Udflugter på Oahu

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Oahu

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Oahu.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Oplev USS Missouri, Arizona Memorial og Pearl Harbor | Oahu

Tag med på en historisk rejse på øen Oahu – og få et indblik i tiden fra angrebet på Pearl Harbor frem til japanernes overgivelse ombord på USS Missouri. 

Dagen starter med udforskning af de mange interessante efterlevn fra angrebet på Pearl Harbor. Herefter går du ombord på det amerikanske slagskib USS Missouri, som er det sidste slagskib bygget af den amerikanske flåde. Skibet var på vandet under 2. verdenskrig til og med operation Desert Storm og satte rammerne, da japanerne overgav sig til de allierede i 1945. Få en komplet rundvisning på skibet af en statscertificeret guide, inden du sejler tværs over Pearl Harbor til krigsmuseet Arizona Memorial.

Du oplever desuden Iolani, der er det eneste kongelige palads på amerikansk jord og får mulighed for at gå på opdagelse i byen Honolulu, hvor du kan se flere historiske attraktioner som Kawaiahao Kirke, statsbiblioteket, den berømte statue af kong Kamehameha samt Missionshuset. Oplev også den på en gang fascinerende men også skræmmende kirkegård Punchbowl, hvor Court of the Missing vidner om de mange savnede amerikanere fra 2. verdenskrig.

Varighed: ca. 7 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 6.30-14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 641
Barn fra kr. 406

Zipline over hawaiiansk natur | Oahu

Start din zipline-tur fra toppen af Ka’a’awa Valley. Svæv over trætoppene og oplev den hawaiianske flora og fauna fra helt nye højder, mens det kildrer ustyrligt i maven.
I denne zipline park i Ka’a’awa Valley på Oahu varierer de mange ziplines mellem 60 til 250 meters længde og byder på forskellige udfordringer. Du bliver blandt andet ført gennem syv tandem-sektioner og krydser to hængebroer. Bemærk også at alle ziplines er opkaldt efter et mindeværdigt element i Ka’a’awa Valley, mens du gennemfører banen.

Varighed: ca. 2,5 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.30-14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 1.157

Udforsk Oahu på hesteryg | Oahu

Tag med på en enestående ridetur tværs gennem det hawaiianske landskab, og nyd en bred pallette af oplevelser undervejs. Lad dig betage af de mange flotte udsigtspunkter, oplev steder hvor berømte film er blevet optaget og gå på opdagelse i bunkere fra 2. verdenskrig. Hils også på det lokale Brangus-kvæg, mens du krydser de store grønne enge samt skovklædte stier og oplev en over 800 år gammel fiskedam.
Hvad du ønsker at opleve ud fra ovenstående, er op til dig. Turen inkluderer i alt to udflugter – vælg således mellem ”filmlokationer og ranch i dalen”, ”jungleudflugt i bjergene”, ”fiskedam og frodig natur” eller ”privat strand på Kualoa”. Der er inkluderet transfer fra hotellet samt en ’all-you-can-eat’ frokostbuffet.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.00 og 14.30 (undtagen jul og nytår)

Voksen fra kr. 1.251

Svøm med delfiner | Oahu

Er du klar på eventyr? Deltag i denne unikke oplevelse på Oahu, hvor du får lov at komme hel tæt på disse fascinerende dyr.

Svøm sammen med delfinerne og bliv kysset på kinden, samtidig med at du får et indblik i dyrenes daglige liv. Hvis vejret tillader det, kan du tage hjem med flotte billeder af dig og delfinerne som evigt minde om denne oplevelse.

Bliv hentet ved hotellet og medbring eget håndklæde samt badetøj. Børn mellem 8-12 år skal ledsages af en voksen i vandet.

Varighed: ca. 45 minutter
Afgang: Dagligt – vælg mellem kl. 10.15, 11.45, 13.00 eller 14.30

Voksen fra kr. 1.392
Barn fra kr. 1.392