Ring til os mandag til fredag

MSC Cruises

AUREA EXPERIENCE

Med “Aurea Experience”-får du alle fordelene ved “Fantastica” plus en række ekstra privilegier:

■ Fantastiske kahytter med havudsigt på de øverste dæk
■ Let drikkevarepakke*
■ Middag i et eksklusivt område af restauranten med flexible tider
■ My Choice Dining
■ Prioriteret boarding
■ Spa-pakke inklusiv en Vitamin Bar-cocktail, afslappende massage, solariekabine, privat wellness-konsultation og gratis adgang til det termiske område under hele krydstogtet (kun for voksne)
■ Velkomstsæt med wellnessprodukter i din kahyt
■ Adgang til det private solarium (børn tilladt)
■ Optjening af MSC Voyagers Club-point
■ Plus flere andre fordele

* Drikkepakken inkluderer fadøl, et dedikeret udvalg af husets vine på glas, udvalgt af spiritus og cocktails, alkoholfrie cocktails, sodavand og frugtjuice på glas, mineralvand på flaske og klassiske varme drikke (espresso, cappuccino, caffe latte, varm te). Drikkevarerne kan indtages i alle barer ombord, såvel som i buffeten og restauranter, med undtagelse af specialrestauranterne. En ikke-alkoholisk version er tilgængelig for børn. **Bemærk venligst, at børn er tilladt på det eksklusive soldæk ***Op til 50 minutter for krydstogter fra 2020/2021 ****Pakken er kun for voksne. *****Tilgængelig på MSC Grandiosa, MSC Bellissima og MSC Meraviglia.

AUREA tilbyder alle gæster et krydstogt med all inclusive i førsteklasses omgivelser med masser af forkælelse. Ud over privilegeret adgang til spaen ombord vil du nyde en række afslappende fordele for krop og sjæl.
Hvad er inkluderet:

✓ Nem drikkepakke*
✓ Gratis spa-pakke til hver person inklusiv:
Adgang til det termiske spaområde
Balinesisk massage
Solarium
Velkomstcocktail
✓ Prestigefyldt kahyt med gratis velværeprodukter, badekåbe og hjemmesko
✓ Eksklusiv gratis adgang til særlig solterrasse (kun tilgængelig for voksne)
✓ Frit valg af spisetid med My Choice spisestil
✓ Optjen MSC Club-point for at nyde endnu flere fordele på det næste krydstogt
✓ MSC for Me Wristband***** (fra 12 år): En bærbar vandtæt enhed, til at nyde skib uden krydstogtkort, foretage køb, bookingtjenester og oplåsning af kahyt.

* Drikkepakken inkluderer fadøl, et dedikeret udvalg af husets vine på glas, udvalgt spiritus og cocktails, alkoholfrie cocktails, sodavand og frugtjuice på glas, mineralvand på flaske og klassiske varme drikke (espresso, cappuccino, caffe latte, varm te). Drikkevarerne kan indtages i alle barer ombord, såvel som buffeten og restauranter – undtagen specialrestauranter. En ikke-alkoholisk version er tilgængelig for børn. **Bemærk venligst, at børn er tilladt på det eksklusive soldæk ***Op til 50 minutter for krydstogter fra 2020/2021 ****Pakken er kun for voksne. *****Tilgængelig på MSC Grandiosa, MSC Bellissima og MSC Meraviglia.

BELLA EXPERIENCE

Bella Experience er designet til at give dig et behageligt ophold ombord. Udforsk fantastiske destinationer, mens du nyder komforten og servicen på de elegante, moderne krydstogtskibe til en fantastisk værdi for pengene.
Tilgængelig med følgende kahytstyper: Balkon, Ocean View, Outside med delvis udsigt og indvendige kahytter.

Hvad er inkluderet:
✓ Moderne skibe og elegante kahytter
✓ Tilpasning til en række diæter
✓ Omfattende buffet med et bredt udvalg af retter
✓ Teaterforestillinger i Broadway-stil
✓ Poolområde
✓ Udendørs sportsfaciliteter (Power Walking Track, Basketball mm.)
✓ Veludstyret fitnesscenter med panoramaudsigt
✓ Underholdningsaktiviteter for voksne, babyer og børn
✓ Kvalificeret flersproget personale
✓ Præference for kabine (afhængig af tilgængelighed)
✓ Mulighed for at anmode om foretrukkede tidspunkter for middage (afhængig af tilgængelighed)
✓ Optjen MSC Voyagers Club-point for at optjene rabatter og andre fordele på dit næste krydstogt
✓ ZOE – en stemmeaktiveret virtuel krydstogtassistent (tilgængelig på MSC Grandiosa og MSC Bellissima)
✓ MSC for Me App (tilgængelig på MSC Meraviglia og alle følgende skibe)

