Canada
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    -5 til -9 timer

Rejser til Canada

En rejse til Canada er et must for enhver naturelsker. Vores rejser til Canada har fokus på historie, kultur og storslået, vild natur. 

Se alle rejser til Canada

En ferie i Canada handler om frihed og uafhængighed. En rejse, hvor du har hovedrollen i din egen roadmovie og kan opleve Canadas fortryllende landskaber på fire hjul på en kør selv ferie. Din rejse til Canada bliver et uforglemmeligt møde med den vilde, rå natur. Brune bjørne vil krydse din vej og kongeørne vil svæve hen over himlen, når du bevæger dig ind i Canadas storslåede nationalparker. Du kan vælge mellem mange seværdigheder på din rejse til Canada, lige fra western-oplevelser i Rocky Mountains, et rigt dyreliv omkring Vancouver Island og storbycharme i Victoria. Gigantiske bjerge, turkisblå søer, brusende floder, storslåede nationalparker, hyggelige ranches og golf med verdens bedste udsigt venter forude, når du rejser til Canada.

 

Få oplevelser for livet på din ferie i Canada

I Canada får du indblik i en spændende historie, besøger indianerlandsbyer, kommer på sightseeing i moderne storbyer og i kontakt med en gæstfri befolkning. Du kan trekke i sneklædte bjerglandskaber og opleve vildmarkens rige dyreliv. Du kan tage en forfriskende dukkert i de mange gletsjersøer eller stå på ski på nogle af verdens bedste løjper. Du kan spille golf i naturskønne omgivelser og se Niagara Falls brusende vandfald. Du kan mærke historiens vingesus i gamle guldgraver byer og rejse gennem de Canadiske Rockies med udsigt til endeløse rækker af enorme bjerge, forrevne bjergtinder, hundredvis af gletsjere og smaragdgrønne bjergsøer. 

Aktiviteter i Canada

Canada er perfekt til dig, der elsker at tage på aktive ferier. På grund af sin forskelligartede natur byder Canada på enhver tænkelig form for aktivitet. Om sommeren kan du tage på fisketure, tage på trekking i Canadas mange bjerge eller sus gennem de store skove på mountainbike. Også om vinteren er der mulighed for aktiviteter. Du kan køre på snescooter og ATV, og ikke mindst har Canada nogle af de bedste skiområder i verden. Der er altså ingen undskyldning for at kede sig i Canada, for der er altid en sjov og spændende aktivitet man kan give sig i kast med.
Den blå himmel, de rå bjerge og snedækkede tinder, duften af skovens træer, lyden af flodens rislende vand, roen på vandrestierne og canadiernes gæstfrihed drager, når du først har været af sted. 
På gensyn!

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Canada

Vil du til Canada?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.