Thailand, Koh Lanta, Layana Resort, Sundowner Bar

Layana Resort & Spa

Layana Resort & Spa, Koh Lanta, Thailand

Den lange gyldne ’Long Beach’ strækker sig foran resortet ned til det glitrende blå Andamanerhav. Her finder du Layana Resort & Spa, som er en fredelig oase skabt til afslapning og romantik for gæster over 18 år. De dasende dage går med slentreture langs stranden og badning i det lune hav eller i en af resortets to saltvands swimmingpools. Slæng dig i en liggestol ved resortets infinity pool og nyd den betagende udsigt over havet, eller ved wellness poolen, som er halv olympisk størrelse og ligger omgivet af frodig beplantning.

På Layana Resort & Spa er din velvære i højsædet for både krop og sjæl. Her finder du et område dedikeret til meditation og yoga, og du kan også gøre brug af det veludstyrede fitnessrum. Alt dette finder du nær wellness poolen, hvor du også kan nyde en friskpresset juice eller en sund snack i The White Bar.

I idylliske omgivelser omkranset af den tropiske have finder du Linger Longer Spa, som tilbyder et væld af krops- og skønhedsbehandlinger. Her er særligt fokus på behandlinger til par, så romantikken kan blomstre.

Helt ned til stranden finder du SeaSky Restaurant, hvor du kan nyde moderne thai cuisine og lette middelhavsretter under den åbne himmel eller i den smarte restaurant. I Sundowners Bar and Lounge kan du dagen igennem nyde forfriskende juicer og eksotiske cocktails i den svalende brise, og om aftenen er baren det perfekte sted at opleve den magiske solnedgang over havet.

Layana Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

På Layana Resort & Spa er roen prioriteret overalt. De kun 57 værelser, suiter og villaer ligger spredt ud i den tropiske have kun få skridt fra stranden. De er alle indrettet lyst og elegant med balkon eller terrasse med udsigt til bjergene eller havet. Du har god plads, da værelsesstørrelserne begynder på 49 m2. Vil du forkæles lidt ekstra, kan du bestille en Ocean Deluxe villa i 2 etager med en privat have, hvor du kan slappe af i dit eget boblebad.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Restaurant
  • 2 barer
  • Pool
  • Fitness
  • Terrasse eller balkon
  • Gratis Wi-Fi

Relaterede rejser

Andre hoteller på Koh Lanta

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.