Costa Rica Adventure med engelsktalende rejseleder

Costa Rica - San José, Manuel Antonio National Park, Monteverde Cloud Forest Reserve, Arenal Volcano, Sarapiqui, Tortuguero National Park, Puerto Viejo de Limon
 • En rejse med masser af fart og aktiviteter
 • Hike i tågeskoven
 • Fantastiske strande ved den caribiske kyst
 • Rundrejse med engelsktalende rejseleder
 

Søger du et rejseeventyr, hvor du kan gøre brug af alle dine sanser og mærke adrenalinen i kroppen?

Hvis du vil have en smag på Costa Ricas højdepunkter i verdensklasse og samtidigt krydre oplevelserne med skjulte naturskatte, ja, så fylder dette 16 dages eventyr, sprængfyldt med action, det helt store menukort. Sin lille størrelse til trods er Costa Rica et af de biologisk mest mangfoldige lande i verden. Her kan du udforske aktive såvel som slumrende vulkaner, et helt utroligt dyreliv, regnskove, floder og strande. 

Denne rejse har en god balance mellem guidede udflugter og fritid for dig selv. Valgfrie aktiviteter findes i overflod. Vælg nogle af de vildere aktiviteter som for eksempel riverrafting og rappeling eller tag det let med en tur gennem en sommerfuglehave.

Første stop på rejsen er Manuel Antonio National Park og dens frodige regnskov, fantastiske strande og laguner og nogle af de 109 pattedyr og 184 fuglearter, som lever her. Næste stop er den fabelagtige tågeskov Monteverde Cloud Forest Reserve med dens seks hængende broer og svævebanen, der tager dig helt til tops til en ubeskrivelig udsigt over junglen. Herefter går vejen forbi den ikoniske Arenal Voncano og Arenal Lake, hvor du får mulighed for at opleve white water-rafting, rappeling og at slappe af i varme kilder. 

En sand eventyrrejsende vil også værdsætte næste stop på rundrejsen, hvor du bor et par dage i junglen i din egen lodge ved Sarapiqui-floden. Her besøger du en kaffeplantage og får undervisning i Latinamerikas klassiske kogekunst med retter som tortillas, tamales og empanadas. Herefter rejser du videre til Tortuguero National Park, der er berømt for de grønne skildpadder, der lægger deres æg på stranden (mellem juli og september). Her er kajakture på kanalerne en fantastisk mulighed for at iagttage det utrolige dyreliv i junglen. 

Sidste stop på rejsen er i den lille by Puerto Viejo, der med sin tilbagelænede caribiske stemning, smukke strande og store, velbevarede koralrev vil få dig helt ned i gear. Her får du virkelig muligheden for at koble fra og slappe af med god mad og rytmen af reggae.

Herefter går turen mod lufthavnen ved hovedstaden San José og rejsen hjem.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Costa Rica

San José, Manuel Antonio National Park, Monteverde Cloud Forest Reserve, Arenal Volcano, Sarapiqui, Tortuguero National Park, Puerto Viejo de Limon

17 dage

fra kr. 18.990

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Manuel Antonio National Park Monteverde

Rejser til Manuel Antonio National Park

Oplev Manuel Antonio National Park med smukke strande, frodig regnskov og eksotisk dyreliv. Gode muligheder for afslapning, snorkling eller surfing

 

Læs mere
Manuel Antonio National Park Monteverde Sarapiqui

Rejser til Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev Monteverde, Costa Ricas berømte, frodige regnskov, med den ekstremt høje biodiversitet af eksotiske dyr og fugle, de storslåede vulkaner og kaffeplantagerne, der leverer kvalitetskaffe til hele verden.

Læs mere
Monteverde Sarapiqui Tortuguero Nationalpark

Rejser til Sarapiqui

Sarapiqui er et naturskønt flodlandskab beliggende inde i landet i det nordøstlige hjørne af Costa Rica, omkring 30 km syd for grænsen til Nicaragua.

Læs mere
Sarapiqui Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo

Rejser til Tortuguero Nationalpark

På Costa Ricas østkyst ud til Det Caribiske Hav finder du den ganske unikke nationalpark Tortuguero.  

Læs mere
Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo

Rejser til Puerto Viejo

Oplev Puerto Viejo, en lille by med tilbagelænet caribisk stemning, smukke strande, koralrev og Cahuita National Park i baggrunden.

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San José
Dag 2
San José – Manuel Antonio National Park
Dag 3
Manuel Antonio National Park
Dag 4
Manuel Antonio National Park - Monteverde
Dag 5
Monteverde
Dag 6
Monteverde - Arenal Volcano
Dag 7 - 8
La Fortuna / Arenal Volcano
Dag 9
Arenal Volcano - Sarapiqui
Dag 10
Sarapiqui
Dag 11
Sarapiqui - Tortuguero
Dag 12
Tortuguero
Dag 13
Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca
Dag 14
Puerto Viejo de Talamanca
Dag 15
Puerto Viejo de Talamanca - San José
Dag 16 - 17
San José - Danmark

Dag 1

Danmark - San José

Afgang fra Danmark og ankomst til Costa Ricas hovedstad, San José.

Der er ikke planlagt nogen aktiviteter for denne dag, så check-in på hotellet og brug tiden på at udforske byen. Om aftenen vil der blive afholdt et velkomstmøde af den engelsktalende rejseleder.

Måltider inkluderet: Ingen

Læs mere

Dag 2

San José – Manuel Antonio National Park

Nyd en afslappende dag i smukke omgivelser ved nationalparken, der er en af landets mest besøgte. Gå på opdagelse i parken, sejl i kajak i mangroven, prøv kræfter med surfing eller tag med på en sejltur. Der overnattes i byen Quepos, tæt beliggende på nationalparken. Quepos er en lille by ved Stillehavskysten, hvor det er oplagt at slappe af på de flotte, hvide sandstrande, nyde solen og det nærliggende turkisblå hav.

