Udflugter på Kauai

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Kauai

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Kauai.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Stillehavets Grand Canyon | Kauai

Oplev en storslået panoramaudsigt over Waimea Canyon, hvor røde, brune og grønne nuancer blender sammen og står i kontrast til brusende vandfald og farverige regnbuer.
Denne udflugt tager dig med til Stillehavets Grand Canyon, hvor der venter dig et spektakulær syn. Waimea Canyon er mere end 16 kilometer lang og over en kilometer dyb – et vidunder, der blev skabt af erosion fra Waimea-floden. Se udsigten fra Hanapepe Lookout, iagttag vandet der skyder op ved Spouting Horn og besøg Poipu Resorts, der blev berømt i Elvis Presley’s film, Blue Hawaii. Desuden kan du opleve seværdighederne Queen Victoria’s Profile, sukkermøllen Koloa og Nawiliwili Havn.

Varighed: ca. 5 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.15-13.00

Voksen fra kr. 587
Barn fra kr. 352

Det ultimative Kauai-eventyr | Kauai

Den bedste måde at opleve Kauais bredde og dens majestætiske karakter er fra luften. Udforsk Napali-kysten, svæv over dybderne i Waimea Canyon og se vandfaldet Manawaiopuna, der er kendt fra filmen Jurassic Park. 

Som den ældste og nordligste af hawaiiøerne byder Kauai på åbne dale, skarpe bjergtoppe og skumle klipper. Her har flere års vækst formet både regnskove, floder og kaskader af vandfald. På grund af den frodige natur er flere dele af øen kun tilgængelige fra luften, og en helikoptertur er derfor den perfekte måde at opleve Kauais skjulte naturvidundere på. Forbered dig på et syn, der er flottere end, du kan forestille dig.

Mod tillæg kan du vælge en tur, der lander ved  det berømte vandfald, kendt fra Jurassic Park filmen.

Varighed: ca. 45-55 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.697
Barn fra kr. 1.697

Udforsk Kauai bag kameraet | Kauai

Er der en filmnørd gemt i dig, så skal du tage med på denne udflugt. Se den smukke ø Kauai på en helt ny måde og besøg de steder, hvor berømte film er optaget.
Udflugten byder på en guidet tur gennem øens filmoptagelsessteder, heriblandt kan nævnes film som South Pacific, Jurassic Park, Blue Hawaii, Donovan’s Reef, Pagan Love Song og Raiders of the Lost. Mens du bevæger dig fra sted til sted, vil der blive afspillet klip fra nogle af de mest kendte film, der er optaget på øen. Derudover vil du undervejs kunne nyde øens maleriske landskaber og se blandt andet Opeaeka’a Falls, udsigten over Hanalei Valley samt Kealia og opleve Ahukini Landing. Der er inkluderet frokost (mad og drikke) på Tahiti Nui, hvor filmen The Descandants blev optaget.

Varighed: ca. 6 timer
Afgang: Mandage, onsdage og lørdage mellem kl. 7.00-15.00

Voksen fra kr. 892
Barn fra kr. 539