgt 2 forskellige snorklingdestinationer, vil der være åben bar og en varm lækker grillmenu. Efter frokosten kan du nyde en af vores mange drikkevarer samt dessert, mens vi sejler retur til Kaanapali. 

Turen inkluderer:

Morgenmad bestående af assorteret morgenbrød og mini muffibns, Kona Kaffe og tropisk juice. 
Frokost bestående af grillet kyllingebryst, håndlavede hamburgers og cheeseburgers (vegatarburger kan laves ved forespørgsel), assorteret oste, forårsruller, krydret Maui kartoffel chips, bakker med tropisk frugt, pasta salat og gourmet chokolade cookies med iskoldt mælk. Til Keki (børnene) vil der være peanut butter og marmelade madder samt hotdogs. 
Drikkevarer bestående af sodavand (normal og sukkerfri), lemonade, vand og tropisk juice. Der vil desuden være fadøl, hvidvin, Mai Tais, vodka, gin og rom. 
Snorklingudstyr og instruktør. 
Skatter og afgifter.

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Haleakala, det centrale Maui og Lao dalen | Maui

Turen starter meget tidligt, til gengæld venter der en uforglemmelig oplevelse.

Vulkanen Haleakala rejser sig mere end 10.000 fod over havets overflade og er kendt for sin rå skønhed og det unikke landskab, der i 1886 bevægede Mark Twain til at beskrive vulkanen som "Det mest sublime spektakel, jeg nogensinde har været vidne til (...) Mindet om den vil blive hos mig for altid". På Haleakala oplever du smukke blomsterhaver og den sjældne silkesværdplante, der er en af de få planter i verden, der kan overleve i dette barske miljø. Undervejs på turen oplever du Kula-distriktet, Puu Ulaula usigtspunktet samt Haleakala Besøgscenter og nationalpark. Medbring varmt tøj og behagelige vandresko. 

Turen inkluderer: 

Kula district, entré til Haleakala National Park, Haleakala Crater, Puu Ulaula Overlook og Haleakala Visitor Center.

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 6.45

Helikoptereventyr over Hana og Haleakala kraterne | Maui

Flyv som en tropisk fugl over 2 af Mauis mest berømte seværdigheder – Hana og Haleakala kraterne – og alt derimellem.

Svæv over Haleakalas fremmede udseende, også kaldet ”Solens Hus”, og se terrænet forandre sig for dine øjne. Toppen af krateret ligner et månelandskab af gold hærdet lava, men giver luft til frodige åbne græsgange og tropiske planter længere nede af bjerget. 

Fra Haleakala følger du den nordøstlige Mauis forrevne kystlinje til det himmelske Hana, som er hjemsted for over 100 brusende vandfald, regnskov og dramatiske kystlinje. Dusinvis af eksotiske planter- og blomster breder sig på den frugtbare jord og er det eneste sted, foruden Hana, hvor man finder et syn som dette. Du vil også se det smukke ”Pools of Oheo” samt de rustikke omgivelser til Hana by undervejs.

Varighed: 45 minutter
Afgang: Dagligt

Middag og hawaiiansk underholdning i det gamle Lahaina Luau | Maui

Det orange lys fra et øhavs solnedgang rammer en af Mauis fineste Luaus på stranden ved det historiske Lahaina.

Ved det gamle Lahaina Luau vil du opleve Hawaiis rige ø-kultur iscenesat i et rustikt mindeværdigt gammelt fiskerleje. 

Efter du er blevet modtaget ved en lei-ceremoni med ægte blomster, set øens håndværksmæssige kunnen og drukket din tropiske favorit cocktail, vil der blive serveret et sprudlende festmåltid mellem stråtækte hytter med en overflod af mad og aktivitet, efterfulgt af den traditionelle Imu-opvisning. Gennem hele aftenen vil der være fremragende underholdning med en spektakulær autentisk hawaiiansk revy. Du vil værdsætte denne ægte afspejling af øernes rige historie, mens du nyder solnedgangen ud over havet.

Prisen inkluderer: 
Buffet bestående af stegt kalua svinekød, stegt mahi mahi i Maui løg flødesauce, tropisk guava kylling, teriyaki oksefilet, lomi lomi laks, poke, kyllinge ris, hawaiianske søde kartofler, alt godt fra havet salat, taro bladsalat med kokosmælk, blandet grøntsager, ø frugt på fad, bananbrød, haupia og et udvalg af forskellige desserter.
Åben bar
Skatter og afgifter

Check-in kl. 17.15

Middagen starter kl. 18.00

Underholdning 19.00 til 20.15

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 17.15

Spektakulær solopgangstur | Maui

Knejsende med 10.000 fod over havoverfladen er Haleakala Mauis ”Solens Hus” ifølge de gamle folkehistorier.

Oplev dagen bryde frem fra toppen af Mt. Haleakala, som er kendt for sin rå skønhed og unikke scenarier. Besøg desuden Haleakala National Park, besøgscenteret og Pu’u Ula’ula, som simpelthen vil forbløffe og fryde dig.

Bemærk: Tirsdag til søndag

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Tirsdag til søndag mellem kl. 2.10-3.55

Oahu

Halvdagstur: Pearl Harbour, Arizona Memorial & Punchbowl mindesmærket | Oahu

Dit besøg til Arizona Memorial og Pearl Habour vil tage dig tilbage til morgenen d. 7 december 1941, hvor du vil gennemleve øjeblikket, der tvang Amerika ind i 2. verdenskrig.

På Arizona Memorial besøgscenter (Hawaiis foretrukne turistattraktion) har du mulighed for at gå igennem museet. Man kan også se en kort film, der omhandler angrebet på Pearl Habour. Efterfølgende bliver man sejlet ud til Arizona monumentet, som er opført oven på det sænkede krigsskib af samme navn.

Turen forsætter igennem Punchbowl National Cemetery og mindesmærket for de savnede soldater. På vejen tilbage til Waikiki, kører man igennem Honolulus historiske områder, inkl. ’lolani Palace, Kawaiahao Church, statuen af King Kamehameha og Honolulu Hale 6 Mission House.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: ca. 4½ time
Afgang: Dagligt kl. 6 eller 8:45

Ø-rundtur i Oahus skønne omgivelser | Oahu

Nogle af de oplevelser, man vil få i løbet af turen, er bl.a. en fantastisk udsigt til billedskønne Diamond Head og Kahala-området, som er kendt for deres eksklusive boliger.

Nyd udsigten over Hanauma Bay, som er et bevaret Marine-reservat, og forsæt videre langs kystlinien til det berømte Halona Blowhole, Sany Beach og Makapu’u Point. Husk dit kamera, så du kan forevige udsigten til Oahus mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nu’uanu Pali Lookout. Turen inkluderer også et besøg til Byode-In, som er et buddhistisk tempel, der blev bygget i 1968 for at markere 100 års dagen for de første Japanske immigranter.

Man stopper ved Kualoa Ranch for "Legends og Legacy turen", som inkluderer en smuk køretur i Ko'olau-bjergene op til en spektakulær udsigt over Kaneohe Bay og Chinaman's Hat. Man vil høre historier om legender fra ranchen, der er med til at give en spændende og mindeværdig oplevelse.

Oplev Oahus nordkyst med de mange skønne surferstrande og afslappet stemning.

Til sidst er der inkluderet et stop på Dole Plantation i midten af øen, hvor du kan slentre gennem den dejlige plantagehave. Tag en tur med sukkerrørstoget (ekstra gebyr), og test derefter dine færdigheder i ananashavens labyrint (ekstra gebyr).

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Oplev verden under havet med Atlantis ubåd | Oahu

Kom med om bord på Atlantis-ubåden og oplev den fortryllende verden under vandet. Turen begynder med en smuk sejltur ud til området, hvor Atlantis dykker omkring 30 m under havets overflade.

Læn dig tilbage i den behagelige kabine og nyd udsigten til stimer af eksotiske fisk i alle regnbuens farver, mens de leger i de sjældne koraller.

Morener, store havskildpadder og i nogle tilfælde hajer er bare nogle af de fantastiske dyr, man kan opleve undervejs. Når vi atter er oppe ved havoverfladen, går sejlturen forbi det glitrende Waikiki, og vi slutter turen med en betagende udsigt til Diamond Head og Oahus bjerge og dale.

Bemærk: Du skal checke ind en halv time før.

Varighed: 45 minutter
Afgang: Dagligt kl. 12.00, 13.00, 14.00 og 15.00

Snorkeltur med delfiner og frokost | Oahu

En hel dag med delfiner og snorkelture i de uberørte farvande ud for vest Oahu.

Efter en formiddag med en masse spinnerdelfiner, nydes en lækker grillet frokost ombord med udsigt til Waianaes kystlinje.

Dernæst kan du udforske den smukke verden under vandet ved Oahus bedste snorklingområde. En dejlig dag på vandet på Nai'a, en øko-venlig katamaran specialbygget i 2007 med de ​​bedste faciliteter, herunder snorkeludstyr samt instruktion, friskvandsbruser, afslappende soldæk og et fantastisk personale.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00