Rejser til Denali Nationalpark

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

Denali National Parks sub-arktiske økosystem understøtter et rigt dyreliv, herunder "The Big 5" som udgør Grizzly bjørne, Dall får, rensdyr, elge og ulve. 

Tundra landskabet fyldes gennem sommeren med vilde blomster, og trækfugle besøger regionen i samme herlige periode. Parkens 6 millioner hektar ødemark gør Denali til en opdagelsesrejsendes paradis og med en bred vifte af overnatningsmuligheder, er det en perfekt – ja, nærmest uundgåelig - tilføjelse til ethvert rigtigt Alaska eventyr.

Denali National Park er hjemsted for Nordamerikas højeste bjerg Mt McKinley. Med sine 6194 meter tårner Mt McKinley stolt over de andre bjerge i The Alaska Range. Millioner af besøgende kommer til Denali National Park hvert år for at fotografere dette naturlige vidunder og under deres besøg, opdager mange mennesker meget mere, end de havde forventet.

Denali National Parks sommersæsonen løber fra midten af maj til midten af september. De største besøgscentre, ved indgangen til parken, er åben fra ca. 8:00 til 18:00 hver dag i sommermånederne. Besøgscentrene har en enorm mængde information om parken herunder korte og spændende film. Ranger guidede vandreture afgår direkte fra centrum og varierer i længde og aktivitetsniveau. The Denali National Park Rail Deport ligger kun en kort gåtur fra besøgscenteret. Der er to andre informationscentre i parken, Eielson og Toklat, og en Ranger Station er beliggende i den lille by Talkeetna, ca. 153 miles syd for Denali parkens indgang. 

Ødemarkens dyrerige skatkammer

Parken har kun én vej, der rækker de 91 miles fra parkens indgang til Kantishna. Kun 15 miles af vejen er åben for private køretøjer. Parken har fastlagte bus transporter samt guidede ture. Turbusserne afgår fra størstedelen af de hoteller som er beliggende ved Denali parkens indgang samt fra The Wilderness Access Center. En bustur dybt ind i parken er simpelthen et must for besøgende interesseret i at se det imponerende dyreliv, og for dem som drømmer om chancen for at se Mt. McKinley. 

For dem, der ønsker at flygte dybere ind i ødemarken i Denali, ligger der fjernt placerede lodges i parken. Disse lodges tilbyder komfortabel indkvartering i hytte eller motel lignende bygninger. De er mindre luksuriøse end nogle af parkens indgangshoteller, men er smagfuldt indrettede. Lodgene tilbyder guidede vandreture og natur-programmer til deres overnattende gæster. De tilbyder frisklavede måltider ofte af produkter, der dyrkes på stedet. Camp Denali og dets søsterejendom North Face Lodge byder på en fantastisk udsigt over Mt. McKinley, og så er der to andre lodges, Kantishna Roadhouse og Denali Backcountry Lodge som er placeret helt ud for enden af parkvejen. Alle disse lodges tilbyder all inklusive overnatninger. Dette er en fantastisk måde at få den fuldendte vildnisoplevelse.

Læs mere
Vil du til Denali Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.