Ring til os mandag til fredag

MSC Cruises

Oplev verden sammen med MSC Cruises

MSC Cruises blev grundlagt i 1988, da rederiet købte sit første krydstogtskib. Og siden da har det vokset sig til en af verdens mest populære rederier med en moderne flåde bestående af 22 skibe. Skibene er i flere størrelsesklasser, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem intime, charmerende skibe og større, moderne skibe med et væld af faciliteter. Ønsker du dig en ultimativ luksusoplevelse anbefaler vi deres MSC Yacht Club, hvor du får personlig butler og eksklusive fordele.

Også for familier!

MSC elsker både og store og små! Og hele 33 % af gæsterne består faktisk af børnefamilier. Og vi forstår det godt. Ombord på de innovative, store skibe er der nemlig masser af plads og aktiviteter for de små, lækker italiensk mad og familievenlige priser. Samtidig byder rederiet på krydstogter til hele verden, der giver dig store kultur- og naturoplevelser.

 

Oplev De Kanariske Øer fra kun 8.800 kr. inkl. fly og transfers

Glæd dig til at forlade vinterkulden og tag med MSC på et 7 nætters krydstogt rundt om De Kanariske Øer og til Madeira. Alt er inkluderet på forhånd til din rejse, så du blot skal nyde de smukke øer og lade dig forkæle ombord på MSC Opera.

Følgende er inkluderet: Direkte fly t/r fra København til Tenerife med håndbagage, indchecket bagage og mad ombord, transfers til og fra skibet, fuld forplejning under krydstogtet, alle havneskatter og -afgifter, obligatoriske drikkepenge underholdning og shows inkluderet. 

Last minute priser fra København nyeste skib Euribia!

Hvis du kan tage en hurtig beslutning, kan du sikre dig en balkonkahyt med MSC nyeste skib Euribia fra Kongens København til de norske kyster på en 7 dages tur. Opgradering til EASY drikkepakke for kun 1.260 kr. Der er begrænset antal pladser, så hurtigt reservation tilrådes. 

Gastronomi

Fra den strålende morgenmad til midnatsbuffeten, så er der et væld af spisemuligheder tilgængelige ombord. Nyd din lækre brunch i fred og ro i din kahyt, spis en afslappet frokost under åben himmel ved poolen fra grillen eller pizzeriaet, og prøv en række forskellige snacks i løbet af eftermiddagen og aftenen.

 

MSC Cruises Fleet

MSC World America

MSC Euribia

MSC Seascape

MSC World Europa

MSC Seashore

MSC Virtuosa

MSC Grandiosa

MSC Bellissima

MSC Seaview

MSC Seaside

MSC Meraviglia

MSC Preziosa

MSC Divina

MSC Magnifica

MSC Splendida

MSC Fantasia

MSC Poesia

MSC Orchestra

MSC Musica

MSC Sinfonia

MSC Armonia

MSC Lirica

MSC Opera

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel