Kariega Main Lodge

Sydafrika - Kariega Private Game Reserve
  • Privatejet Malaria-fri 'Big Five' område
  • Komfortable bjælkehytter med store verandaer
  • Familie- og børnevenligt
  • Fantastiske dyre- og naturoplevelser

Med sin fantastiske udsigt og sin brede vifte af aktiviteter er Kariega Main Lodge et oplagt valg til en vellykket safarioplevelse.

Kariega Main Lodge ligger i det store malaria-fri Kariega Game Reserve, som gennemskæres af Bushman's River. Området, som byder på mulighed for at se 'The Big Five', ligger cirka 1½ times kørsel fra Port Elizabeth. Den rustikke og charmerende lodge er perfekt integreret i den smukke, uberørte natur og byder på mange aktiviteter. 

Kariega Main Lodge består af 21 store komfortable og hyggeligt indrettede bjælkehytter med aircondition og private faciliteter. Til hver af hytterne er der stor træveranda, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over området. Nogle af hytterne har desuden privat swimmingpool. 

Karige Main Lodge anbefales varmt til både par og familier med børn. Området byder på fantastiske vildtoplevelser og et væld af aktiviteter, såsom flodsejlads, ture på hesteryg, kanosejlads, vandreture og badning i swimmingpoolen. I restauranten serveres velsmagende sydafrikansk mad men I kan også nyde en dejlig middag med hyggelig bålstemning i boma'en. En drink i lodgens charmerende pub er den perfekte måde af afslutte dagens safarioplevelser.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.