Nytår i Island

Island - Reykjavik
 • Fejr Nytår i Island
 • Inkl. nytårsmiddag med udsigt over Reykjavik
 • Gode chancer for nordlys

Nyd din nytårsaften i Islands hovedstad Reykjavik - inklusiv en lækker nytårsmiddag.

Nytårsaften i Island skydes også ind med fyrværkeri. På denne rejse har vi inkluderet nytårsmiddagen på en restaurant der har en af byens bedste udsigter - hvorfra I kan se både byen og havet.

Hotellet er 4-stjernet og ligger i hjertet af byen. Der er mulighed for mange oplevelser i løbet af dagene, alt efter jeres ønsker.

Vi har ikke inkluderet udflugterne på forhånd - og vil lade det være op til jer hvor meget I vil opleve.
Transfer fra lufthavn til hotel er naturligvis inkluderet, og vi hjælper meget gerne med at bestille udflugter til jer.

Få fire nætter i en af verdens mindste hovedstæder med gode muligheder for shopping, lækre gourmetmiddage og som en ekstra bonus naturen lige udenfor døren.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Island

Reykjavik

4 nætter / 5 dage

fra kr. 7.880

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 4 nætter

Centerhotel Arnarhvoll
Se kort

Centerhotel Arnarhvoll

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger helt centralt i Reykjavik med 2 min. gang til shopping og restauranter. Restauranten på 8. sal, hvor morgenmaden serveres, må siges at have en af Islands bedste placeringer. Udsigten til vandet og musikhuset Harpa, som blot ligger et stenkast fra hotellet, er helt unik. Om eftermiddagen og aftenen omdannes restauranten til cafe og loungebar med hyggelig stemning, god mad og igen den helt unikke udsigt. Hotel Arnarhvoll åbnede i 2007, altså er det forholdsvis nyt og smagfuldt indrettet i moderne skandinavisk stil. Hotellet har standard og deluxe værelser og er udstyret med egen spa-afdeling. Der er plads til 2 voksne og 1 barn på værelserne. Alle værelser har TV, minibar, gratis WiFi, hårtørrer, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Ved valg af deluxe værelse inkluderer opholdet 1 x entre til hotellets spa afdeling.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 5
Reykjavik

Dag 1 - 5

Reykjavik

Dag 1: Ankomst

Direkte fly fra København til Keflavik over middag med ankomst midt på eftermiddagen
Transfer fra lufthavnen til Centerhotel Arnarhvoll i hjertet af Reykjavik.

Transfer via Den Blå Lagune. Det er populært at opleve Den Blå Lagune, og da den ligger ganske tæt på lufthavnen er det en mulighed at starte med et dyp i det 38 grader varme turkisblå vand.
Entre, leje af håndklæde og velkomstdrink er inkluderet i pakken. Pris fra 700 kr. pr voksen


NB. Den Blå Lagune er meget populær og skal bestilles i god tid hjemmefra.

Lej en bil alle dage - og bestem selv farten. Vi sørger for at der står en bil klar i lufthavnen ved ankomst. I har således bilen til rådighed alle dage, og skal aflevere den samme sted ved afrejse.

Dag 2: Den Gyldne Cirkel og Secret Lagoon

Den Gyldne Cirkel er den mest klassiske udflugt i Island, som inkluderer top 3 af Islands mest populære udflugtsmål. Her opleveles Thingvellir Nationalpark, vandfaldet Gullfoss og gejseren Strokkur. På denne tur har vi krydret oplevelsen med et stop i Secret Lagoon som er en naturlig varm kilde I kommer til at bade i. Leje af håndklæde er inkluderet.

Dag 3: Nytårsaften
Tag på udflugt i løbet af dagen - 
Se yderligere udflugtsmuligheder her – eller kontakt os for flere oplysninger.

Om aftenen har vi inkluderet en lækker Nytårsmiddag i hotellets Restaurant på 8. sal med udsigt over Reykjavik. Middagen starter kl. 21.00.

Dag 4: Afslapning
Dagen fri i byen, tid til at sove længe. Det er dog også muligt at tage på udflugter.

Dag 5: Hjemrejse
Transfer til lufthavnen lige før middag, og fly til København med ankomst om aftenen. 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser