Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Hawaii

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Hawaii.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Big Island

Svøm med de store djævlerokker | Big Island

Kom tæt på de store djævlerokker på en aftentur i det varme hav og få en oplevelse for livet! 

Tag med på en aftentur i det klare, varme vand, og oplev de store og graciøse djævlerokker, når de yndefuldt og majestætisk kommer op fra dybet. Djævlerokken, som på engelsk kaldes Manta Ray, har et vingefang på op til 7 meter og kan veje op 1.400 kg - og er den største af alle rokker.
Djævlerokken er ikke farlig for mennesker - den lever hovedsageligt af plankton og smådyr.

Turen er ikke mulig for børn under 7 år

Varighed: ca 1,5 time
Afgang: 18:30 og 20:00

Voksen fra kr. 854
Barn fra kr. 854

Delfiner og snorkling | Big Island

Hop med på båden og gør dig klar til at svømme med disse fritlevende delfiner, hvor du oplever deres energi og nysgerrighed i mødet med mennesker. Efter en svømmetur med delfinerne bliver du sejlet mod syd, hvor du får mulighed for at udforske undervandsgrotter langs Kona-kysten. Her snorkler du i det rolige vand ud fra Kealakekua-bugten, som også kaldes det bedste snorklingssted i Hawaii. Stedet gemmer på farverige koraller og er kun tilgængeligt med båd eller en lang vandretur.
Der vil være tid til at slappe af ombord og nyde lidt snacks samt drikke, mens du lærer om den historiske og kulturelle baggrund for netop dette område. På vejen tilbage til Keauhou-bugten kan du være heldig at se både hvaler, djævlerokker og/eller havskildpadder.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.00-12.00

Voksen fra kr. 1.283
Barn fra kr. 1.090

Kom tættere på stjernerne | Big Island

Tag med på en rejse, der tager dig fra havets overflade til toppen af Mauna Kea, der er det højeste bjerg i staten Hawaii. Du vil opleve, hvordan højderne afslører naturens vidundere og giver dig et nyt og mere klart syn af hawaiis stjernehimmel. Bjerget udgør også med de 4207 meter det andethøjeste punkt over havoverfladen blandt hele klodens øer. 

Turen går op ad den inaktive vulkan Mauna Kea, der altså er blot 36 meter højere end sin nabo Mauna Loa. Undervejs på rejsen kan du nyde en kop varm kakao samt en picnic på Historic Humuula Station foruden guidens historiske fortællinger. På toppen af Mauna Kea, ved verdens største samling af forskningsteleskoper, venter turens højdepunkt – nemlig en spektakulær solnedgang efterfulgt af en klar, smuk stjernehimmel.

Du skal være i stand til at vandre på ujævnt terræn og huske lukkede sko, lange bukser og en trøje.

Varighed: ca. 8 timer
Afgang: Dagligt om eftermiddagen

Voksen fra kr. 1.845
Barn fra kr. 1.845

Svæv over ’The Big Island’ | Big Island

Vær vidne til Kohala-bjergenes fortryllende skønhed på en tur i helikopter, hvor du lader dig glide forbi stejle klipper, svæve over dybe, grønne dale og flyve langs den nordøstlige kyst med udsigt til de tre store dale Waimanu Valley, Pololu Valley og Waipio Valley, der alle åbner op ud mod Stillehavet.
Kohala-bjergene er en række vulkaner beliggende på ’The Big Island’s nordlige del. Disse bjerge breder sig over en strækning på mere end 34 kilometer – fra Waimea til Upolu Point. Gennem bjergene skærer en dyb dal, der er 35 kilometer lang og 24 kilometer bred. Her bliver landskabet mere frodigt, jo længere du kommer mod øst. Den sydligste del er dækket af størknet lava, mens der mod nord driver vande langs bjergtoppene. En helikoptertur over Kohala-bjergene er således en fryd for øjet.

Varighed: ca. 30-40 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.661
Barn fra kr. 1.661

Vulkaneventyr på ’The Big Island’ | Big Island

Tag med på en af de mest populære udflugter på Hawaii Big Island – nemlig udflugten til Volcanoes Nationalpark, der er den største i staten.

Som navnet afslører, står denne dag i vulkanernes tegn med de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa som hovedattraktioner. Mens Kilauea på godt en kilometers højde er en af de mest aktive vulkaner i verden, så er Mauna Loa, der er over fire kilometer høj, den mest massive vulkan i verden. Inde i parken kan du besøge Jaggar-museet, der rummer geologiske og kulturelle udstillinger samt en forunderlig udsigt til Kilauea. Derudover kan du gå på opdagelse i Thurston Lava Tube, der er en 500 år gammel lavagrotte.

Foruden et besøg i den vulkanske nationalpark er der også tid til at udforske resten af øens østlige side, hvor du blandt andet kører gennem den største by Hilo og ser det smukke vandfald Rainbow Falls.

