Profil Rejser Cruise 2023

Jeg skal f#nden f*ckme ikke på noget cruise

Vi synes f#nden f*ckme du skal på cruise…

Alt skepsis er sund. Og har du aldrig prøvet et krydstogt, så tænker du måske at det bare er et flydende storcenter med lange buffetkøer og hovedløse udflugter. Det er det selvfølgelig ikke. I hvert fald ikke hos os. Hos Profil Rejser er et krydstogt nemlig ubesværet livsglæde - men aldrig kedeligt! Hver dag vågner du et nyt sted til en dag med nye oplevelser og indtryk, du selv skaber. Aftenerne afsluttes med fortrinlige middage og underholdning i topklasse, inden du falder til ro i din kahyt eller suite.

Er du endnu ikke overbevist? Så tag et kig på vores skarpe kampagnetilbud nedenfor, måske er der et, der lokker…

Vores konkurrence om et ultraluksuriøst krydstogt med Explora Journeys til en værdi af ca. 44.000 kr. er afsluttet - vinderen er fundet.

Det blev Nina fra Glostrup! 

Få punkteret dine fordomme her...

Danskerne er skeptiske overfor cruiserejser.
Profil Rejser inviterer dig til at få testet din viden om cruises.
Klik på fordommene herunder og læs mere.


PLACEHOLDER - De 4 fordomme om Cruise kommer her... denne overskrift forsvinder snart!

Fire gode kampagnetilbud til alle der længes efter eventyr i bølgen blå

Tag på forårscruise i Europa med Norwegian Cruise Line

Nyd Europas spirende forår og livet ombord på skibet Norwegian Star, der tager dig fra Lissabon til England, mens du oplever charmerende byer som Bordeaux, Amsterdam og Hamborg undervejs. Norwegian er kendt for deres afvæbnende og imødekommende stemning, der får dig til at sænke skuldrene og bare nyde destinationerne og det lette liv ombord.

Find din pris og rute her

Sydamerika og den ikoniske Panamakanal med Holland America Line

Holland America Line er et rederi med en lang historie og kendt for sin klassiske maritime stil, høje kvalitet og unikke ruter. Glæd dig til 18 fantastiske dage med deres skib, Oosterdam, der tager dig fra Chile og op ad Sydamerikas smukke og foranderlige kyst til Miami. Glæd dig særligt til sejladsen gennem Panamakanalen!

Find dit cruise i Sydamerika her

Middelhavet rundt med Celebrity Beyond

Søger du moderne skibe fyldt med elegance og lys er Celebrity Cruises lige for noget dig. Komfort og kvalitet er i højsædet, og her er skønne kroge at slappe af i samt store familiesuiter. Vores udvalgte krydstogt med Celebrity Beyond begynder og slutter i Rom, men byder på perler som Korfu, Dubrovnik, Sicilien, Napoli og Firenze undervejs.

Begynd dit krydstogt her

Sofistikeret elegance på havet med Silversea

Silversea er et rederi i den absolutte luksusklasse. Rederiets italienske ophav afspejler sig i skibenes sofistikerede elegance og den form for klassisk og underspillet luksus, du oplever ombord. På dette krydstogt vil du sejle med deres hidtil nyeste og mest bæredygtige skib, Silver Nova (2023), og forkæles med deres udsøgte service, enorme suiter og et all inclusive-koncept med kaviar, champagne og fine dining!

Find dit krydstogt med Silver Nova her

Se - eller gense - kampagnefilmen om Mr. Peters første krydstogt

Cruise kampagne 2023, Profil Rejser

Tal med en ægte ekspert hos Profil Rejser

Der er krydstogter for alle. Vi er klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige for dig. En rute med de oplevelser, du drømmer om. Drømmer du om ekspeditioner til Antarktisk og Galapagos? At sejle med luksusyacht i det caribiske øhav eller at samle hele familien på cruise i Middelhavet? Vi hjælper dig til at finde det hele rigtige krydstogt.

Ring til os på 70 200 100 - eller skriv til os på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.