Island - on the road i nordlys

Island - Reykjavik, Sydisland, Vestisland
 • Island når det er smukkest - og i dit eget tempo
 • Chancer for nordlys
 • Valgfri afrejsedag
 • Mange aktiviteter

Nyd en forlænget weekend i Islands skønne efterårsfarver eller de smukke vinterklæder. 3 nætter hvor fly, overnatning og billeje er inkluderet.

Vi laver et forslag til det man kan se – du bestemmer selv farten, og hvor meget du vil opleve. At køre rundt i egen udlejningsbil i Island, er den bedste måde at lære landet at kende på, og giver en masse fantastiske oplevelser. Det bedste er, at du selv bestemmer hvad du vil se, og i hvilket tempo. 

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelse hytter. 

(Kontakt os for andre indkvarteringsmuligheder)

30 kvm

Hytten er velegnet for 2 personer og har adgang til fælles spa.

Eget bad/tollet samt køkken med muligehed for selv at lave mad

40 kvm

Hytten er velegnet for op til 4 personer (2 voksne og 3 børn er også fint), og har 2 værelser med 3/4 seng i hvert værelse + 1 overkøje i det ene værelser.

Hytten har egen spapå udendørs terrasse.

Eget bad/tollet samt stue/køkken med muligehed for selv at lave mad

80 kvm

Hytten er velegnet for op til 9 personer, og har 2 værelser med 3/4 seng i hvert værelse + 1 overkøje i det ene værelse.

Derudover er der en stor hems med 2 x 3/4 senge - hemsen har ståhøjde, og trappe (ikke stige) derop.

Hytten har egen spapå udendørs terrasse.

Eget bad/tollet samt stue/køkken med muligehed for selv at lave mad

I kan vælge selv at sørge for morgenmad eller tilkøbe det.

Der er restaurant på stedet, og hytterne ligger i et område med mange oplevelser indenfor kort køreafstand.

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

Rejsen kan sagtens forlænges med flere dage – kontakt os for pris.

Bemærk at prisen pr person er lavere hvis I er flere der rejser sammen og bor i samme hytte - kontakt os for pris

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Island

Reykjavik, Sydisland, Vestisland

3 nætter / 4 dage

fra kr. 4.050

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Sydisland - 3 nætter

Minniborgir
Se kort

Minniborgir

Beliggenhed: Island, Sydisland

I kan vælge at bo i jeres egen hytte og selv sørge for morgenmad. Vi har hytter fra 30-80 kvm, med plads til 4-9 personer. Hytterne på 30 kvm har adgang til spa, hytterne på 40 og 80 kvm har egen spa udenfor hytten. Der er restaurant på stedet og mulighed for at ride på islandske heste eller komme på jeeptur. Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

Prisen er beregnet ved 2 personer i en 30 kvm hytte - kontakt os for yderligere priser

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 3
Sydisland

Dag 1 - 3

Sydisland

Dag 1: Ankomst – Den Blå Lagune

Afrejse fra København lige over middag. Vi anbefaler at starte med et besøg i Den Blå Lagune. Efter et dejligt varmt bad fortsættes mod Grindavik og herfra mod øst via Thorlákshöfn og Selfoss til Minniborgir. Det er muligt at handle ind i Selfoss undervejs, eller i et supermaked i Keflavik på vej fra lufthavnen.

Dag 2-3: Mange muligheder

Den Gyldne Cirkel er en klassiker. Nationalparken Thingvellir , den aktive gejser Strokkur og det smukke Gullfoss – prøv deres lammesuppe, den er helt fantastisk. Husk at kigge efter nordlys om aftenen – det ses allerbedst hvis du kører væk fra byens lys, eller fra en udendørs spa.

Sydkysten er bestemt også et udflugtsmål. Oplev Seljalandsfoss, hvor du kan gå bag om vandfaldet, smukke Skogarfoss og Solheimajökull, hvor man kan gå helt op til gletsjeren og Dyrholaey, og hvor kæmpe basaltklipper tårner sig op i vandet. Udsigten heroppe fra er fænomenal, med sydkysten både mod øst og vest. Kysten her består af sorte lavastrande, der står i utrolig smuk kontrast til havets hvide bølger, som slår ind over stranden.

Reykjavik er Islands hovedstad og ligger kun 1 times kørsel fra hotellerne. Tag et smut til byen, brugdagen på shopping og en lækker frokost. Se for eksempel musikhuset Harpa, Hallgrimskirkja eller tag på hvalsafari. Reykjavik byder på storbyliv, museer, loppemarked om lørdagen, verdens bedste hotdog og meget, meget mere.

Vulkaner er der mange af – og den første ligger ganske kort kørsel fra begge hoteller. Kerid er et gammelt udslugt vulkankrater i surrealistisk orange, gule og røde farver. Man kan gå rundt på kraterkanten og gå ned i kratersøen. Hekla kan ses på afstand på ”Den Gyldne Cirkel” og langs sydkysten. Eyjafjallajökull, der sidst var i udbrud i 2010, ligger på sydkystruten, og kan ses på afstand.

Secret Lagoon ligger i byen Fludir, og er en naturlig varm kilde hvor man kan bade – og samtidig opleve en lille aktiv gejser på kanten. Der er omklædningsfaciliteter og en lille cafe.

Dag 4: Hjemrejse

Bilen afleveres i lufthavnen 2 timer før afrejse. Hjemrejse med fly over middag med ankomst til København om aftenen.

Det er muligt at forlænge rejse med flere dage, i samme hytte eller evt. på hotel de sidste nætter i Reykjavik. Kontakt os for at høre nærmere.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.