Husk at tage gode, lukkede sko på.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 786
Barn fra kr. 472

Kauai

Det ultimative Kauai-eventyr | Kauai

Den bedste måde at opleve Kauais bredde og dens majestætiske karakter er fra luften. Udforsk Napali-kysten, svæv over dybderne i Waimea Canyon og se vandfaldet Manawaiopuna, der er kendt fra filmen Jurassic Park. 

Som den ældste og nordligste af hawaiiøerne byder Kauai på åbne dale, skarpe bjergtoppe og skumle klipper. Her har flere års vækst formet både regnskove, floder og kaskader af vandfald. På grund af den frodige natur er flere dele af øen kun tilgængelige fra luften, og en helikoptertur er derfor den perfekte måde at opleve Kauais skjulte naturvidundere på. Forbered dig på et syn, der er flottere end, du kan forestille dig.

Mod tillæg kan du vælge en tur, der lander ved  det berømte vandfald, kendt fra Jurassic Park filmen.

Varighed: ca. 45-55 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.740
Barn fra kr. 1.740

Stillehavets Grand Canyon | Kauai

Oplev en storslået panoramaudsigt over Waimea Canyon, hvor røde, brune og grønne nuancer blender sammen og står i kontrast til brusende vandfald og farverige regnbuer.
Denne udflugt tager dig med til Stillehavets Grand Canyon, hvor der venter dig et spektakulær syn. Waimea Canyon er mere end 16 kilometer lang og over en kilometer dyb – et vidunder, der blev skabt af erosion fra Waimea-floden. Se udsigten fra Hanapepe Lookout, iagttag vandet der skyder op ved Spouting Horn og besøg Poipu Resorts, der blev berømt i Elvis Presley’s film, Blue Hawaii. Desuden kan du opleve seværdighederne Queen Victoria’s Profile, sukkermøllen Koloa og Nawiliwili Havn.

Varighed: ca. 5 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.15-13.00

Voksen fra kr. 601
Barn fra kr. 360

Maui

Solopgang fra toppen af Haleakala | Maui

Sæt alarmen, tag det varme tøj på og gør dig klar til en rejse på over 60 kilometer for at nå toppen af den sovende skjoldvulkan Haleakala, der ligger på øen Maui. Her er temperaturen på omkring -6 grader, men synet af solopgangen fra toppen, der ligger godt tre kilometer over havets overflade, vil varme dig.
Nyd også udsigten fra de store vista-vinduer, mens du igen langsomt bevæger dig de 60 kilometer ned til bunden af den sovende vulkan. Her bliver du tilbudt gratis transport tilbage til dit hotel.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.004
Barn fra kr. 658

Den skjulte side af Maui | Maui

Udforsk Mauis skjulte skatte i den verdensberømte natur på Hana-kysten, der på en gang er frodig foruden at være konstant skiftende. Du vil opleve brusende vandfald, frodige regnskove og fantastiske udsigter.

Start din rejse gennem byen Paia, der gemmer på en gammel sukkerfabrik, og tag dernæst langs kysten forbi flere kendte windsurfing strande. Du får mulighed for at se bølgerne skvulpe ved Keanae Valley Lookout og vandet bruse ved Wailua Falls. Gå også på opdagelse i parkerne Pua'a Ka'a, Kaumahina og Waianapanapa. Herefter fortsætter din rejse over broer med kun en kørebane og gennem hårnålesving til den naturskønne by Hana samt den populære Hasegawa General Store. Din professionelle guide eskorterer dig til det unikke landbrugssamfund Kipahulu, hvor du undervejs stopper ved Ohe'o Stream & Pools for en forfriskende svømmetur, hvis ellers vejret tillader det.

Medbring gerne eget håndklæde samt kamera, så du kan forevige dine minder.

Varighed: ca. 10,5 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.00-18.30

Voksen fra kr. 1.267
Barn fra kr. 834

Mauis seværdigheder set fra luften | Maui

Udforsk den tropiske regnskov med pulserende grønne dale, glid over tårnhøje klipper langs kysten og iagttag de brusende vandfald – denne gang fra oven.
På denne helikopterudflugt oplever du den over to millioner år gamle ø fra en helt ny vinkel. Maui, der er den næststørste af Hawaii-øerne, er dannet af West Maui bjergene og den sovende vulkan Haleakala, der hæver sig hele tre kilometer over havets overflade. På turen svæver du over marker fyldt med sukker og ananas. Du flyver forbi byerne Kapalua, Kaanpali, Old Lahania og Hana foruden en mulighed for at kaste et blik på søen kaldt Seven Pools, oplever naturområdet Upcountry samt spotter de mange windsufere på stranden Ho’okipa. Oplevelserne er således mange, hvis du vælger at tage denne udflugt i helikopter.

Varighed: ca. 40-50 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.845
Barn fra kr. 1.845

Pukkelhval-safari | Maui

Hvert år kommer de storslåede pukkelhvaler fra Alaska til Hawaii, hvilket betyder, at du kan møde et af havets store vidundere lige ud for Mauis kyst.

