Nationalparker, vulkaner og turkisblå laguner

Costa Rica - Tortuguero National Park, Puerto Viejo de Limon, Arenal Volcano, Manuel Antonio National Park
 • Tortuguero National Park: Det Caribiske Hav og regnskovens vandveje
 • Puerto Viejo de Limon: afro-caribisk stemning, strande og regnskov
 • Arenal Volcano: den kegleformede vulkan
 • Manuel Antonio: regnskov, mangrovesump og turkisblå laguner

På denne smukke 12-dages rejse til Costa Rica får du mulighed for at opleve flere af landets nationalparker ligesom kysten ved Det Caribiske Hav - et sandt eldorado af regnskov med vandveje, fugle, krybdyr og eksotiske planter. 

Du besøger den afsidesliggende Tortuguero National Park ud til Det Caribiske Hav. Parken, der har mange smukke kanaler og vandveje i junglen, er et vigtigt udklækningssted for blandt andre de grønne havskildpadder. Det er kun muligt at komme hertil med små både eller vandfly. På vandreture og sejladser ser du med egne øjne de mange spændende arter af pattedyr, fugle og krybdyr i den frodige jungle.
 
Efterfølgende tilbringer du et par dage ved Cahuita National Park i Puerto Viejo de Limon, hvor du nyder både strande, natur og afro-caribisk kultur. Nationalparken indbyder til udforskning af det rige dyreliv med brøleaber og leguaner. Svøm med farvestrålende fisk ved det velbevarede koralrev. Slap af med caribisk mad og musik.

I det nordlige lavland overnatter du to nætter i La Fortuna ved foden af Arenal Volcano. Her udforsker du regnskoven fra toppen på Arenal Hanging Bridges. Det er 15 hængebroer, som varierer i længde fra mellem 5 til 100 meter. En lokal guide fører dig gennem skoven og på en vandretur langs Arenal Volcano, mens han fortæller om fauna og flora. Du besøger de varme kilder ved Tabacón Hot Springs. I mindre pools kan du slappe af i det varme, mineralholdige vand.

Sidst, men ikke mindst nyder du tre nætter i Manuel Antonio ved Costa Ricas sydvendte Stillehavskyst. Du besøger nationalparken, en charmerende kombination af tropisk skov, skønne strande og indbydende badevand og oplever regnskov, mangrove-sump og laguner og nogle af de 109 pattedyr og 184 fuglearter, som lever her. Stedet byder på afslapning og ture på hesteryg, rafting, kajaksejlads, bådture, snorkling eller zip-lining.

Denne rejse indeholder flytransport og busrejse gennem landet med andre gæster. Turen kan også skræddersyes som kør-selv, hvor bilen venter dig i lufthavnen eller som en rejse med privat chauffør, der samtidigt fungerer som din guide.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Costa Rica

Tortuguero National Park, Puerto Viejo de Limon, Arenal Volcano, Manuel Antonio National Park

13 dage

fra kr. 19.290

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo

Rejser til Tortuguero Nationalpark

På Costa Ricas østkyst ud til Det Caribiske Hav finder du den ganske unikke nationalpark Tortuguero.  

Læs mere
Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo Manuel Antonio National Park

Rejser til Puerto Viejo

Oplev Puerto Viejo, en lille by med tilbagelænet caribisk stemning, smukke strande, koralrev og Cahuita National Park i baggrunden.

Læs mere
Puerto Viejo Manuel Antonio National Park

Rejser til Manuel Antonio National Park

Oplev Manuel Antonio National Park med smukke strande, frodig regnskov og eksotisk dyreliv. Gode muligheder for afslapning, snorkling eller surfing

 

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San José
Dag 2
San José – Tortuguero
Dag 3
Tortuguero
Dag 4
Tortuguero – Puerto Viejo de Limón
Dag 5 - 6
Cahuita National Park, Puerto Viejo de Limón
Dag 7
Puerto Viejo de Limón – Arenal Volcano
Dag 8
Arenal Volcano
Dag 9
Arenal Volcano – Manuel Antonio
Dag 10 - 11
Manuel Antonio
Dag 12 - 13
Manuel Antonio - San José

Dag 1

Danmark - San José

Afgang fra Danmark til San José lufthavn, hvor I bliver mødt af vores lokale repræsentant. Her modtager I alle de dokumenter, som I skal bruge på den videre rejse. I bliver herfra kørt til jeres hotel i San José.

Der overnattes på hotel Presidente eller lignende.

 
 

Læs mere

Dag 2

San José – Tortuguero

Tidlig morgenafgang mod det nordlige, caribiske lavland. På den første del af turen kan de smukke grønne bjerge og landskaber i Braulio National Park beundres. Og fremme ved Guapiles bliver der tid til at nyde en lokal morgenmad. Herfra sejles nu ind i regnskoven gennem kanaler overdækket af regnskoven, turen varer ca. 2 timer. Fra båden vil der være mulighed for at nyde den unikke fauna og flora. Ved ankomst til hotellet bliver der serveret frokost og fortalt om området. Om eftermiddagen er der mulighed for at gå på opdagelse i Tortuguero by.

Tortuguero National Park er afsidesliggende ud til Det Caribiske Hav og et vigtigt udklækningssted for bl.a. de grønne havskildpadder, der lægger deres æg fra juli til september. Parken er desuden kendt for sine mange smukke kanaler og vandveje i junglen. Det er kun muligt at kommer hertil med små både eller fly. 

Der overnattes på Laguna Lodge eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Afstand: 65 km + sejlads i båd

 
Læs mere

Dag 3

Tortuguero

Brug dagen på at opleve dette unikke paradis, og afhængigt af vejret kan der vandres i junglen eller sejles på kanalerne. Hele området inviterer til store dyreoplevelser, så se de mange forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr, og oplev hvordan de forskellige dyrearter og insekter interagerer med skovens planter. 

Der overnattes på Laguna Lodge eller lignende.  
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad 
Læs mere

Dag 4

Tortuguero – Puerto Viejo de Limón

Om formiddagen sejler I retur med båd til den lille havn, hvorefter turen går med bus til en lokal restaurant, og dagens frokost spises. Herfra køres mod sydkysten, hvor det er muligt at nyde både strande, natur og afro-caribisk kultur. Dette område er perfekt til afslapning, og her overnattes de næste tre nætter.

Der overnattes på Hotel Caribu eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

Afstand: Sejlads med båd + 155 km

 
Læs mere

Dag 5 - 6

Cahuita National Park, Puerto Viejo de Limón

Brug den første dag her til udforske Cahuita National Park. Der vandres gennem den tropiske regnskov ned til kysten med det hvide sand og det turkisblå vand. Undervejs er der mulighed for at se den unikke regnskov og de mange dyr. Måske vil I få mulighed for at brøleaber og leguaner. Efter vandreturen er det tid til at tage snorkleudstyret på og udforske denne del af nationalparken. Området er kendt for sit rige dyreliv, og der er rig mulighed for at svømme med de farvestrålende fisk ved det velbevarede koralrev. 
Dagen efter kan området udforskes. Her er et væld af aktiviteter, og det er selvfølgelig også muligt bare at slappe af og nyde de smukke omgivelser, den caribisk-inspirerede mad og musik.

Der overnattes på Hotel Caribu eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad 

 

Læs mere

Dag 7

Puerto Viejo de Limón – Arenal Volcano

Efter morgenmaden køres nu mod nordvest gennem plantager med bananer, ananas og kakao, og der gøres et stop i Sarapiqui. Herfra går det mod nord gennem lavlandet og byer som San Miguel og Aguas Zarcas. Bussen er fremme i La Fortuna ved foden af Arenal Volcano sidst på eftermiddagen. Der overnattes to nætter her.

Der overnattes på Casa Luna Hotel & Spa eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 285 km

 
Læs mere

Dag 8

Arenal Volcano

Den første dag skal bruges på at udforske regnskoven fra toppen. Denne halvdags udflugt går til Arenal Hanging Bridges, som er beliggende i et område på 250 hektar. Det har 15 hængebroer, som varierer i længde fra mellem 5 til 100 meter. En lokal guide vil guide jer gennem skoven og fortælle om stedets flora og fauna.
Om eftermiddagen går udflugten tættere på Arenal Volcano. Der vandres mens brøleaberne og tukanerne sidder i trætoppene. Der afsluttes ved Tabacon Hot Springs, hvor badetøjet findes frem, og de varme kilder får alle muskler til at slappe af. Der spises aftensmad her, og bussen kører retur til hotellet.

Der overnattes på Casa Luna Hotel & Spa eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad og aftensmad

 

 
Læs mere

Dag 9

Arenal Volcano – Manuel Antonio

Der køres fra morgenstunden mod Manuel Antonio. Turen går fra de nordlige sletter og over bjergene, og undervejs kan I se den fantastiske regnskov og dens dyreliv. Efter I har krydset bjergene, kan havet ses anes fra højlandet, det er et oplagt sted at gøre fotostop. Der overnattes tre nætter i Manuel Antonio.

Der overnattes på Hotel Plaza Yara eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

Afstand: 235 km

 
Læs mere

Dag 10 - 11

Manuel Antonio

Opholdet i Manuel Antonio begynder med en guidet halvdags udflugt i nationalparken, som er en charmerende kombination af tropisk skov, fantastiske strande og indbydende badevand. Oplev regnskov, mangrove-sump, laguner og ikke mindst nogle af de 109 pattedyr og 184 fuglearter, som lever her. Efter vandreturen er der mulighed for på egen hånd at slappe af og nyde strandlivet. 
I området omkring Manuel Antonio er der masser af muligheder for aktiviteter. Så nyd stranden, besøg de omkringliggende små byer eller begiv jer ud på hesteryg, rafting, i kajak, på bådtur, snorkling eller zip-lining – mulighederne er mange.

Der overnattes på Hotel Plaza Yara eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Manuel Antonio - San José

Dag 12:

Rejsen har nået sin afslutning, og der køres retur til Juan Santamaría International Airport i San José.

Det er muligt at forlænge rejsen med yderligere overnatninger.

Fly fra San José og retur til Danmark. 

Dag 13:

Ankomst til Danmark. 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.