Le Lyrial

- Ponant Cruises

Oplev skibet Ponant’s elegance med simpel indretning og subtil luksus. 

Le Lyrial er fjerde yacht i Ponant Cruises flåde. Le Lyrial har kun 122 staterooms og suiter. Ombord er der to forskellige restauranter. I Le Céleste kan du nyde fransk gastronomi og La Comète er skibets grill-restaurant.

I Le Lyrial’s centrale lounge serveres eftermiddagsteen, og her findes også skibets cocktailbar og dansegulv, hvor der spilles levende musik. Fra loungen er der adgang til en udendørs terrasse.

Le Lyrial har også en hyggelig lounge med panoramaudsigt. Dette er stedet for fordybelse med bibliotek, internet adgang, men også cocktailbar, underholdning og aftenarrangementer, hvor du blandt andet kan høre guider dele ud af deres rejseerfaring; fra loungen er der adgang til panorama-terrassen. På skibets øverste dæk ligger den udendørs bar L’École, hvorfra den smukke panoramaudsigt kan nydes over et køligt glas.  Le Lyrial har også et dejligt spa, når tiden står på selvforkælelse.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.