Ombord på en katamaran får du mulighed for at opleve dette rolige men samtidig enorme dyr på tæt hånd. Pukkelhvalen, der tilhører bardehvalerne, kan blive omkring 15 meter lang og veje op til 30-35 tons. Så forbered dig på et sjældent og forunderligt syn.

Derudover tilbyder denne sejltur også et unikt indblik i den smukke natur omkring øen. Du får således set Maui ikke blot på land men også fra havet.

Varighed: 2 timer
Afgang: Daglige afgange fra december til februar – vælg mellem kl. 7.30-9.30 eller 12.30-14.30

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 296

Solnedgang og middag ombord | Maui

Kombiner det bedste af to verdener – en eksklusiv middag og Mauis betagende solnedgang.
Tag med ombord på denne luksuriøse katamaran og oplev en unik sejltur mellem øerne Maui, Molokai og Lanai. Fra det øjeblik du sejler ud fra øen Maui, vil du kunne nyde synet af de tilbageliggende Kahalawai bjerge – et imponerende syn der ikke er muligt at få på land. Når tiden er inde, får du serveret en eksklusiv middag kreeret af den prisvindende kok Paria Nabavi, hvorefter du slutter af med en delikat drink til Mauis betagende solnedgang over havet.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 697
Barn fra kr. 536

Oahu

Oplev USS Missouri, Arizona Memorial og Pearl Harbor | Oahu

Tag med på en historisk rejse på øen Oahu – og få et indblik i tiden fra angrebet på Pearl Harbor frem til japanernes overgivelse ombord på USS Missouri. 

Dagen starter med udforskning af de mange interessante efterlevn fra angrebet på Pearl Harbor. Herefter går du ombord på det amerikanske slagskib USS Missouri, som er det sidste slagskib bygget af den amerikanske flåde. Skibet var på vandet under 2. verdenskrig til og med operation Desert Storm og satte rammerne, da japanerne overgav sig til de allierede i 1945. Få en komplet rundvisning på skibet af en statscertificeret guide, inden du sejler tværs over Pearl Harbor til krigsmuseet Arizona Memorial.

Du oplever desuden Iolani, der er det eneste kongelige palads på amerikansk jord og får mulighed for at gå på opdagelse i byen Honolulu, hvor du kan se flere historiske attraktioner som Kawaiahao Kirke, statsbiblioteket, den berømte statue af kong Kamehameha samt Missionshuset. Oplev også den på en gang fascinerende men også skræmmende kirkegård Punchbowl, hvor Court of the Missing vidner om de mange savnede amerikanere fra 2. verdenskrig.

Varighed: ca. 7 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 6.30-14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 657
Barn fra kr. 417

Svøm med delfiner | Oahu

Er du klar på eventyr? Deltag i denne unikke oplevelse på Oahu, hvor du får lov at komme hel tæt på disse fascinerende dyr.

Svøm sammen med delfinerne og bliv kysset på kinden, samtidig med at du får et indblik i dyrenes daglige liv. Hvis vejret tillader det, kan du tage hjem med flotte billeder af dig og delfinerne som evigt minde om denne oplevelse.

Bliv hentet ved hotellet og medbring eget håndklæde samt badetøj. Børn mellem 8-12 år skal ledsages af en voksen i vandet.

Varighed: ca. 45 minutter
Afgang: Dagligt – vælg mellem kl. 10.15, 11.45, 13.00 eller 14.30

Voksen fra kr. 1.427
Barn fra kr. 1.427

Udforsk Oahu på hesteryg | Oahu

Tag med på en enestående ridetur tværs gennem det hawaiianske landskab, og nyd en bred pallette af oplevelser undervejs. Lad dig betage af de mange flotte udsigtspunkter, oplev steder hvor berømte film er blevet optaget og gå på opdagelse i bunkere fra 2. verdenskrig. Hils også på det lokale Brangus-kvæg, mens du krydser de store grønne enge samt skovklædte stier og oplev en over 800 år gammel fiskedam.
Hvad du ønsker at opleve ud fra ovenstående, er op til dig. Turen inkluderer i alt to udflugter – vælg således mellem ”filmlokationer og ranch i dalen”, ”jungleudflugt i bjergene”, ”fiskedam og frodig natur” eller ”privat strand på Kualoa”. Der er inkluderet transfer fra hotellet samt en ’all-you-can-eat’ frokostbuffet.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.00 og 14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 1.283

Zipline over hawaiiansk natur | Oahu

Start din zipline-tur fra toppen af Ka’a’awa Valley. Svæv over trætoppene og oplev den hawaiianske flora og fauna fra helt nye højder, mens det kildrer ustyrligt i maven.
I denne zipline park i Ka’a’awa Valley på Oahu varierer de mange ziplines mellem 60 til 250 meters længde og byder på forskellige udfordringer. Du bliver blandt andet ført gennem syv tandem-sektioner og krydser to hængebroer. Bemærk også at alle ziplines er opkaldt efter et mindeværdigt element i Ka’a’awa Valley, mens du gennemfører banen.

Varighed: ca. 2,5 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.30-14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 1.187