Udflugter på Kauai

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Kauai

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Kauai.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.

Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Heldagstur i Hawaiis baghave | Kauai

På denne tur vil man opdage, hvorfor Kauai er kendt som Hawaiis baghave.

Turen går bla. til den majestætiske Waimea Canyon, som Mark Twain kaldte "Grand Canyon of the Pacific", og som er 16 km lang og næsten 900 meter dyb. Dette vidunder er blevet dannet over en periode på 5 millioner år af en række forskellige geologiske begivenheder.

Du vil se Spouting Horn og sydkysten Poipu, som er kendt for deres dejlige gyldne strande, Koloa sukkermølle, Dronning Victoria profil og Nawiliwili Havn. Din rejse fortsætter med en sejltur langs Wailua floden til den berømte Fern Grotto, som er en lavastens grotte, der har en meget speciel akustik og bliver brugt af berømte kunstnere.

Til sidst kommer man forbi Opaeka vandfaldet, fødselsstenen, hvor Kauais konger blev født, og Hotel Coco Palms, som bl.a. er kendt fra Elvis Presley filmen Blue Hawaii.

Der er afhentning/afsætning på de fleste hoteller på Kauai.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Helikoptertur over Kauai | Kauai

Din rejse begynder med et smut til den spektakulære Hanapepe Valley, og fortsætter derefter videre til Mana Waiapuna, også kendt som "Jurassic Park Falls".

Derefter går det op til Olokele Canyon, inden du flyver videre til Waimea Canyon, det berømte "Grand Canyon" i Stillehavet. Så venter det skulpturelle mesterværk Na Pali Coast, der baner vej videre til Bali Hai Cliffs og det uberørte blå vand ved Hanalei Bay og Princeville Resort området.

Endelig, hvis vejret tillader det, er kronen på værket Garden Isle: Mount Wai'ale'ale - det vådeste sted på jorden med en gennemsnitlig nedbør på ca. 12,700 mm om året! At flyve i midten af krateret med sine 1.500 meters høje mure knejsende over sig, er virkelig en ærefrygtindgydende afslutning på dit eventyr af Kauai.

Turen afgår fra Hawaiian Helicopters kontor i Habour Mall i Lihue.

Varighed: 55 minutter
Afgang: Dagligt

På snorkeleventyr med luksuskatamaran | Kauai

Udforsk de ærefrygtindgydende skråninger af majestætiske Na Pali Coast på en spændende katamaran-tur. Der er ingen bedre måde at opleve kyststrækningen af Kauai end på en luksuskatamaran.

Slap af under den varme tropiske sol på det rummelige dæk og nyd en sikker og stabil bådtur langs kysten. Båden har skyggefulde områder og friske vandbrusere, så her kan du slappe af i skønne omgivelser.

Se de spektakulære kløfter, fortryllende vandfald, der strømmer fra gemte bjergsprækker og tidløste lavarør. Nyd fortællinger om den tidlige polynesiske civilisation, der engang beboede disse grønne områder.

Der kastes anker for at svømme og snorkle med Stillehavets forunderlige liv, såsom stimer af tropiske fisk, spinnerdelfiner og lejlighedsvis havskildpadder. Når sulten melder sig, vil der blive serveret sandwich og drikkevarer. For et haveventyr i Paradiset, må du ikke gå glip af denne udflugt!

Turen afgår fra Captain Andy’s kontor i Port Allen Marina Center.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00

Snorkeludflugt for den eventyrlystne | Kauai

Hop om bord på et spændende eventyr og få dit livs bådtur!

Der er afgang fra Kikiaola Harbor, hvor du vil få serveret en let morgenmad og nyde den betagende udsigt over Waimea og den længste hvide sandstrand i Hawaii.

Sejl forbi en af de ældste sukker byer på Hawaii, og videre ud til Polihale State Park mod Na Pali Coast majestætiske klippevægge og hængende dale. Lyt til en historisk og kulturel fortælling der leveres af din kaptajn, da han navigerer dig sikkert ind i havet huler og under brusende vandfald.

Når du er nået Kalalau, vil du gå tilbage til Nu'aolo Kai for vandreture og udforske de arkæologiske rester af en gammel hawaiiansk fiskerby. Du er også velkommen til at svømme og snorkle på det beskyttede rev, hvor krystalklart vand vrimler med fisk, koralformationer, og andre marine liv. Undervejs serveres der frokost og drikkevarer.

Turen afgår fra Napali Explorers kontor i Waimea.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.00