Privat safari, storslået natur og brusende Victoria Falls

Sydafrika - Johannesborg, Panoramaruten, Greater Kruger, Victoria Falls
 • Guidet 2-dages rejse langs Panoramaruten
 • Blyde River Canyon (verdens tredjestørste canyon)
 • 3-dages privat safari ved Krüger Nationalpark
 • Rundrejse med privat chauffør til Victoria Falls og Johannesborg

Du står helt ude ved kanten og kigger ned over vandmasserne, der styrter ned i den smalle kløft. Vandpartiklerne fylder luften, og regnbuen stråler som altid. Du trækker vejret dybt og tænker, at de indfødtes navn for Victoria Falls er yderst passende. Mosi oa Tunya ”røgen der tordner”

Tag på en fantastisk rundrejse gennem Sydafrika til landets absolut største og smukkeste naturoplevelser.

Oplev Panoramaruten på guidet tur

Forvent at tabe pusten med de overvældende udsigter på Panoramaruten i selskab med din lokalguide, der tager dig med forbi The Great Escarpment ved Lowveld Plains, forbi Gods Window og Bourkes Luck Potholes, hvor du kan beundre naturskabte skulpturer og pool, hvor to floder mødes. I Blyde River Canyon, som er verdens tredjestørste, kan du se de tre enorme bjergspiraler kaldet The Three Rondavels. Undervejs bor du i typiske landsbyer blandt de lokale, flere steder med en imponerende panoramaudsigt, store vandfald og betagende natur.

Privat safari ved Krüger Nationalpark

På din rejse til Sydafrika skal du selvfølgelig opleve en rigtig safari. Turen indeholder tre overnatninger ved Krüger Nationalpark med privat safari. Under safarien bor du blandt de vilde dyr, i et privat område, på Xanatseni Private Camp, langt væk fra andre turister.

City of Gold og Victoria Falls

Rejsen bringer dig også til Johannesborg, City of Gold, hvor du har mulighed for at opleve apartheidsmuseet og hører alle historierne om Nelson Mandela. Til slut besøger du de berømte vandfald Victoria Falls, hvor Zimbabwe og Zambia, bliver delt af Zambezi-floden. Her fortæller en lokalguide om Livingstone og hans opdagelse af Victoria Falls.

Undervejs på rejsen bliver der taget godt hånd om dig, hvor du hentes og bringes mellem hotellerne og seværdighederne.

Din rejse - Vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Sydafrika

Johannesborg, Panoramaruten, Greater Kruger, Victoria Falls

11 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Greater Kruger Victoria Falls

Rejser til Greater Kruger

Kruger Nationalpark er flagskibet blandt Sydafrikas nationalparker. Sammen med de omkringliggende private reservater, hvortil dyrene vandrer frit, udgør den ”The Greater Kruger”, og anses for et must for safarirejsen.
Læs mere
Greater Kruger Victoria Falls

Rejser til Victoria Falls

Den dybe kløft skærer sig gennem det frodige landskab. De enorme vandmasser fra Zambezi-floden vælter ud over klippesiden og buldrer ned i kløften, hvorfra der rejser sig en enorm vandsky, som hænger over området som en diset røg. De indfødtes navn for dette sted er Mosi oa Tunya - ”Røgen der tordner”.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 8 nætter

Privat safari, storslået natur og brusende Victoria Falls

Privat safari, storslået natur og brusende Victoria Falls

Beliggenhed: ,

 • 2 overnatninger på Highgrove House Country Hotel 3* (inkl. morgenmad og en guidet tur til Blyde River Canyon under opholdet)
 • 3 overnatninger på Xanatseni Private Camp 4* (inkl. morgenmad og to daglige guidede safarikørsler i åben jeep)
 • 1 overnatning på The Peech Hotel 4* (inkl. morgenmad)

 Ønsker I andre hoteller end de nævnte, er det naturligvis muligt. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Johannesburg
Dag 2 - 3
Den betagende og gudesmukke Panoramarute, inkl. lokalguide.
Dag 4 - 6
Privat safari ved Krüger Nationalpark.
Dag 7
Johannesborg - City of Gold
Dag 8 - 9
Spektakulære Victoria Falls
Dag 10
Johannesborg - Danmark

Dag 1

Danmark - Johannesburg

Afrejse fra Danmark med ankomst i Johannesborg, oftest dagen efter.

Læs mere

Dag 2 - 3

Den betagende og gudesmukke Panoramarute, inkl. lokalguide.

Du hentes i lufthavnen og bydes velkommen af vores repræsentant, som sørger for transporten til hotellet ved Panoramaruten.

Som navnet indikere byder Panoramaruten på betagende udsigter, næsten rundt om hvert hjørne af bjergene, oftest med vandfald og fossende vandmasser. Husk at løfte hovedet og se om du kan spotte ørne der svæver højt over jeres hoveder. Du kommer forbi den nordøstlige del af The Great Escarpment, hvor bjergsiderne skråner stejlt ned og hvor der åbnes op for en fantastisk udsigt over Lowveld Plains, tusind meter nedenfor. Et storslået syn.

