Marokko

 • Rejsetid

  4,5 timer

 • Bedste årstid

  september - juni

 • Tidsforskel

  -1 / -2 timer

Rejser til Marokko

En rejse til Marokko byder blandt andet på eksotiske destinationer med en spændende natur. I et land, hvor de gamle traditioner og den ægte Orient lever i bedste velgående, oplever du samtidig et moderne byliv, hvor gæstfriheden og varmen giver rejsen til Marokko en særlig magi.

Modtag et tilbud til Marokko Se alle rejser til Marokko

Som rejsende i Marokko vil du hurtigt opdage, at du besøger en eksotisk destination i en hel anden verden – bogstaveligt talt. Landet er som taget ud af 1001 nats eventyr, for det er her, Europa møder Nordafrika, og den overdådige luksus blander sig med den ægte Orient, og hvor det moderne byliv trives side om side med ældgamle traditioner, beduiner og kameler. Helt særlig er byen Marrakesh, hvor besøgende henrives af den lange række af charmerende boutiquehoteller, menneskemylderet, de smukke paladser og haver, det spændende marokkanske køkken, de uendelige shoppingmuligheder, livlige markeder, festivaler og den store mangekantede plads, Djemaa el-Fna, hvor stammemedlemmer og berberiske handelsfolk kommer for at handle med deres varer. Så drømmer du om en ferie, hvor solen skinner, hvor stemningen er varm, og hvor gæstfrihed og lange brede sandstrande går hånd i hånd, så se nærmere på vores populære rejser til Marokko herunder.

Eksotisk charme og spændende attraktioner 

I flere marokkanske byer finder du stadig en autentisk stemning af 1001 nats eventyr, og befolkningen, stederne og stemningen er varm og gæstfri. I byernes souker er intensiteten i de smalle gyder overvældende, og sanserne bliver konstant bombarderet med lyde, farver og dufte. Marokko er – som navnet lyder – en krydret sammenblanding af nyt og gammelt, cous-cous og kødboller, safran og sandaler, myldrende markedspladser og magiske tæpper.

Udflugter, badeferie og shopping 

Ellers byder Marokko på lange brede sandstrande, blandt andet ved den moderne kystby, Agadir. Her er alle de ingredienser, man måtte ønske sig som turist på badeferie med strandpromenade, marina, aktiviteter, restauranter, shopping, barer og natteliv.

For dig, som søger oplevelser, kan der arrangeres rundrejser eller udflugter til for eksempel Atlasbjergene, berberlandsbyer eller til den østlige ørken, hvor du kan overnatte hos beduiner, ride på kameler med videre. De færreste ved, at man faktisk kan stå på ski i Atlasbjergene om dagen og to timer senere nyde en drink ved poolen i Marrakech. I Marokko får du ørkensafari, badeferie og mange flere store oplevelser samlet i én drømmerejse.

Læs mere

Top oplevelser

Marokko

 1. 1

  Atlantic Cruise - en dag på havet

  En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

 2. 2

  Byrundtur i Agadir

  Sightseeing i bus/til fods i Agadir by med engelsktalende guide.
 3. 3

  Den charmerende by Essaouira

  En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
 4. 4

  Festlig Fantasia aften

  En aften med fantastisk underholdning – berber style. Med deres egen helt specielle historie, så ved berberne, hvordan man fester.

 5. 5

  Heldagsudflugt til Tiout og Taroudant

  Denne heldagsudflugt har sin begyndelse i Agadir og ender i to af Marokkos ældste befæstede byer, Tiout og Taroudant. Turen er på ca. 120 km hver vej, og undervejs kan du nyde udsigten og landskabet. 

;

Anbefalet til dig

Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Heidi, Natascha, Peter

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.