Udflugter på Oahu

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Oahu

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Oahu.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Halvdagstur: Pearl Harbour, Arizona Memorial & Punchbowl mindesmærket | Oahu

Dit besøg til Arizona Memorial og Pearl Habour vil tage dig tilbage til morgenen d. 7 december 1941, hvor du vil gennemleve øjeblikket, der tvang Amerika ind i 2. verdenskrig.

På Arizona Memorial besøgscenter (Hawaiis foretrukne turistattraktion) har du mulighed for at gå igennem museet. Man kan også se en kort film, der omhandler angrebet på Pearl Habour. Efterfølgende bliver man sejlet ud til Arizona monumentet, som er opført oven på det sænkede krigsskib af samme navn.

Turen forsætter igennem Punchbowl National Cemetery og mindesmærket for de savnede soldater. På vejen tilbage til Waikiki, kører man igennem Honolulus historiske områder, inkl. ’lolani Palace, Kawaiahao Church, statuen af King Kamehameha og Honolulu Hale 6 Mission House.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Ø-rundtur i Oahus skønne omgivelser | Oahu

Nogle af de oplevelser, man vil få i løbet af turen, er bl.a. en fantastisk udsigt til billedskønne Diamond Head og Kahala-området, som er kendt for deres eksklusive boliger.

Nyd udsigten over Hanauma Bay, som er et bevaret Marine-reservat, og forsæt videre langs kystlinien til det berømte Halona Blowhole, Sany Beach og Makapu’u Point. Husk dit kamera, så du kan forevige udsigten til Oahus mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nu’uanu Pali Lookout. Turen inkluderer også et besøg til Byode-In, som er et buddhistisk tempel, der blev bygget i 1968 for at markere 100 års dagen for de første Japanske immigranter.

Man stopper ved Kualoa Ranch for "Legends og Legacy turen", som inkluderer en smuk køretur i Ko'olau-bjergene op til en spektakulær udsigt over Kaneohe Bay og Chinaman's Hat. Man vil høre historier om legender fra ranchen, der er med til at give en spændende og mindeværdig oplevelse.

Oplev Oahus nordkyst med de mange skønne surferstrande og afslappet stemning.

Til sidst er der inkluderet et stop på Dole Plantation i midten af øen, hvor du kan slentre gennem den dejlige plantagehave. Tag en tur med sukkerrørstoget (ekstra gebyr), og test derefter dine færdigheder i ananashavens labyrint (ekstra gebyr).

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Oplev verden under havet med Atlantis ubåd | Oahu

Kom med om bord på Atlantis-ubåden og oplev den fortryllende verden under vandet. Turen begynder med en smuk sejltur ud til området, hvor Atlantis dykker omkring 30 m under havets overflade.

Læn dig tilbage i den behagelige kabine og nyd udsigten til stimer af eksotiske fisk i alle regnbuens farver, mens de leger i de sjældne koraller.

Morener, store havskildpadder og i nogle tilfælde hajer er bare nogle af de fantastiske dyr, man kan opleve undervejs. Når vi atter er oppe ved havoverfladen, går sejlturen forbi det glitrende Waikiki, og vi slutter turen med en betagende udsigt til Diamond Head og Oahus bjerge og dale.

Bemærk: Du skal checke ind en halv time før.

Varighed: 45 minutter
Afgang: Dagligt kl. 12.00, 13.00, 14.00 og 15.00

Snorkeltur med delfiner og frokost | Oahu

En hel dag med delfiner og snorkelture i de uberørte farvande ud for vest Oahu.

Efter en formiddag med en masse spinnerdelfiner, nydes en lækker grillet frokost ombord med udsigt til Waianaes kystlinje.

Dernæst kan du udforske den smukke verden under vandet ved Oahus bedste snorklingområde. En dejlig dag på vandet på Nai'a, en øko-venlig katamaran specialbygget i 2007 med de ​​bedste faciliteter, herunder snorkeludstyr samt instruktion, friskvandsbruser, afslappende soldæk og et fantastisk personale.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller i Waikiki-området.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00