Hurdalsøen i Norge

Få unikke naturoplevelser ved Hurdalsøen

Afhold jeres næste konference eller kursus i moderne og naturskønne omgivelser, lige ved vandet og kun en times flyvning fra København. 

Hurdalsjøen Hotel og Konferencecenter tilbyder jer en unik beliggenhed i det smukke landskab lige ved Hurdalssøen. Rammerne er perfekte til at kombinere møder med sjove udendørs aktiviteter hele året rundt. Konferencecentret er blot 30 minutters kørsel nordøst for Oslos lufthavn, Gardermoen.  


I bliver mødt af en hyggelig og hjemlig atmosfære på kursuscentret, hvor faciliteterne i de 21 møderum er i top. Rummene har god plads, dagslys, trådløst netværk og standard AV-teknisk udstyr, og der er mulighed for at bestille små retter mad til pauserne for fornyet energi.  Indkvarteringen er i komfortable og lyse værelser, og maden veltillavet af Hurdalsjøens kokke, som får råvarerne fra lokale landmænd.  

"Mød dine kolleger eller kursuskammerater fra en ny vinkel. Hurdalsjøen byder på mange spændende aktiviteter, både inden- og udendørs samt årstidsbestemte aktiviteter. Fra forår til efterår kan I nyde godt af aktiviteter på søen. Sejl f.eks. op til 20 personer i en dragekano eller prøv en speedbåd eller vandski, hvis I er til fart over feltet". 

På land kan I prøve kræfter med laser skiskydning, som er en mere simpel form for klassisk skiskydning. Kombiner f.eks. med løbehjulsrace og hygge på bålplads. Ønsker I mere action, kan I klatre og rappelle på en 40 meter lang fjeldvæg i et nærliggende smukt naturområde. Vil I udfordres på kreativiteten, så meld jer til det sjove Action Track, der er en slags orienteringsløb, hvor deltagerne guides via smartphones. Paintball på en nærliggende skovbane er også en underholdende klassiker, der kan få latteren frem hos de fleste. 

I vintermånederne inviterer sneen og isen på populære ture med hundeslæde og snescooter.  Her er sjov og spænding garanteret.  Sauna i den såkaldte, ”Tønnebadstue”, der står lige ved vandet, er en forfriskende oplevelse, hvis man ruller sig i sneen eller tager et isbad i søen bagefter. Prikken over i’et er måske en tur i det udendørs boblebad efter dagens møder. Det er ikke bare velgørende, men også socialt og hyggeligt. 

Vi anbefaler dette fantastiske sted, hvor alt kan inkluderes for her kan selv den mest berejste globetrotter få en mindeværdig oplevelse. Lad os sammensætte jeres næste netværksmøde, firmaevent eller bestyrelsesmøde i disse smukke omgivelser.