Island - on the road i nordlys

Island - Reykjavik, Sydisland, Vestisland
 • Island når det er smukkest - og i dit eget tempo
 • Chancer for nordlys
 • Valgfri afrejsedag
 • Mange aktiviteter

Nyd en forlænget weekend i Island, mens landet stadig er iført sine smukke vinterklæder. Du får tre nætter, hvor fly, overnatning og billeje er inkluderet i prisen.

Trænger du til spænding og store naturoplevelser midt i vintermørket? Kun få timers flyvning fra Danmark ligger Island og venter med eventyr. Og selv på en kort tur eller en forlænget weekend kan du nå at lade batterierne op på denne skønne ø.

Island - Nordatlantens laboratorium

Island, den store underbefolkede ø nær jordens top, er et land i forandring i bogstavelig forstand. Det er et stort vulkansk laboratorium, hvor magtfulde kræfter kommer til udtryk. Gejsere spyr kogende vand mod himlen, mudderhuller bobler med varme, isdækkede vulkaner rumler og gletsjerne skærer deres vej gennem bjergene. Over alt dette lyser himlen med jævne mellemrum op af de vidunderlige nordlys, aurora borealis. 

Kør selv i dit eget tempo

Med dette rejseforslag vil vi gerne inspirere dig og vise hvad man kan se på denne årstid – du bestemmer selv farten, og hvor meget du vil opleve. At køre rundt i egen udlejningsbil i Island er den bedste måde at lære landet at kende på, og giver en masse fantastiske oplevelser. Det bedste er, at du selv bestemmer hvad du vil se, og i hvilket tempo. 

Bo i hytte i Minniborgir i Sydisland

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.
Du kan vælge mellem tre hyttetyper af forskellig størrelse.
(Kontakt os for andre indkvarteringsmuligheder)

Hytte på 30 kvm:
Velegnet for 2 personer med adgang til fælles spa. Eget bad/toilet samt køkken med mulighed for selv at lave mad.

Hytte på 40 kvm:
Velegnet for op til 4 personer (2 voksne og 3 børn er også fint), 2 værelser med 3-4 senge i hvert værelse, plus en overkøje i det ene værelse. Hytten har egen spa på udendørs terrasse. Eget bad/toilet samt stue/køkken med mulighed for selv at lave mad.

Hytte på 80 kvm: 
Velegnet for op til 9 personer, 2 værelser med 3-4 senge i hvert værelse plus en overkøje i det ene værelse. Derudover er der en stor hems med 2 x 3-4 senge - hemsen har ståhøjde og trappe (ikke stige) derop. Hytten har egen spa på udendørs terrasse. Eget bad/toilet samt stue/køkken med mulighed for selv at lave mad. I kan vælge selv at sørge for morgenmad eller tilkøbe det. Der er restaurant på stedet, og hytterne ligger i et område med mange oplevelser indenfor kort køreafstand.

Rejsen kan sagtens forlænges med flere dage – kontakt os for pris.
Bemærk, at prisen angivet her er når to personer rejser sammen.
Prisen pr. person er lavere, hvis I er flere, der rejser sammen og bor i samme hytte - kontakt os for pris.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Island

Reykjavik, Sydisland, Vestisland

4 dage

fra kr. 4.510

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Sydisland - 3 nætter

Minniborgir - 30 m2 hytte Minniborgir - 40 m2 hytte
Billigste hotelmulighed
Se kort

Minniborgir - 30 m2 hytte

Beliggenhed: Island, Sydisland

Her bor I i egen hytte og har mulighed for at tilberede egne måltider eller spise i hoved restauranten.
Hytten er 30 kvm, og er velegnet til 2 voksne og max 1 barn. Udenfor hytten på et fælles areal, er der mulighed for at benytte de udendørs spabade.

Leje af hytten inkluderer: sengelinned, håndklæder, slutrengøring, strøm, vand, varme samt viskestykker og sæbe i køkkenet

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

 

 

Læs mere her
Minniborgir - 30 m2 hytte Minniborgir - 40 m2 hytte
Se kort

Minniborgir - 40 m2 hytte

Beliggenhed: Island, Sydisland

Her bor I i egen hytte med 2 separate soveværelser (140 cm senge) og har mulighed for at tilberede egne måltider eller spise i hoved restauranten. 
Hytten er 40 kvm, og er velegnet til 2 voksne og 2-3 børn eller 4 voksne. På hyttens terrasse er der egen udendørs spa.

Leje af hytten inkluderer: sengelinned, håndklæder, slutrengøring, strøm, vand, varme samt viskestykker og sæbe i køkkenet

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

 

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 3
Sydisland

Dag 1 - 3

Sydisland

Dag 1: Ankomst – Den Blå Lagune

Afrejse fra København lige over middag. Vi anbefaler at starte med et besøg i Den Blå Lagune. Efter et dejligt varmt bad fortsættes mod Grindavik og herfra mod øst via Thorlákshöfn og Selfoss til Minniborgir. Det er muligt at handle ind i Selfoss undervejs, eller i et supermaked i Keflavik på vej fra lufthavnen.

Dag 2-3: Mange muligheder for oplevelser:

 • Den Gyldne Cirkel er en klassiker. Nationalparken Thingvellir , den aktive gejser Strokkur og det smukke Gullfoss – prøv deres lammesuppe, den er helt fantastisk. Husk at kigge efter nordlys om aftenen – det ses allerbedst hvis du kører væk fra byens lys, eller fra en udendørs spa.
 • Sydkysten er bestemt også et udflugtsmål. Oplev Seljalandsfoss, hvor du kan gå bag om vandfaldet, smukke Skogarfoss og Solheimajökull, hvor man kan gå helt op til gletsjeren og Dyrholaey, og hvor kæmpe basaltklipper tårner sig op i vandet. Udsigten heroppe fra er fænomenal, med sydkysten både mod øst og vest. Kysten her består af sorte lavastrande, der står i utrolig smuk kontrast til havets hvide bølger, som slår ind over stranden.
 • Reykjavik er Islands hovedstad og ligger kun 1 times kørsel fra hotellerne. Tag et smut til byen, brugdagen på shopping og en lækker frokost. Se for eksempel musikhuset Harpa, Hallgrimskirkja eller tag på hvalsafari. Reykjavik byder på storbyliv, museer, loppemarked om lørdagen, verdens bedste hotdog og meget, meget mere.
 • Vulkaner er der mange af – og den første ligger ganske kort kørsel fra begge hoteller. Kerid er et gammelt udslugt vulkankrater i surrealistisk orange, gule og røde farver. Man kan gå rundt på kraterkanten og gå ned i kratersøen. Hekla kan ses på afstand på ”Den Gyldne Cirkel” og langs sydkysten. Eyjafjallajökull, der sidst var i udbrud i 2010, ligger på sydkystruten, og kan ses på afstand.
 • Secret Lagoon ligger i byen Fludir, og er en naturlig varm kilde hvor man kan bade – og samtidig opleve en lille aktiv gejser på kanten. Der er omklædningsfaciliteter og en lille cafe.

Læs om de mange muligheder for udflugter her 

Dag 4: Hjemrejse

Bilen afleveres i lufthavnen 2 timer før afrejse. Hjemrejse med fly over middag med ankomst til København om aftenen.

Det er muligt at forlænge rejse med flere dage, i samme hytte eller evt. på hotel de sidste nætter i Reykjavik. Kontakt os for at høre nærmere.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.