Eksklusivt efterårstilbud til Grækenland

Tilbuddet er desværre udløbet

Her kan du læse mere om vores øvrige rejser til Grækenland. 

 

Rejser til Grækenland

 

Hvis du ønsker at høre mere, så send os en forespørgsel eller ring til os på 77 33 55 00, så vi kan hjælpe med at planlægge dit græske eventyr!

Rejser til: Eagles Palace & Eagles Villas

Hotellerne

Halkidiki strækker sig ud i Det Ægæiske Hav med tre naturskønne halvøer. På den mest uspolerede, Athos-halvøen, ligger de femstjernede hoteller: Eagles Palace og Eagles Villas. Begge er medlem af Small Luxury Hotels of the World, og byder både par og familier velkomne i pragtfulde omgivelser

Der er mange afrejsedatoer at vælge imellem og prisen varierer. Det vigtigste er, du finder den rejsedato, der passer dig bedst. Så skal vi nok hjælpe med resten. 

Det med småt: Det er vigtigt, du sender os din forespørgsel, og/eller har talt med en af vores dygtige rejsekonsulenter senest den 27. april inden kl. 10.00. Herefter udløber tilbuddet.

Eagles Palace 5*

Luksuriøse Eagles Palace 5* ligger omgivet af frodige haver oven for en privat, børnevenlig sandstrand. Samtlige værelser, suiter og bungalows er indrettet moderne, og alle er med balkon eller terrasse.

De fire restauranter er klar til at forkæle dine smagsløg fra gourmet à la carte til familievenlig buffet. Du er også velkommen på søsterresortet Eagles Villas’ restaurant lige ovenfor. Spaen er klar med yderligere forkælelse. 

Her er et stort poolområde og masser af fortrinlige faciliteter til børn og teens. På den lange, lækre strand er der masser solsenge med parasoller og en "quiet zone" for par.  


Læs mere om Eagles Palace

Eagles Villas 5*

At Eagles Villas 5* er medlem af Small Luxury Hotels of the World siger alt om den oplevelse, der venter dig på din rejse til Grækenland. Her er en eksklusiv og intim stemning samt et væld af lækre faciliteter. Samtidig er Eagles Villas 5* familievenlig luksus.

På Eagles Villas nyder du først og fremmest din store villa med pool og havudsigt. Indretningen er moderne, og de store vinduer lukker masser af lys ind. Du har adgang til alle faciliteter inkl. spa, pool, strand og solsenge. Glæd dig også til gastronomi på særligt højt niveau.

Læs mere om Eagles Villas

Om Profil Rejser og Bella Vista by Profil Rejser

Profil Rejser

Siden starten i 1982 har vi specialiseret os i skræddersyede ferierejser, krydstogter og erhvervsrejser til hele verden. Vi har en uendelig passion for at rejse, og vores mål i alt er at være Danmarks bedste rejsebureau. Fordi den ambition hele tiden får os til både at tænke nyt og sikre kvaliteten.

Vores store erfaring og viden om de enkelte rejsemål sikrer dig tryghed for den bedste rejse. Vi kan inspirere dig til oplevelser, du måske slet ikke kender, og vi kan håndplukke samarbejdspartnere fra hoteller til guides, så alt fungerer til mindste detalje. Men mest af alt kan vi lytte. Til dig og dine ønsker og drømme. For det er dem, der danner grundlaget for alt, hvad vi foreslår og aftaler.

Bella Vista by Profil Rejser

Du møder Bella Vista by Profil Rejser, hvor land møder vand. Mellem eventyr og fordybelse, mellem indsigter og opdagelser. Vi ved, at rejsen er lige så vigtig som destinationen, at eksklusivitet er personlig, og at det er detaljen, der skaber helheden. Bella Vista lader dig definere, hvad eksklusive rejseoplevelser er for dig og sætter kursen mod nye udsigter, erkendelser og opdagelser.

Hos os er dit ophold altid destinationens mest vidunderlige. Det er her oplevelserne står i kø, men altid pakket ind i ultimativ omsorg for dig og dem du ønsker at dele det udsædvanlige med. Vores concierge-tilgang er enestående. Intet ønske er for stort eller småt til at vi vil gøre alt for at opfylde det.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.