Længere langs ruten, efter byen Graskop, begynder den smukkeste strækning af Panoramaruten virkeligt at fremtone. Den første af de store attraktioner, Gods Window giver en imponerende udsigt over skovområdet og de smukkeste bjergformationer. Et andet naturfænomen opstod hvor Blyde River og Treur River mødes. Det er her, du finder de mærkelige cylinderformede skulpturer og pools, bedre kendt som Bourkes Luck Potholes. De er blevet opkaldt efter den heldige guldgraver, Tom Bourke.

Det virkelige højdepunkt på Panoramaruten er dog Blyde River Canyon, der begynder ved Bourkes Luck Potholes og slutter ved tre enorme bjerg-spiraler, kendt som the Three Rondavels eller de tre søstre. Blyde River Canyon er det tredjestørste canyon i verden. Fra mange udsigtspunkter kan du se over 30 km af kløften. Udover de store naturfænomener og udsigter, byder området med guldgraverhistorie, fiskeri, riverrafting og cykle- og vandreture, krydret med hyggelige restauranter og lokale bryghuse.

Guidet dagstur under opholdet ved Panoramaruten.

Du besøger legendariske Blyde River Canyon, verdens tredje største canyon og nyder den spektakulære udsigt ved God´s Window. Du ser den maleriske og historiske mineby Pilgrims Rest, der ikke har ændret sig meget, siden guldfeberen rasede. Om eftermiddagen er der tid til at udforske de ekstraordinære klippeformationer ved Bourke's Luck Potholes, en af naturens fascinerende skabninger.  

2 overnatninger på Highgrove House Country Hotel inkl. en guidet tur til Blyde River Canyon under opholdet.

Læs mere

Dag 4 - 6

Privat safari ved Krüger Nationalpark.

Tiden er ved at være til safari. Du hentes på hotellet og køres til The Klaserie Private Nature Reserve, der er en del af Greater Krüger Nationalpark. Det er et af de største, privatejede områder i Sydafrika, der består af endeløse sletter af uspoleret afrikansk landskab med træer og buske. Det store område giver fred og ro, og du vil kun møde ganske få turister. Reservatet er desuden hjemsted for de sjældne, vilde hunde, men du har selvfølgelig også mulighed for at se The Big Five. Du bor midt i safariområdet, du kører i åbne jeeps med din ranger, så du nemt kan følge med i det hele og komme tæt på de vilde dyr, deres hæsblæsende jagt og leg. Det er en oplevelse for livet når alle sanserne er i brug. Især synet og hørelsen, men lugtesansen forstærker og gør oplevelsen endnu mere levende. Hvis du er fugleinteresseret byder reservatet ligeledes på et utroligt fugleliv og kan prale af mere end 500 forskellige arter. 

3 overnatninger på Xanatseni Private Camp med to daglige guidet safarikørsler i åben jeep.

Læs mere

Dag 7

Johannesborg - City of Gold

Du hentes på lodgen efter morgenmaden og køres retur til Johannesborg, hvor du har en enkelt overnatning. Hvis energien er til det, kan du tage til apartheidmuseet og få en indsigt i Sydafrikas spændende historie med beretninger om bl.a. Nelson Mandela og den gribende kamp for at afskaffe apartheid. Når det bliver middagstid og sulten trænger sig på, anbefaler vi en af restauranterne i de grønne forstæder, enten lokalt eller på et af de anderkendte hoteller, hvor udvalget af restauranter er stort.

1 overnatning på The Peech Hotel

Læs mere

Dag 8 - 9

Spektakulære Victoria Falls

Dag 8 

Du hentes på hotellet og køres til Johannesborg lufthavn. Herfra flyver du den korte tur til Victoria Falls i Zimbabwe. Du hentes efter du har fået dine kufferter og køres til hotellet. Byen er mindre kendt, men selve vandfaldene er verdenskendte for det store område og sæsonvist store vandmasser. Det er en af de største attraktioner i Afrika. Den første europæer, der så vandfaldene var David Livingstone, som opkaldte det efter Dronning Victoria af Storbritannien. Under dit ophold får du en guidet tur, hvor du går langs med faldene og hører historier om Livingstone. 

Mens du er i Victoria Falls, anbefaler vi at du får serveret engelsk high-tea på det ikoniske hotel Victoria Falls. Det er en stor fornøjelse med the, lækre kager og scones mens du har udsigt til den parklignende have og ”sprøjt” fra vandfaldene.

Guidet dagstur under opholdet i Victoria Falls.

Du hentes på hotellet og får en god præsentation af din engelsktalende guide, der fortæller om Livingtone, vandfaldene og historier fra området. Du får udleveret regnfrakke og paraply under den våde sæson, men praktisk tøj er stadigvæk at anbefale f.eks. plastiksandaler og shorts. 
Husk kamera, da du ser nogle fantastisk store vandmasser med buldrende brag fra februar til juni. Kommer du på andre tidspunkter af året, hvor der er mindre vand, vil det stadig være en stor oplevelse, og du vil have mulighed for at komme endnu tættere på klipperne, uden at blive drivvåd eller forsøge dig med river rafting på Zambezi-floden eller springe bungyjump fra den gamle bro over floden. 

Dag 9

Hjemrejse fra Victoria Falls med ankomst til Danmark dagen efter. 

Læs mere

Dag 10

Johannesborg - Danmark

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.