Konkurrence

Vind et rejsegavekort på kr. 10.000,-

Sådan deltager du: 
Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til Profil Rejser på kr. 10.000,- ved at tilmelde dig Profil Rejsers nyhedsbrev. Er du allerede tilmeldt, deltager du automatisk.

Det er gratis at være tilmeldt nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid ændre dine ønskede nyhedsbreve eller afmelde dig igen. Som modtager af Profil Rejsers nyhedsbrev vil du - udover at modtage gode tilbud - blive holdt orienteret om Profil Rejsers konkurrencer året rundt samt aktiviteter som skibsbesøg på krydstogtskibe og spændende rejseforedrag.

Vinderen af seneste konkurrence om rejsegavekortet på kr. 10.000,- blev trukket den 16. juni. Den heldige vinder er Kirsten Ingemann Syhler.

Vi trækker næste vinder af rejsegavekortet i december 2020

Konkurrencebetingelser
Vi trækker lod to gange årligt (omkring 1. juni og 1. december) om et rejsegavekort på kr. 10.000,- ved hver trækning. Du skal være minimum 18 år for at deltage. Rejsegavekortet skal bruges til en rejse hos Profil Rejser og kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook, hvis du vinder. Ansatte i Profil Rejser og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.