Icelandair Herad Hotel

Island - Østisland
  • Ligger centralt i Egilsstadir
  • Tæt på imponerende seværdigheder
  • Værelser indrettet med moderne faciliteter
  • Hotellets restaurant bruger lokale råvarer

Hyggeligt hotel i byen Egilsstadir på Islands østkyst.

Icelandair Hotel Herad ligger i det blomstrende centrum af Egilsstadir og er et spændende sted at besøge året rundt. 

Her kan man nyde regionens naturlige og imponerende seværdigheder og tage på vandreture, fiske og se på fugle i området. 

Hotellet tilbyder 60 lyse og hyggelige værelser, der alle er udstyret med tv, trådløst internet (mod gebyr), telefon og hårtørrer. Hotel Herad har en restaurant, der tilbyder lokalt producerede grøntsager, kød og mejeriprodukter i en hyggelig og rolig atmosfære. Specialiteterne er frisk fisk, islandsk lam og rensdyr steaks. Derudover er der bar og lounge, hvor man kan nyde gode vine, øl eller en cocktail.
I sommermånederne kan man nyde en drink på balkonen under midnatssolen og slappe af i de maleriske omgivelser. Om vinteren bør man stå på ski i de østlige alper og nyde synet af rensdyrene, der lever nær Egilsstadir. Området omkring Egilsstadir regnes af islændingene for at være helligt, befolket af alfer og usynlige folk, og i søen menes det berømte 'sølvslange uhyre' at leve.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.