Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Mauritius

Vi tilbyder mange udflugter på Mauritius - kontakt os for mere information og priser.

Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

En dag på vandet ombord på en speedbåd |

Besøg den beskyttede marine park, Blue Bay, ombord i en speedbåd.

På turen gøres stop på et par øer i lagunen og guiden fortæller om det historiske søslag, der fandt sted her mellem den britiske og den franske hær. Der bliver naturligvis også tid til at snorkle i det klare, lune vand og bade fra stranden på øen Ile aux Aigrettes. Se et af Mauritius’s mest besøgte vandfald og afslut dagen på øen Ile au Cerfs, hvor der serveres en overdådig barbeque frokost inkl. drikkevarer.

Bemærk: BBQ frokost samt sodavand, vand, juice, øl, vin og lokal rom er inkluderet.

Varighed: 7½ time
Afgang: 09.00

Voksen fra kr. 1.236
Barn fra kr. 722

Blue Escape |

En skøn katamarantur til øerne Ile Plate og Ilot Gabriel nord for Mauritius.

Katamaranen forlader lagunens lave vand og sætter kurs mod det turkisblå, klare vand omkring de to øer, som ligger cirka 14 km fra øens nordlige kyst. Undervejs passeres ”Gunner’s coin” - et fristed for masser af fuglearter. Efter et par timers sejlads er der tid til en snorkletur (snorkeludstyr til rådighed), inden barbeque frokosten serveres ombord på katamaranen. Efter en dejlig frokost er der igen tid til at snorkle, før der atter sættes kurs mod Mauritius.

Bemærk: BBQ frokost med vin er inkluderet. Ligeledes serveres vand, sodavand og øl på hele turen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt med undtagelse af fredag. Kl. 09.15

Voksen fra kr. 871
Barn fra kr. 581

En dag på vandet med stop på øen Ile aux Cerfs |

Ombord katamatanen Corisiere Turquoise sejles langs den historiske kystlinje fra Mahebourg og nordpå mod øen Ile aux Cerfs.
Undervejs er der tid til at snorkle i det klare, varme vand og besøge et af Mauritius’s smukke vandfald, Grande Rivière Syd Est. Herefter serveres en barbeque frokost ombord på katamaranen, mens sejladsen fortsætter nordpå langs den smukke kyst. Over middag er der to timer på egen hånd på øen Ile aux Cerfs til at nyde den dejlige strand og det lune vand, før der atter sættes kurs sydpå til Pointe Jerome, hvor en dejlig dag på havet slutter.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Kl. 09.15

Voksen fra kr. 1.033
Barn fra kr. 628

Dybhavsfiskeri |

Havet omkring Mauritius er kendt som et rigtig godt sted for dybhavsfiskeri.

Afhængigt af årstiden vrimler det lune hav med arter som f.eks. sværdfisk, guldmakrel, tun, sejlfisk og hajer. Du sejler i en 42 fods båd, som er professionelt bemandet og med fiskeudstyr i top, så du er sikret en komfortabel dag på havet, mens du jager dagens fangst. Dybhavsfiskeri kan både bestilles som en halv- og en heldagstur, hhv. fra kl. 07-13 og kl. 07-16.

Varighed: 6 timer
Afgang: 07.00

Voksen fra kr. 4.418
Barn fra kr. 4.418

Luksus speedbåd på lagunen og øens bjergrige smukke indre |

En unik udflugt der kombinerer en sejltur med luksus speedbåd på den turkisblå lagune med nogle timer i Mauritius’ frodige, bjergrige indre.
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til The Bay Hotel hvorfra sejlturen med speedbåd afgår. De næste 3 timer tilbringes ombord på den luksuriøse båd, men du cruiser på den turkisblå lagune langs øens vestkyst. Nye derefter en lækker frokost (vælg mellem 4 menuer) på The Bay Hotel. Turen fortsætter til det spektakulære og 83 meter høje Chamarel vandfald, som faktisk består af syv vandfald i forlængelse af hinanden samt Coloured Earths, et helt unikt sted hvor jorden har 7 forskellige farvenuancer. Sidste stop er Rhumerie de Chamarel, et rom destilleri på øens sydvestkyst som ligger tæt ved Coloured Earths. Turen hertil går gennem tætte sukkerrørsmarker, hvor sukkeret til romproduktionen dyrkes side om side med ananas og andre tropiske frugter. Slutteligt bliver du ved 16-tiden kørt tilbage til dit hotel.

