Panoramaruten og privat safari i Sydafrika

Sydafrika - Greater Kruger, Limpopo, Panoramaruten
 • Kør-selv ferie i autentiske Sydafrika
 • Blyde River Canyon på Panoramaruten
 • Big Five safari i Klaserie Private Nature Reserve
 • Frodigt landskab i Limpopo

Sydafrikas landskaber er dramatiske - og forbløffende i deres variation – lige fra de brændende Karoo- og Kalahari-ørkener til de tågede højder i Drakensberg-området og den massive Blyde River Canyon. I er lige landet i Johannesburg, hvorfra jeres rundrejse begynder.

På denne kør-selv ferie i naturskønne Sydafrika oplever I betagende bjerge i flotte formationer, brusende vandfald og gamle guldminer. Turen kombineres med en hæsblæsende safari blandt The Big Five i et stort, privat reservat.

En rute med store seværdigheder og safari

Ruten er planlagt således, at I får flest oplevelser med mindst mulig bilkørsel mellem de store seværdigheder. I kører i den nordlige del af Sydafrika, et området der er mest kendt for den storslåede natur, de betagende udsigter og den bedste safari. Safarien foregår i et privat reservat i åben jeep og med ganske få turister. I får nemt følelsen af, at det blot er jer og dyrene.

Panoramarutens store naturoplevelser

Kør selv-ruten tager jer forbi maleriske Dullstroom, der byder på landlig idyl og ørredfiskeri, og videre til Panoramarutens Blyde River Canyon, God’s Window og bjergformationerne ved Bourkes Luck Potholes. Undervejs oplever I spektakulære vandfald og hele tre dages safari i privat område ved Krüger Nationalpark. Det naturskønne reservat er hjemsted for The Big Five, og I kommer helt tæt på vildtet i åben jeep i selskab med jeres ranger. 

Tzaneen ved foden af Wolk-bjergene

Turen sluttes af med et par dages ophold i den fredelige by Tzaneen, der ligger ved foden af Wolk-bjergene omgivet af frodig, tropisk skov.

Der er store oplevelser i vente med mulighed for mange aktiviteter undervejs.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Sydafrika

Greater Kruger, Limpopo, Panoramaruten

10 dage

fra kr. 16.690

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Greater Kruger

Rejser til Greater Kruger

Kruger Nationalpark er flagskibet blandt Sydafrikas nationalparker. Sammen med de omkringliggende private reservater, hvortil dyrene vandrer frit, udgør den ”The Greater Kruger”, og anses for et must for safarirejsen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 8 nætter

Oplev Panoramaruten og privat safaritur

Oplev Panoramaruten og privat safaritur

Beliggenhed: ,

 • 1 overnatning på 5* Walkersons Hotel and Spa, Dullstroom inkl. middag og morgenmad
 • 2 overnatninger) på 3*Graskop Hotel, Graskop inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på 4* Xanatseni Private Camp, Klaserie Private Nature Reserve inkl. helpension 
 • 2 daglige safarikørsler med engelsktalende ranger
 • 2 overnatninger på 3* Coach House Hotel and Spa, Tzaneen inkl. morgenmad
Ønsker I andre hoteller end de nævnte, er det naturligvis muligt. 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Johannesburg
Dag 2
Johannesburg - Dullstroom
Dag 3 - 4
Panoramaruten
Dag 5 - 7
Privat safariområde ved Krüger Nationalpark
Dag 8 - 9
Naturskønne Limpopo
Dag 10
Johannesborg - Danmark

Dag 1

Danmark - Johannesburg

Flyafgang fra Danmark mod Johannesborg.

Læs mere

Dag 2

Johannesburg - Dullstroom

Efter en nats flyvning lander I i Johannesborg, hvor vores repræsentant står klar til at byde jer velkomne til Sydafrika. Repræsentanten sørger for, at I kommer til rette sted og får nøglerne udleveret til jeres udlejningsbil. I har ca. 3 times kørsel foran jer, gennem små landsbyer og varieret natur, inden I når frem til Dullstroom.

Den maleriske landsby Dullstroom er det perfekt stop på vej til safari. Byen er hjemsted for et af Sydafrikas bedste områder for ørredfiskeri, der tiltrækker ivrige lystfiskere fra hele verden. Byen byder på en bred vifte af aktiviteter i landlig idyl og med frisk luft. Hvis I bliver i byen, bør I prøve en velsmagende fadøl på det lokale bryggeri, Anvil Ale House, eller hvis energien er til det, en runde golf på nærtliggende Highland Gate Golf and Trout Estate.

1 middag og 1 overnatning inkl. morgenmad på 5* Walkersons Hotel & Spa

Læs mere

Dag 3 - 4

Panoramaruten

Den smukke, frodige by Graskop ligger i udkanten af Drakensberg og i hjertet af Panoramaruten. Herfra kan I nemt udforske de utallige naturvidundere i det omkringliggende område. Højdepunkter omfatter den verdensberømte Blyde River Canyon, God´s Window og de unikke bjergformationer ved Bourkes Luck Potholes og The Three Rondavels. Fortsæt turen til nogle af de spektakulære vandfald Mac Mac Falls, Motitsi Falls, Lissabon Falls og Berlyn Falls. Det er overvældenden smukt og to dage går alt for hurtigt. Kørsel på 2 timer fra Dullstroom til Graskop.

2 overnatning på 3* Graskop Hotel, inkl. morgenmad.

Læs mere

Dag 5 - 7

Privat safariområde ved Krüger Nationalpark

Klaserie Private Nature Reserve er en del af Greater Kruger National Park. Det er et af de største, privatejede områder i Sydafrika, der består af endeløse sletter af uspoleret afrikansk landskab. Dette naturskønne reservat er hjemsted for The Big Five samt et imponerende udvalg af andet dyreliv, bl.a. de sjældne, vilde hunde. I kører i åbne jeeps med jeres ranger, så I kommer helt tæt på de vilde dyr og deres hæsblæsende jagt og leg. Det er en fantastisk oplevelse, og I får brug for alle jeres sanser. Derudover kan I se frem til en række andre aktiviteter, som for eksempel guidede vandreture. Hvis I er fugleinteresserede byder reservatet ligeledes på et utroligt fugleliv og kan prale med mere end 500 arter, herunder den truede sydlige hornravn og den hvidryggede grib, der har et vingefang på to meter.

3 overnatninger med helpension, 2 daglige safarikørsler med engelsktalende ranger på 4* Xanatseni Private Nature Camp.

Læs mere

Dag 8 - 9

Naturskønne Limpopo

Den fredelige by Tzaneen, hvor I bor de to sidste nætter, er omgivet af frodig, tropisk skov og ligger ved foden af Wolkberg-bjergene i den nordlige del Drakensberg-bjergene. Disse giver en imponerende udsigt og flot kulisse til byen. Da klimaet er det helt rigtige dyrkes alverdens eksotiske frugter og grønsager, bl.a. avocadoer, nødder, citrusfrugter, mango, bananer, kaffe, te og bomuld. Vi anbefaler, at I nyder de sidste dage med afslapning og kortere ture i de smukke omgivelser. Køreturen fra Xanatseni Private Nature Camp tager blot to timer.

Efter to overnatninger på 3* Coach House Hotel & Spa, inkl. morgenamd kører I tilbage til lufthavnen i Johannesborg. Oftest letter flyet derfra om aftenen, så der er godt tid til at gøre stop undervejs.

Læs mere

Dag 10

Johannesborg - Danmark

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.