Rejser til Vinlandet

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Citrusplantager, ferskenlunde, solmodne dadler, pærer og naturligvis uendelige rækker af vinstokke findes så langt øjet rækker.

Blot en times kørsel fra Cape Town ligger området kendt som ”The Orchard” eller Sydafrikas frugthave. Tyske, hollandske og franske vinbønder, på flugt fra Europas religionskrige, grundlagde i slutningen af 1600-tallet byerne i området. Vinmarker og velstand voksede, og området er nu et af Sydafrikas mest indbydende. 

De 300 år gamle vingårde tager næsten alle mod besøg og flere steder er der tilmed indrettet komfortable hoteller i de historiske bygninger. 
En dag er sjældent nok til at udforske alle de hyggelige små steder og deres internationalt anerkendte vine, så det er godt at have muligheden for at overnatte.

Læs mere
Vil du til Vinlandet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.