Varighed: 6½ time
Afgang: 09.30

Voksen fra kr. 2.474

Oplev naturreservatet Frederica på forskellig vis |

Det bjergrige naturreservat, Frederica, byder på storslået skønhed. Nyd udsigterne med havet i det fjerne, vidtstrakte sletter med hjorte og imponerende vandfald. Området byder på masser af aktiviteter og udflugter for hele familien som f.eks. quad biking, tur i 4x4 bil, trekking og fotosafari. 

Kontakt os for mere information om de enkelte aktiviteter og priser,


Varighed: 2 timer
Afgang: Flere gange dagligt

Voksen fra kr. 199

Med katamaran langs Mauritius' østkyst |

En skøn sejltur ombord på katamaranen, Oceane hvor du kan nyde øens smukke kystlinje og snorkel og bade de smukke laguners lune og klare turkisblå vand.

Sejlturen starter kl. 09.30 fra Trou D’eau Douce, hvorfra der sættes kurs mod en af øens smukke vandfald, Grande Rivière Sud Est. Herefter er der god tid til at svømme og snorkle før en barbeque frokost serveres på skibet. Efter frokost fortsætter katamaranturen til Ile aux Cerfs, øens med en golfbane af høj international standard og billedskønne strande. Midt på eftermiddagen returneres til Trou d’eau Douce hvor turen slutter.

Frokosten består af grillet fisk og kylling, forskellige salater, frisk ananas til dessert, lokale vine, kaffe og kage. På hele turen serveres ligeledes sodavand, vand, øl og lokal rom. 


Varighed: 5½ time
Afgang: 09.30

Voksen fra kr. 979

Med katamaran langs Mauritius' vestkyst |

En uforglemmelig katamarantur langs sydvestkysten, hvorfra du kan nyde øens smukke kystlinje med bjergene i baggrunden og snorkle og bade de smukke laguners lune og klare turkisblå vand.

Sejlturen starter kl. 09.15 fra Morne Anglers Club ved udmundingen af Black River, og efter få minutter er du i Tamarin-bugten, hvor du kan være heldig at se delfiner lege omkring båden. Herefter er der god tid til at svømme og snorkle før en barbeque frokost serveres på skibet, og hele tiden har du en smuk udsigt til Le Morne bjerget. Efter frokost fortsætter katamaranturen til øen, Ile aux Benitiers, hvor du har en times tid til at slappe af og bade fra stranden. Midt på eftermiddagen returneres til Black River hvor turen slutter ved 15.45 tiden. 

Bemærk: Frokost med lokale vine er inkluderet. Frokosten består af grillet fisk og kylling, forskellige salater, frisk frugt til dessert, lokale vine, kaffe og kage. 
På hele turen serveres vand, sodavand, øl og lokal rom.

Varighed: 3 timer
Afgang: Kl. 09.15 fra Trou D'eau Douce

Voksen fra kr. 979

Mauritius

Livet under havoverfladen fra en undervandsscooter | Mauritius

Sejl din egen undervandsscooter ned til 3 meters dybde – sejl for dig selv eller sammen som par.
Du sidder behageligt i en gennemsigtig kuppel og kan ånde frit, så du kan opleve livet under vandoverfladen mens du kan tale med din evt. partner.

Selve undervandsscooter turen varer 30 minutter, og du modtager omhyggelig instruktion før turen, ligesom du undervejs ledsages af to dykkere. Hele turen inkl. instruktion varer 2 timer.

Varighed: 2 timer i alt, undervandscooter tur 30 minutter
Afgang: Flere gange dagligt i tidsrummet kl. 08.30 - 15.30

Voksen fra kr. 1.063

Sydmauritius og dets skjulte skatte |

På denne tur får du masser af frisk luft. Dine øjne forkæles med en panoramisk udsigt fra toppen af Trou Aux Cerfs, en 700.000 år gammel udslukt vulkan.

I Curepipe gøres stop for at besøge fabrikker og toldfrie butikker med cashmere varer, tæpper, tøj og smykker til attraktive priser

Før frokost fortsættes til Grand Bassin eller Ganga Talao, som begge er hellige søer for øens hinduistiske befolkningsgruppe. Kort herfra findes øens største og meget frodige nationalpark, Black River Gorges, som huser nogle af øens beskyttede dyre- og plantearter. Sidste stop er ved det spektakulære og 83 meter høje Chamarel vandfald, som faktisk består af syv vandfald i forlængelse af hinanden samt Coloured Earths, et helt unikt sted hvor jorden har 7 forskellige farvenuancer.

Bemærk: Frokost på restaurant i Chamarel inkluderet.

Varighed: 6½ time
Afgang: 09.30

Voksen fra kr. 838
Barn fra kr. 590