Afstand: 190 km / ca. 4 timer i lokal bus
Måltider inkluderet: Ingen

Læs mere

Dag 3

Manuel Antonio National Park

Nyd en afslappende dag i smukke omgivelser ved nationalparken. Der er mulighed for at gå på opdagelse i parken, sejle i kajak mellem mangroven, prøve kræfter med surfing eller tage med på en sejltur med en smuk udsigt til land.

Måltider inkluderet: Ingen

 
Læs mere

Dag 4

Manuel Antonio National Park - Monteverde

Fra varmen går det nu mod den kølige bjergluft i tågeskoven, Monteverde. Gå med på den 1½ times guidede aftenvandretur og hør om stedets flora, fauna og rige dyreliv.

Afstand: 220 km / ca. 6 timer i minibus
Måltider inkluderet: Ingen

 

Læs mere

Dag 5

Monteverde

Nyd en dag på egen hånd i Monteverde. Der er mulighed for at gå på opdagelse i byen, prøve de hurtige zip-lines eller krydse de imponerende hængebroer. Du kan også besøge en kaffeplantage eller en sommerfuglehave og udforske det forunderlige fugleliv, der gemmer sig i skoven.

Måltider inkluderet: Ingen

Læs mere

Dag 6

Monteverde - Arenal Volcano

Herfra er der en smuk tur til La Fortuna, en lille by, der ligger ved foden af den ikoniske Arenal Volcano og Arenal Lake. Området byder masser af aktiviteter, såsom White Water-rafting, mountainbike, rappelling, vandreture eller afslapning i de varme kilder.

Afstand: 220 km / ca. 4 timer i minibus og 1 time i båd
Måltider inkluderet: Ingen

 

 

Læs mere

Dag 7 - 8

La Fortuna / Arenal Volcano

Dagene er til fri disposition, så benyt lejligheden til at slappe af i de termiske, varme kilder eller prøve kræfter med de mere adrenalin-fremkaldende aktiviteter.

Måltider inkluderet: Ingen

 

 

 

Læs mere

Dag 9

Arenal Volcano - Sarapiqui

Inden turen går mod regnskoven ved Sarapiqui, besøges en kaffeplantage i den lille landsby San Miguel, hvor du kommer på en guidet rundtur og lærer om kaffeprocessen fra bønne til cup samt spiser en lokal frokost. I en traktor-trukket vogn, der kan håndtere junglens terræn, ankommer du til aftenens overnatningssted, der er en rustik lodge i junglen. Vær opmærksom på at badeværelsesfaciliteterne deles med de andre gæster.

Afstand: 4 timer i minibus og 2 timer med traktor
Måltider inkluderet: Frokost og aftenmad

Læs mere

Dag 10

Sarapiqui

Dagen byder på en masse hyggelige aktiviteter, som du kan tilpasse efter eget ønske. Der vil være undervisning i at lave tortillas, tamales eller empanadas, der er nogle af Latinamerikas store og klassiske retter. Derudover er der mulighed for at svømme i floden, tage på aftenvandreture eller blot slappe af i en hængekøje.

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Læs mere

Dag 11

Sarapiqui - Tortuguero

Så går turen mod den spændende Tortuguero National Park, hvor første del af turen køres af de hullede veje fra hotellet i traktor med anhængervogn. Der skal krydses to floder, og er vandet lavt kan der køres over, og ellers vandres der via de smalle broer. Der køres videre med minibus til La Povona, og herfra sejles der gennem kanalerne til hotellet.
Tortuguero National Park er bl.a. berømt for de grønne skildpadder, som lægger deres æg på stranden (mellem juli og september).

Afstand: 2 timer med traktor og herfra ca. 5 timer med minibus. Bådturen tager ca. 1½ time
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

 

 

 

 

Læs mere

Dag 12

Tortuguero

Dagen er til fri disposition, så brug den på at udforske dette spændende område. Prøv for eksempel en tur i kajak på kanalerne og iagttag dyrelivet undervejs. Tag også på byvandring eller stå tidligt op og udforsk skildpadderne og deres æg på stranden.

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Læs mere

Dag 13

Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca

En bådtur om morgenen og en efterfølgende køretur gennem den spektakulære natur bringer dig til badebyen Puerto Viejo de Talamanca. Her er der mulighed for at slappe af, leje en cykel og cykle på stranden, snorkle i Det Caribiske Hav eller tage på en vandretur i Manzanillo National Wildlife Refuge.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 14

Puerto Viejo de Talamanca

Nyd varmen i den pittoreske by med den afro-caribiske kultur og den 14 km lange kyststrækning med både sorte og hvide strande. Det er muligt at besøge den botaniske have, leje en cykel og snorkle på nogle af verdens bedste steder.

Måltider inkluderet: Ingen

 

 

 

 

Læs mere

Dag 15

Puerto Viejo de Talamanca - San José

Turen nærmer sig sin afslutning, og der køres retur til San José, hvor der overnattes den sidste nat.

Afstande: 5 timer/410 km i minibus
Måltider inkluderet: Ingen

 

 

 

 

 

Læs mere

Dag 16 - 17

San José - Danmark

Dag 16: 

Turen er slut - fly fra San José og retur til Danmark.

Hvis du ønsker at forlænge din rejse, kan vores rejsekonsulenter finde det helt rigtige til dig.

Dag 17:

Ankomst til Danmark.

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.