Lesotho & Garden Route

Sydafrika - Cape Town, Garden Route
 • Rundrejse med engelsktalende guide
 • Overnat i telt - grupper på maksimum 20 personer
 • Skønne Cape Town og bjergrige Lesotho
 • Vinlandet og den smukke Garden Route
 • Malariafri safari i Addo Elephant Park

Rundrejse med engelsktalende guide til i nogle af Sydafrikas mest interessante områder. Den skønne storby Cape Town, Vinlandet, smukke Garden Route, safari i Addo Elephant Park, de dramatiske Drakensbjerge og bjergrige Lesotho med sin helt egen kultur.

Tag på en spændende og oplevelsesrig camping-rundrejse med engelsktalende rejseleder til nogle af Sydafrikas mest interessante områder og det bjergrige kongedømme, Lesotho: 

Den smukt beliggende storby Cape Town, det frodige Vinland, smukke Garden Route, malariafri safari i Addo Elephant Park, de dramatiske Drakensbjerge og ikke mindst bjerglandet og kongeriget Lesotho med sin helt egen kultur.

Rundrejsen foretår i mindre, internationale grupper på 12-20 personer og undervejs overnattes i telt. Turen ledes af en lokal engelsktalende rejseleder med stor viden og erfaring om områderne der besøges.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Sydafrika

Cape Town, Garden Route

17 dage

fra kr. 13.825

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Cape Town Garden Route

Rejser til Cape Town

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.
Læs mere
Cape Town Garden Route

Rejser til Garden Route

Du kan, som i resten af Sydafrika, leje bil og gå på opdagelse i dit helt eget tempo. Fra Cape Town er der også mulighed for at rejse på ægte gammeldags maner med det legendariske tog Rovos Rail og opleve kyststrækningen i ro og mag.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 2
Durban
Dag 3 - 4
Drakensberg
Dag 5 - 6
Lesotho
Dag 7
Graaff-Reinet
Dag 8 - 9
Addo Elephant Park
Dag 10 - 11
Tsitsikamma National Park
Dag 12
Knysna
Dag 13
Oudtshoorn
Dag 14
Oudtshoorn-Somerset West
Dag 15 - 16
Cape Town

Dag 2

Durban

Efter skift i en europæisk lufthavn og i Johannesburg ankommes til Durbans internationale lufthavn, hvor du bliver mødt og kørt til hotellet. The Beach Hotel er et 3-stjernet hotel beliggende ved Durbans strandpromenade. Herfra er der kort afstand til den kendte Ushaka Marine World med butikker og restauranter. Udforsk også byens havn, der er Sydafrikas største.

 

 


 
Læs mere

Dag 3 - 4

Drakensberg

Kysten med de smukke strande ud til Det Indiske Ocean forlades og du kører ind i landet mod Kwazulu Natal. Undervejs stoppes ved vandfaldene Howick Falls samt stedet, hvor Nelson Mandela i 1962 blev arresteret, hvilket i dag er markeret med en imponerende skulptur til ære for Mandela. Herefter ankommer du til Royal Natal National Park, som er en del af den massive Drakensberg bjergkæde. Dette er Sydafrikas højeste bjergkæde med bjergtoppe helt op i mere end 3000 meters højde. På disse dage kan vi enten slappe af i de smukke omgivelser eller deltage i nogle af de aktiviteter, som udbydes på stedet såsom guidede vandreture eller rideture i bjergene.

Læs mere

Dag 5 - 6

Lesotho

Vi kører nu videre til det lille kongedømme Lesotho, der er en selvstændig stat i Sydafrika og den eneste i verden, hvor hele staten ligger i over 1000 meters højde. Dette fattige rige er meget bjergrigt, og turen op til grænsen er en oplevelse i sig selv. Her begynder turen for de, som ønsker at deltage i en af Lesothos berømte pony treks, hvor man rider gennem det bjergfyldte landskab. Vi møder nogle lokale landsbyboere, som vil tage os af fjerne og ukendte stier med spektakulære udsigtspunkter. Der er også mulighed for at besøge en landsbyskole og et håndværksmarked.

