Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Mauritius

Vi tilbyder mange udflugter på Mauritius - kontakt os for mere information og priser.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

En dag på vandet med stop på øen Ile aux Cerfs | Mauritius

Ombord katamatanen Crosiere Oceane sejles fra Trou d'Eau douce langs den idylliske østkysten med tid til snorkling og stop ved vandfaldet, Grande River South East. Undervejs serveres en dejlig BBQ frokost inkl. drikkevarer.

Undervejs er der tid til at snorkle i det klare, varme vand og besøge et af Mauritius’s smukke vandfald, Grande Rivière Syd Est. Herefter serveres en barbeque frokost inkl. drikkevarer ombord på katamaranen, mens sejladsen fortsætter nordpå langs den smukke kyst. Over middag har du en times tid på egen hånd på øen Ile aux Cerfs til at nyde den dejlige strand og det lune vand, før der atter sættes kurs sydpå til Trou d'Eau Douce, hvor en dejlig dag på havet slutter.

Varighed: 6-7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 490
Barn fra kr. 249

Dybhavsfiskeri - halvdagsudflugt | Mauritius

Havet omkring Mauritius er kendt som et rigtig godt sted for dybhavsfiskeri.

Afhængigt af årstiden vrimler det lune hav med arter som f.eks. sværdfisk, guldmakrel, tun, sejlfisk og hajer. Du sejler i en 42 fods båd, som er professionelt bemandet og med fiskeudstyr i top, så du er sikret en komfortabel dag på havet, mens du jager dagens fangst. Dybhavsfiskeri kan både bestilles som en halv- og en heldagstur, hhv. kl. 07-13 og kl. 07-16.

Varighed: 6 timer
Afgang: Kl. 07.00

Voksen fra kr. 2.118

Oplev naturreservatet Frederica på forskellig vis | Mauritius

Det bjergrige naturreservat, Frederica, byder på storslået skønhed. Nyd udsigterne med havet i det fjerne, vidtstrakte sletter med hjorte og imponerende vandfald. Området byder på masser af aktiviteter og udflugter for hele familien som f.eks. quad biking, tur i 4x4 bil, trekking og fotosafari. 

Kontakt os for mere information om de enkelte aktiviteter og priser,


Varighed: 2 timer
Afgang: Tre gange dagligt

Voksen fra kr. 199

Livet under havoverfladen fra en undervandsscooter | Mauritius

Sejl din egen undervandsscooter ned til 3 meters dybde – du kan sejle for dig selv eller sammen som par.

Du sidder behageligt i en gennemsigtig kuppel og kan ånde frit, så du kan opleve livet under vandoverfladen mens du kan tale med din evt. partner. 

Selve undervandsscooter turen varer 30 minutter, og du modtager omhyggelig instruktion før turen, ligesom du undervejs ledsages af to dykkere. Hele turen inkl. instruktion varer 2 timer.

Varighed: 2 timer i alt, undervandscooter tur 30 minutter
Afgang: Flere gange dagligt i tidsrummet kl. 08.30 - 15.30

Voksen fra kr. 1.023
Barn fra kr. 634

Sydmauritius' skjulte skatte | Mauritius

På denne tur får du masser af frisk luft. Dine øjne forkæles med en panoramisk udsigt fra toppen af Trou Aux Cerfs, en 700.000 år gammel udslukt vulkan.

I Curepipe gøres stop for at besøge fabrikker og toldfrie butikker med cashmere varer, tæpper, tøj og smykker til attraktive priser

Før frokost fortsættes til Grand Bassin eller Ganga Talao, som begge er hellige søer for øens hinduistiske befolkningsgruppe. Kort herfra findes øens største og meget frodige nationalpark, Black River Gorges, som huser nogle af øens beskyttede dyre- og plantearter. Sidste stop er ved det spektakulære og 83 meter høje Chamarel vandfald, som faktisk består af syv vandfald i forlængelse af hinanden samt Coloured Earths, et helt unikt sted hvor jorden har 7 forskellige farvenuancer.

Bemærk: Frokost på restaurant i Chamarel inkluderet.

Varighed: 6½ time
Afgang: 09.30

Voksen fra kr. 924
Barn fra kr. 779

En dag på vandet ombord på en speedbåd | Mauritius

Besøg den beskyttede marine park, Blue Bay, ombord i en speedbåd.

På turen gøres stop på et par øer i lagunen og guiden fortæller om det historiske søslag, der fandt sted her mellem den britiske og den franske hær. Der bliver naturligvis også masser af tid til at snorkle i det klare, lune vand og bade fra stranden på øen Ile aux Aigrettes. Se et af Mauritius’s mest besøgte vandfald og afslut dagen på øen Ile aux Cerfs, hvor der serveres en overdådig barbeque frokost inkl. drikkevarer.

Bemærk: BBQ frokost samt sodavand, vand, juice, øl, vin og lokal rom er inkluderet.

Varighed: 7½ time
Afgang: Kl. 09.00

Voksen fra kr. 789
Barn fra kr. 440