Batu Karang Lembongan Resort & Day Spa, Nusa Lembongan

Indonesien - Nusa Lembongan Island

  • Charmerende luksusresort på lille tropisk ø
  • Afslapning i fantastiske omgivelser
  • Store, smukke og velindrettede villaer 
  • Beliggende på bjergside med panoramaudsigt

Dejligt luksusresort som byder på charme, nydelse og skønne omgivelser

Charmerende, eksklusivt og stilrent er ord som kendetegner dette luksusresort, som ligger på den lille tropiske ø, Nusa Lembongan, ca. 30 minutters sejlads fra Balis østkyst. Det perfekte sted for dig, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvarteringen finder sted i store, smukke villaer, som er særdeles smagfuldt indrettet og smukt beliggende på en bjergside med panoramisk havudsigt.

Villaerne har alle tænkelige faciliteter, f.eks. aircondition, tv m/filmkanaler, telefon, internetadgang, velassorteret minibar, kaffe/te-faciliteter, udendørs bruser, badekar, en stor lækker balkon med daybeds, badekåber, hårtørrer, strygebræt og værdiboks. Er du på bryllupsrejse, har resortet en romantisk bryllupsvilla, som vi varmt kan anbefale.

Hotellets øvrige faciliteter tæller desuden en restaurant, bar, lounge, bibliotek, fitnesscenter, 3 swimmingpool, spa samt transportservice rundt på resortet. Bemærk! – Der er ikke direkte adgang til stranden, som ligger 5-10 minutter gang fra hotellet.
Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.