Dubai og Oman

Ørkenlande med luksus og spændende oplevelser

I Dubai og Oman finder I anderledes oplevelser i varmedisen. Dubai er kendetegnet af luksus og monstrøse skyskrabere. I Oman holdes traditioner og klassisk arkitektur i hævd. Besøg de to ørkenlande hver for sig eller i kombination. Her er garanti for behagelige temperaturer og mødefaciliteter i verdensklasse.

Eksklusive Dubai og ørkenluksus i Oman

Overdådige og luksuriøse hoteller med de bedste mødefaciliteter, spektakulær eller klassisk arkitektur, smukke sandstrande og eventyrlige ørkener præger begge destinationer. I kan komme på helikopter-ture, på ørkensafari eller på guidede ture til Dubais og Omans største seværdigheder. Afstanden mellem de to lande er blot 384 km.

”Hos Hos Event & Group Travel Management beskæftiger vi os med virksomheder og oplevelser. Ikke to dage på kontoret er ens og ’plejer’ er gået på pension,” fortæller rejsekonsulent Ditte Jorsal.
 
Hun er altid på farten efter nye destinationer og unikke oplevelser og aktiviteter, som kan styrke et team eller blot give deltagerne en anderledes oplevelse. 
For grupper, der ønsker et anderledes mødested og et indblik i den arabiske verden, er de to destinationer absolut et besøg værd. Både Dubai og Oman er oplagte destinationer til at mikse faglighed og aktiviteter og den perfekte ramme for møder, events, konferencer eller produktpræsentationer.

Spænding og arabisk mystik i ørkenen

I Dubai kan I komme på en storslået helikoptertur over byens skyskrabere eller på en eksotisk ballontur over ørkenen. I kan tage på jeepsafari og spise middag under stjernerne til arabisk musik. I kan opleve det årlige kamelløb i Dubai eller Formel 1 løb på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, hvor I selv kører banen - både i bil og på cykel!
Mulighederne er uendelige og vores rejsekonsulent Ditte Jorsal kender disse ørkenstater som sin egen bukselomme og sammensætter rejseprogram og får detaljerne på plads inden take off.

Send en forespørgsel