Indonesien

 • Rejsetid

  16 - 18 timer

 • Bedste årstid

  april - oktober

 • Tidsforskel

  +6/+7 timer

Rejser til Indonesien

Rejs til Bali og Lombok i Indonesien - et af verdens største ø-riger. Flere af øerne er endnu uberørte, hvilket gør en rejse i Bali og Lombok til en unik perle i Sydøstasien.

Modtag et tilbud til Indonesien Se alle rejser til Indonesien

Naturen i Indonesien er uforlignelig; de maleriske grønne landskaber med frodige regnskove og aktive vulkaner kan tage pusten fra enhver. En ferie i Indonesien er også en rejse i forskellige kulturer og oprindelige stammefolk, der alle har bidraget til landets spændende kultur og historie. Bestil din rejse til Indonesien hos Profil Rejser. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge din rejse i Indonesien, så den passer netop til dine ønsker og drømme, om det så er dykning, badeferie med familien eller noget helt tredje, der lokker dig til Indonesien.
Læs mere

Top oplevelser

Indonesien

 1. 1

  Balinesisk kokkeskole

  På dagens ekstraudflugt er der mulighed for at få krydrede smagsoplevelser fra det så godt som ukendte balinesiske køkken.
 2. 2

  Balinesisk madlavningskursus

  Få krydrede smagsoplevelser fra det så godt som ukendte balinesiske køkken. Kokkeskolen giver en fascinerende introduktion til de eksotiske ingredienser og en helt unik kulinarisk oplevelser.
 3. 3

  Cykeltur i Balis maleriske landskaber

  Denne guidede cykeltur bringer dig væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber.
 4. 4

  Dagtur til det østlige Bali

  Første stop på turen gøres ved Kerta Gosa, en tidligere retssal i Klungkung, som dateres tilbage til det 18. århundrede.
 5. 5

  Katamaran krydstogt til paradisøen Nusa Lembongan

  Stig ombord på katamaranbåden vil bringe dig til Nusa Lembongan og Mushroom Bay – en fredfyldt, tropisk ø perfekt til afslapning og eventyr.
;

Anbefalet til dig

Vil du til Indonesien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.