Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Lombok

Her finder du et udvalg af Profil Rejsers udflugter på Lombok. Kontakt en Asien-specialist, hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde vej til de største oplevelser!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Mød de lokale "orang sasak" | Lombok

På denne tur vil du møde de lokale "orang sasak" i deres egne vante omgivelser, og få indblik i hvordan deres dagligdag leves.
Du besøger Banyumulek og Sukarara, hvor indbyggerne lever af traditionelt håndværk som keramik og vævning. For at komme syd på til Kuta Lombok køres ad mindre veje gennem små Sasak landsbyer, og det er ikke unaturligt at høns, geder, køer, hunde, katte og gæs til tider vil gøre køreturen mere interessant, da de ofte krydser vejen, som det passer dem. Vel fremme ved den smukke hvide sandstrand Tanjung A'an kan du nyde en velfortjent dukkert i det krystal blå hav samt dase i solen. På hjemturen gøres der stop ved Mayura et smukt vandpalads inden turen går tilbage til Senggigi.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 290
Barn fra kr. 290

Paradisøen Gili Nanggu | Lombok

Drømmer du om at opleve en rigtig bounty ø? Så tag med til Gili Nanggu. Øen er omgivet af det smukkeste turkiskklare vand med kridhvidt sand, som smyger sig om tæerne.

Tiden på øen kan bruges til at snorkle og solbade. Det er også muligt at gå rundt om øen. Det tager ca. en ½ time. Vær dog opmærksom på at der er høj- og lavvande så det er ikke på alle tider af døgnet det kan lade sig gøre. Turen inkludere også et stop i Banyumulek hvor de lokale lever af traditionelt håndværk som vævning og keramik samt besøg i hindu templet Pura Meru.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 410
Barn fra kr. 410

Tetebatu Trek | Lombok

Udflugt til det smukke og frodige højland i central Lombok. Besøg de små lokale landsbyer hvor man lever af traditioenlt håndværk.
Tag på en let vandre tur gennem den tropiske regnskov, hvor de sorte aber også kaldes "Pitu" pusler rundt i trækronerne på de tårnhøje maghonitræer. Undervejs serveres der picnicfrokost. Om eftermiddagen går turen tilbage til hotellet men sidste stop gøres ved Lingsars unikke tempel Taman Narmada, der er godt besøgt af både hinduer, muslimer og buddhister.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 330
Barn fra kr. 330