Zanzibar

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    juni - januar

  • Tidsforskel

    1 - 2

Hoteller på Zanzibar og Pemba Island

Nedenfor kan du se vores foretrukne hoteller på Zanzibar og Pemba Island.

På Zanzibar kan du vælge mellem forskellige skønne resorts og hoteller i kategori fra tre til fem stjerner. Om du er til en skøn villa for hele familen på en børnevenlig strand eller et luksuriøst ophold i fred og idyl er helt op til dig. Der er både prisvenlige og dyrere overnatningsmuligheder; fælles for dem alle er den afslappende atmosfære og de dejlige strande.

På den noget mindre, vildere og frodige ø, Pemba Island kommer du helt væk fra nutidens stress, tv og andre forstyrrende elementer fra dagligdagen. På Pemba Island kan du bo en nat i et undervandsværelse med direkte udsigt til havets fisk og koralrev og nyde udsigten til solopgangen fra din hytte de øvrige dage. Pemba Island er en noget mere rustik oplevelse end Zanzibar.

Kontakt os for yderligere information om værelsestyper samt priser og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Zanzibar eller Pemba Island.

Læs mere
Vil du til Zanzibar?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.