Læs mere

Dag 7

Graaff-Reinet

Det er nu tid til at forlade Lesotho og sætte kurs mod Sydafrikas fjerde ældste by, Graaff-Reinet. Nedstigningen fra bjergene begynder og der fortsætter ind i det enorme ørkenagtige område Great Karoo. Her krydse du Sydafrikas længste flod, Oranje (Gariep), før ankomst til den historiske by Graaff-Reinett, hvor der overnattes. Om aftenen er der mulighed for at se solnedgangen på en tur til Valley of Desolation, der tilbyder en panoramaudsigt over byen og de åbne sletter, der strækker sig, så langt øjet rækker.

Læs mere

Dag 8 - 9

Addo Elephant Park

Om morgenen viser en lokal guide os Graaff-Reinets historiske seværdigheder. Turen fortsætter nu videre til sydkysten til den kendte Addo Elephant Park, som vi besøger. Som navnet antyder, er vi her i den afrikanske nationalpark med den største koncentration af elefanter. Herudover finder vi løver, sort næsehorn, bøfler og et utal af forskellige antilope-arter, som alle er med til at give os en uforglemmelig vildtoplevelse. Dagen afsluttes med mulighed for at deltage i en solnedgangs 'game drive', mens der forud venter dage med hiking, afslapning på stranden og andre valgfrie aktiviteter.

Læs mere

Dag 10 - 11

Tsitsikamma National Park

Efter en tidlig ’game drive’ i morgenstunden i Addo siger vi farvel til elefanterne og fortsætter turen langs solskinskysten. Første stop er ved surfing-mekkaet Jeffreys Bay, hvor man også finder et lille surfing-museum. Herefter når vi Tsitsikamma National Park. Navnet betyder ’stedet med rigeligt vand’, og det skuffer ikke med sin tætte oprindelige skov og dramatiske kystlinje. Her er vandreturene ligeså fornøjelige, som landskabet er smukt og varieret. Prøv også en "zip-line" tur i trætoppene.

Læs mere

Dag 12

Knysna

På denne dag kører går turen langs 'Garden Route’ til Plettenberg Bay, der er Sydafrikas svar på Skagen. Formiddagen tilbringes i det fantastiske naturområde, Nature's Valley med den lille, hyggelige landsby af samme navn  - her kan du vandre eller bare slappe af på stranden . Eftermiddagen byder på en række valgfrie aktiviteter. Vi overnatter nær Keurbooms River.

Læs mere

Dag 13

Oudtshoorn

I dag køres gennem Outeniqua-bjergene mod byen Oudsthoorn, hvor de verdensberømte drypstenshuler Cango Caves besøges. Nogle af hulerne er kæmpestore og én af dem har tidligere været brugt til afholdelse af koncerter. Hulerne er ganske spektakulære med store kalkstensformationer, og på den guidede tur hører du blandt andet om, hvordan de blev dannet.

Læs mere

Dag 14

Oudtshoorn-Somerset West

Første stop denne morgen er ved en strudsefarm, hvor vi skal høre mere om verdens største fugl. Vi fortsætter gennem dallandskabet Klein Karoo og stopper undervejs ved en af de mange boder med frugt, grøntsager og hjemmelavede lækkerier fra de omkringboende farmere. Vi besøger også den interessante pub, der går under navnet Ronnie's sex shop.
Læs mere

Dag 15 - 16

Cape Town

Kør langs den uberørte kyststrækning The Cape Whale Coast Route, der vil føre dig forbi alt fra landsbyer til gårde, floder, bugter og dale. Vi vil besøge vingårde, hvor vi prøvesmager vinen og hører om produktionen af den. Vi vil stoppe ved Stony Point Nature Reserve, der er den største avlskoloni af den afrikanske pingvin foruden at kigge forbi byen Hermanus, hvor du i månederne juli til november kan være heldig at spotte den sydlige rethval.

Herefter fortsætter turen til Cape Town – Kapstaden, hvor vi siger farvel til vores guide og gruppen. Vi tager dog på egen hånd en nat i den evigt unge by. 

Dag 16: Cape Town – Danmark

Vi har det meste af dagen til rådighed til at gå på opdagelse i byen, som ligger smukt ned til havet for foden af det flade Taffelbjerg. Der er nok at tage sig til i den spændende by med den berømte Waterfront med masser af butikker og restauranter, en tur op til toppen af Taffelbjerget med kabelbane eller måske en heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb, hvor vi undervejs gør holdt og hilser på de sjove pingviner på Boulders Beach. Mulighederne er mange. 

Vi vil blive hentet og kørt til Cape Towns internationale lufthavn, hvorfra hjemrejsen mod Danmark begynder.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser