Rejsemål i Alaska

Rejsemål i Alaska

Tag på en opdagelsesrejse i Alaskas storslåede natur og oplev dansende nordlys. Sejl langs Kenais naturskønne kystlinjer, hvor du kan spotte søløver og sæler, tag med en klassisk hjuldamper i Fairbanks, sejl med en jetbåd på Talkeetna floden, kom tæt på de vilde dyr i Denali National Park og se hvordan pelsjægerne boede. Alaskas natur er et helt kapitel for sig.

Alaskas fem forskellige områder 

Far North Alaska er området over polarcirklen, det nordvestlige hjørne af Alaska og kysten ved Beringshavet. De mest populære destinationer er Anaktuvuk Pass Village, Barrow, Coldfoot, Kotzebue, Nome og Prudhoe Bay. 

Interior Alaska er det indre Alaska, der omfatter områder som Fairbanks og Denali National Park samt The Alaska Highway, som via Canada forbinder Alaska med "The Lower 48" (USA's andre stater). 

Southcentral Alaska er den mest folkerige region, og det er da også her, de fleste af Alaskas større vejsystemer er udlagt. Southcentral Alaska dækker generelt området syd for Denali National Park og omfatter Matanuska-Susitna samfund som Palmer, Wasilla og Talkeetna samt Anchorage og Girdwood-området. 

Regionen strækker sig sydpå til området kendt som "Kenai" af lokalbefolkningen til kystbyerne Seward, Kenai og Homer. Østover omfattes hele Prince William Sound med Valdez og Cordova samt Copper River Valley herunder Wrangell St-Elias National Park hele vejen til den Canadiske grænse ved historiske Kennicott og McCarthy. 

Southwest Alaska er regionen på den anden side af Cook Inlet fra Anchorage hele vejen ud til den lavere del af Beringshavets kyst, og øgrupperne Pribilof og Aleutian. Katmai og Lake Clark National Parks er sammen med Kodiak Island spektakulære områder, så hvis du drømmer om at opleve bjørne eller kunne tænke dig at prøve lykken med aldeles eminente fiskemuligheder er dette stedet. 

Southeast Alaska, også kendt som "The Inside Passage", er den primære sejlrute for krydstogter, der anløber Alaskas havne, herunder Ketchikan, Sitka, Wrangell, Juneau, Skagway og Haines. Andre populære områder for besøgende omfatter Admiralty Island for unikke bjørnoplevelser og Glacier Bay National Park. Herunder kan du læse mere om Alaskas to storbyer, der hver har sin helt unikke betydning:

Vælg et rejsemål på kortet herunder eller brug knapperne længere nede.
Læs mere
Vælg område
Vil du til Alaska?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.