Maldiverne
  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    december - maj

  • Tidsforskel

    +3/+4 timer

Rejser til Maldiverne

Tag på en rejse til Maldiverne og få en uforglemmelig oplevelse i dette ferieparadis. Rejser til Maldiverne byder på rendyrket afslapning i de smukkeste omgivelser, der appellerer til alle sanser. Nyd det lune vand i lagunerne, hold badeferie ved de tropiske sandstrande, der er ideelle til både dykning og snorkling eller brug en dag på selvforkælelse og luksus i spa på din rejse til Maldiverne.

Se alle rejser til Maldiverne

Rejseeventyret til Maldiverne begynder allerede ved indflyvningen til øerne, hvor du kan se de kridhvide palmeøer lyse som perler i lagunernes krystalklare vand. Det er uden overdrivelse verdens smukkeste ankomst og vi garanterer, at du bliver forblændet af Maldiverne. Den største attraktion, når man rejser til Maldiverne, er ubetinget de hvide sandstrande og det dragende turkisblå vand, hvor du blandt andet kan spotte delfiner, havskildpadder, hvalhajer, mantarokker og barracudaer samt prøve dykning imellem koraller og farvestrålende tropefisk. Få et tilbud på din drømmerejse hos Profil Rejser - vi hjælper gerne med at skræddersy den perfekte rejse til Maldiverne ud fra dine ønsker og dit budget.

Oplev fantastiske atoller på din drømmerejse

Det lille ørige i Det indiske Ocean ligger næsten på ækvator. Landet består af ca. 1190 små, tropiske koraløer hvoraf kun ca. 250 er beboede og knap 100 er ferieøer kun for turister. Arealerne er små, og i hovedstaden Male' bor ca. 75.000 af landets godt 265.000 indbyggere på kun 2 km².

Ferieøer og hoteller på Maldiverne

Hovedparten af ferieøerne ligger i de to atoller, North Male' og South Male' Atol. Øerne ligger i laguner beskyttet af smukke koralrev med et mangfoldigt maritime liv, og de fleste er ikke større end at du kan gå rundt om dem på under en halv time. På mange resorts har du adgang til fantastisk snorkling lige fra stranden, og inde ved kysten eller under villaerne på pæle i havet er det ikke ualmindeligt at støde på små babyhajer, som naturligvis er absolut ufarlige.

Hvert hotel ligger på sin egen lille paradis ø uden andre hoteller eller lokal beboelse. Indkvartering er som oftest i hyggelige og komfortable bungalows opført af lokale materialer, og arkitekturen er fint tilpasset de naturlige omgivelser. Langt de fleste hoteller har fint koralsand på gulvet i fællesarealerne og er præget af afslappet barfodethed. Der tilbydes ophold med morgenmad, halv- eller helpension og maden er generelt afvekslende og veltilberedt. Da der ikke findes alternative spisesteder, anbefaler vi at bestille ophold med halv- eller helpension. 

Hvert hotel tilbyder sine egne udflugter, f.eks. dykning, snorkling, aftenfiskeri, dybhavsfiskeri, ø-hopping, udflugt til hovedstaden Malé, besøg i en lokal landsby m.v. Du kan også blive sejlet til en øde ø og tilbringe dagen der sammen med den du elsker, komme på dhoni cruise med morgenmad eller tage på en romantisk sejltur og nyde et glas champagne i solnedgangen. Dykker- og snorkelenthusiaster kan f.eks. se hvalhajer, og om sommeren er det muligt at opleve de store djævlerokker med et vingefang på op til 7-8 meter. Og så kan du naturligvis svømme med skildpadder og se delfiner.

Vandsport og dykkerferie

Maldiverne er en forrygende dykkerdestination og ét af verdens mest populære rejsemål for sportsdykkere. Langt de fleste hoteller har eget dykkercenter med internationalt anerkendt dykkerskole og professionelle instruktører. Du kan medbringe dit eget udstyr eller leje udstyr på hotellet, og påtænker du at tage et dykkercertifikat, er Maldiverne det perfekte sted.
Da regeringen prioriterer bevarelsen af det maritime økosystem højt, er der udlagt 15 maritime nationalparker i forskellige områder til glæde for turisterne. Også hotellerne har fokus på bevarelsen af havets uberørte natur, så dykkercentrene gør meget for at opfordre til skånsom dykkerpraksis. Maldiverne er altså som skabt til dykkerferie.

Transport til øerne

Malé's lille, hyggelige lufthavn ligger på en ø for sig selv, og alle internationale fly lander her. Vor lokale repræsentant møder dig i lufthavnen, og sørger for at du kommer videre til den ø, du skal bo på. Al transport mellem lufthavnen til øerne foregår med båd (lokal dhoni eller speedbåd med aircondition) eller med vandflyver, hvis du skal længere væk.

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Maldiverne?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.