Sommerferie på tropeøen Koh Samui

Thailand - Koh Samui
 • Familievenlige omgivelser ved Chaweng Noi-stranden
 • Gratis: 1 x thaimiddag & 1 x thaimassage for 2 personer
 • Gåafstand til Chaweng med butikker og restauranter
 • Kokosplantager, pittoreske vandfald og grønne bjerge

Chaweng Noi er en smuk, hvid og rolig strand med grønne bakker og ganske få hoteller. Du sidder med fødderne begravet i sandet og nyder den smukke solopgang over havet. Du har været på Koh Samui i tre dage, og batterierne er ved at være ladet op. 

 

Om du er til lange gåture i vandkanten eller udflugter til smukke vandfald i frodige bjerge, vil denne 10-dages rejse til Koh Samui helt sikkert få dig helt ned i gear og give dig mulighed for at trække stikket.

Bo naturskønt på 3-stjernet resort

Du bor på det dejlige 3-stjernede Fair House Beach Resort, med rolig beliggenhed direkte ved den smukke, rolige Chaweng Noi-strand med naturskønne, grønklædte bakker lige bag hotellet. Du kan vælge at bo i en hyggelig bungalow i traditionel Thai-stil tæt på stranden eller i et stort værelse i en af de to hovedbygninger.

Chaweng Noi – strand med hvidt, fint sand

Chaweng Noi – som betyder ”lille” Chaweng – er et meget smukt område med en skøn strand med fint, hvidt sand og havet er perfekt til svømning. Chaweng Noi er fredeligt beliggende mellem frodige, grønne bakker og et skønt blåt hav. Du finder masser af butikker, restauranter og barer i Chaweng, som ligger omkring en kilometer væk.

Restaurant og bar ved stranden

Fair House Beach Resort har rigtig gode faciliteter, blandt andet to poolområder, hvor det ene har en børnepool og den dejlige restaurant The Sea Paint ligger direkte ved stranden hvor du kan nyde dine måltider helt afslappet med fødderne i sandet og skøn udsigt. Menukortet tiltaler de fleste med alt fra thairetter til internationale klassikere og ’alt godt fra havet’. Dagen igennem og om aftenen kan du slappe af i strandbaren The Sea Paint med en eksotisk drink.

Koh Samui - Thailands paradisø

På Koh Samui finder du smukke strande med svajende palmer, krystalklart hav, idylliske vandfald i de grønklædte bjerge og kokosplantager, så langt øjet rækker. Koh Samui er Thailands hovedproducent af kokosnødder, og duften af friskristet kokosnød møder dig overalt på øen. Om end Koh Samui er Thailands tredjestørste ø, er den blot på størrelse med Møn og dermed overskuelig. Øen har sin helt egen puls, og det afslappede liv foregår primært langs de mange, dejlige strande.

Naturoplevelser på og omkring Koh Samui

Når du bor på Koh Samui er det oplagt at tage på en dagsudflugt med båd i Angthong Nationalpark, hvor en guide viser vej på en vandretur i regnskoven og lader dig prøve kræfter i havkajak. Du kan også vælge at tage med sejlskib rundt om Samui og besøge strandene på de nærliggende småøer. (Turene er ikke inkluderet i prisen, men du kan læse mere her).

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Koh Samui

13 dage

fra kr. 9.495

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Koh Samui

Rejser til Koh Samui

Koh Samui ligger i Den Thailandske Bugt og er landets tredjestørste ø - ofte kaldt Thailands paradis-ø

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Koh Samui - 10 nætter

The Fair House Beach Resort
Se kort

The Fair House Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Fair House Beach Resort ligger i en stor tropiske have, der skråner ned mod den dejlige Chaweng Noi strand, og danner de perfekte rammer om en rolig strandferie i smukke naturomgivelser. Søger du ind imellem mere liv og et stort udvalg af restauranter og shopping, så er livlige Chaweng by og strand indenfor gåafstand.

Hotellet tilbyder i alt 172 rummelige værelser og bungalower indrettet i traditionel thai-stil. Både værelser og bungalower har som minimum aircondition, telefon, tv, gratis WiFi, værdiboks, mini køleskab, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter samt balkon eller terrasse. De store værelser ligger to hovedbygninger mens 54 bungalower ligger tæt ved stranden.

Vælg mellem de to fine poolområdet - det ene beliggende i rolige omgivelser tæt ved hovedbygningen mens den største pool med børneafdeling er placeret tæt ved stranden.

The Sea Paint restaurant og bar ligger direkte ved stranden  så du kan nyde dine måltider med fødderne i sandet og udsigt til de grønne omgivelser, den hvide strand og det blå hav. Restauranten byder på et alsidigt menukort med alt fra thairetter til internationale klassikere og 'alt godt fra havet' og i strandbaren tilbydes eksotiske drinks.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Nicoline, Mark, Rikke, Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser