Glad Familie Gaar Paa Stranden

Profil Tryghed: Fri afbestilling

Book ferien med ro i maven

Din rejse - vores ansvar. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er vores løfte til dig. Hos Profil Rejser vil vi gerne sikre os, at du er helt tryg ved at bestille din rejse i en verden, der har været præget af restriktioner i rejsevejledningerne. Vi kalder det ” Profil Tryghed”, og det giver dig fordele ud over Pakkerejseloven.

Bestil uden bekymringer

Vil du som mange andre gerne bestille din næste rejse nu, kan du med Profil Tryghed bestille uden at bekymre dig om, hvordan rejsevejledningen ser ud, når du skal rejse.

Helt konkret gælder: Hvis destinationen, som du bestiller en rejse til, er orange eller rød i Udenrigsministeriets rejsevejledninger på bestillingstidspunktet, kan du frit afbestille rejsen, hvis destinationen er orange eller rød på afrejsetidspunktet.

Bliver rejsen aflyst, kan du vælge at få dine penge tilbage eller flytte rejsen til andet afrejsetidspunkt. Hvis du bestiller et krydstogt, gælder andre regler – spørg vores rejserådgivere.

Fleksible fordele ud over Pakkerejseloven

Dette tilbud gælder indtil videre på ALLE rejser bestilt før 31. juli 2021 med afrejse frem til 31. marts 2022.

Sådan virker Profil Tryghed

Er du bekymret for, om forsikringen dækker? 

Hos Profil Rejser tilbyder vi Gouda-forsikringer, som dækker for Corona/Covid-19.
Flere af vores kunder fortæller, at de er bekymrede for om deres rejseforsikring dækker, hvis de booker rejse til et land, som UM fraråder rejse til. Også selvom rejsen ligger et stykke ude i fremtiden. Der er også mange spørgsmål til de ”nyåbnede” rejsemål. Svaret er, at det er forskelligt, hvordan forsikringsselskaberne dækker. Det er derfor vigtigt at undersøge hvordan man er dækket, inden man bestiller rejsen. Gouda, som Profil Rejser benytter, tilbyder fx:
  • Afbestillingsforsikring før afrejse (koster 6% af den samlede rejses pris): Gouda dækker alle sygdomme før afrejse, også sygdomme der kan relateres til Corona

  • Rejseforsikring under rejsen (prisen afhænger af den konkrete rejse): Gouda dækker alle nyopståede sygdomme, også hvis det er en Corona-relateret sygdom 

Du kan med andre ord trygt bestille hos os, hvis du gerne vil have sikret drømmerejsen allerede nu. Læs mere på vores FAQ om Coronavirus
Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.