Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Mauritius

Vi tilbyder mange udflugter på Mauritius - kontakt os for mere information og priser.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Blue Escape | Mauritius

En skøn katamarantur til øerne Ile Plate og Ilot Gabriel nord for Mauritius.

Katamaranen forlader lagunens lave vand og sætter kurs mod det turkisblå, klare vand omkring de to øer, som ligger cirka 14 km fra øens nordlige kyst. Undervejs passeres ”Gunner’s coin” - et fristed for masser af fuglearter. Efter et par timers sejlads er der tid til en snorkletur (snorkeludstyr til rådighed), inden barbeque frokosten serveres ombord på katamaranen. Efter en dejlig frokost er der igen tid til at snorkle, før der atter sættes kurs mod Mauritius.

Bemærk: BBQ frokost med vin er inkluderet. Ligeledes serveres vand, sodavand og øl på hele turen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt med undtagelse af fredag. Kl. 09.15

Voksen fra kr. 871
Barn fra kr. 581

En dag på vandet med stop på øen Ile aux Cerfs | Mauritius

Ombord katamatanen Crosiere Oceane sejles fra Trou d'Eau douce langs den idylliske østkysten med tid til snorkling og stop ved vandfaldet, Grande River South East. Undervejs serveres en dejlig BBQ frokost inkl. drikkevarer.

Undervejs er der tid til at snorkle i det klare, varme vand og besøge et af Mauritius’s smukke vandfald, Grande Rivière Syd Est. Herefter serveres en barbeque frokost inkl. drikkevarer ombord på katamaranen, mens sejladsen fortsætter nordpå langs den smukke kyst. Over middag har du en times tid på egen hånd på øen Ile aux Cerfs til at nyde den dejlige strand og det lune vand, før der atter sættes kurs sydpå til Trou d'Eau Douce, hvor en dejlig dag på havet slutter.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Kl. 09.15

Voksen fra kr. 481
Barn fra kr. 240

Dybhavsfiskeri | Mauritius

Havet omkring Mauritius er kendt som et rigtig godt sted for dybhavsfiskeri.

Afhængigt af årstiden vrimler det lune hav med arter som f.eks. sværdfisk, guldmakrel, tun, sejlfisk og hajer. Du sejler i en 42 fods båd, som er professionelt bemandet og med fiskeudstyr i top, så du er sikret en komfortabel dag på havet, mens du jager dagens fangst. Dybhavsfiskeri kan både bestilles som en halv- og en heldagstur, hhv. kl. 07-13 og kl. 07-16.

Varighed: 6 timer
Afgang: 07.00

Voksen fra kr. 2.010

Oplev naturreservatet Frederica på forskellig vis | Mauritius

Det bjergrige naturreservat, Frederica, byder på storslået skønhed. Nyd udsigterne med havet i det fjerne, vidtstrakte sletter med hjorte og imponerende vandfald. Området byder på masser af aktiviteter og udflugter for hele familien som f.eks. quad biking, tur i 4x4 bil, trekking og fotosafari. 

Kontakt os for mere information om de enkelte aktiviteter og priser,


Varighed: 2 timer
Afgang: Tre gange dagligt

Voksen fra kr. 199

Livet under havoverfladen fra en undervandsscooter | Mauritius

Sejl din egen undervandsscooter ned til 3 meters dybde – du kan sejle for dig selv eller sammen som par.

Du sidder behageligt i en gennemsigtig kuppel og kan ånde frit, så du kan opleve livet under vandoverfladen mens du kan tale med din evt. partner. 

Selve undervandsscooter turen varer 30 minutter, og du modtager omhyggelig instruktion før turen, ligesom du undervejs ledsages af to dykkere. Hele turen inkl. instruktion varer 2 timer.

Varighed: 2 timer i alt, undervandscooter tur 30 minutter
Afgang: Flere gange dagligt i tidsrummet kl. 08.30 - 15.30

Voksen fra kr. 997
Barn fra kr. 625

Sydmauritius's skjulte skatte | Mauritius

På denne tur får du masser af frisk luft. Dine øjne forkæles med en panoramisk udsigt fra toppen af Trou Aux Cerfs, en 700.000 år gammel udslukt vulkan.

I Curepipe gøres stop for at besøge fabrikker og toldfrie butikker med cashmere varer, tæpper, tøj og smykker til attraktive priser

Før frokost fortsættes til Grand Bassin eller Ganga Talao, som begge er hellige søer for øens hinduistiske befolkningsgruppe. Kort herfra findes øens største og meget frodige nationalpark, Black River Gorges, som huser nogle af øens beskyttede dyre- og plantearter. Sidste stop er ved det spektakulære og 83 meter høje Chamarel vandfald, som faktisk består af syv vandfald i forlængelse af hinanden samt Coloured Earths, et helt unikt sted hvor jorden har 7 forskellige farvenuancer.

Bemærk: Frokost på restaurant i Chamarel inkluderet.

Varighed: 6½ time
Afgang: 09.30

Voksen fra kr. 924
Barn fra kr. 779