Yderligere fordele mod et gebyr:
✓ Morgenmad i kabinen
✓ 24-timers roomservice
✓ Adgang til privat solterrasse
✓ Særlige begivenheder for børn

FANTASTICA EXPERIENCE

Fantastica Experience er designet til at give dig endnu mere komfort og fleksibilitet. Tilbuddet er tilgængeligt i følgende kahytkategorier: Suite, Balkon, SuperFamily, Havudsigt og Indvendige kahytter.

Fantastica Experience tilbyder et overlegent niveau af komfort og service med førsteklasses indkvartering. Følgende er inkluderet:

✓ Alle Bella Experience-fordele plus en række ekstra privilegier
✓ 24-timers roomservice
✓ Morgenmad i din kahyt (levering + morgenmad er gratis)
✓ Aktiviteter for børn: Sprogspil og det sjove madlavningskursus, Doremi Chef (afhængig af tilgængelighed)
✓ Mulighed for at vælge blandt de bedste kahytter
✓ Mulighed for at anmode om foretrukket middagstidspunkt (afhængig af tilgængelighed)
✓ Prioriterede middagsvalg*
✓Et gratis foto af hver gæst, taget under Middelhavsnatten på en afhovedrestauranterne

*Ekstra fordele: “Fantastica-gæster, der bor i balkonkahytter og -suiter i den fornyede MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia og MSC Armonia kan spise middag i de dedikerede restauranter med fleksibel “My Choice”-spisning.

Forkælelse for krop og sind

Forkælelse handler om dine valg. Spis en sund eller overdådig morgenmad. Slap af på dækket eller slå rekorder på sportsbanen. Udnyt den lækre spa og bliv fuldstændig revitaliseret og forfrisket.

For kroppen:
Vedligehold din form med skibenes fitnessinstruktører på joggingbanen, i svømmebassinerne og i fitnessrummet med frivægte, løbebånd, stationære cykler og andet styrke- og udholdenhedsudstyr. Fitnessprogrammerne er ledet af certificerede instruktører og byder på daglige programmer med hold til både aerobic, strækøvelser og yoga.

Få forfriskende skønhedsbehandlinger med alt fra hårklip til manicure og pedicure i de lækre saloner. Nyd dybe massager, der beroliger sind og krop. Rens og afbalancer din hud med intensive ansigtsbehandlinger, der eksfolierer, ekstraherer og fugter. Synk ned i jacuzzien, smut ind i saunaen eller dampbadet for at komme helt ned i gear.

Til sindet:
Stimuler dit intellekt med berigende oplevelser. Du behøver ikke gå i land for at lære noget nyt på et krydstogt. Her kan du deltage i alt fra italienske sproglektioner til gæsteforelæsninger om en række spændende emner, små uddannelsesforløb og lærerige madlavningskurser. Gæsteforelæserne ombord er eksperter i alt fra historie, kunst, litteratur, kultur og mad og vil fortælle om emner som film, kunsthistorie, arkitektur, design, litteratur, sundhed, aktuelle begivenheder eller mad og vin. Uddannelsesprogrammerne er udfordrende, lærerige og finder sted i betagende omgivelser.

Gastronomi

Fra den strålende morgenmad til midnatsbuffeten, så er der et væld af spisemuligheder tilgængelige ombord. Nyd din lækre brunch i fred og ro i din kahyt, spis en afslappet frokost under åben himmel ved poolen fra grillen eller pizzeriaet, og prøv en række forskellige snacks i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Aftensmåltidet er altid en særlig begivenhed, og i det italienske køkken er det en sand kunstform! Det traditionelle italienske køkken er bygget med kærlighed, enkle råvarer og fantastiske smage. Under MSC’s berømte syv-retters menuer kan du opleve velsmagen af det autentisk Middelhavskøkken med skønne råvarer som hvidløg, oliven, basilikum, rød peber og tomater i traditionelle familieopskrifter. De veluddannede tjenere serverer regionale specialiteter kreativt tilberedt fra bunden af kokke samt klassiske favoritter.

Vinkendere vil elske vinkortet og måske runde middagen af med en cappuccino eller espresso. Herefter dessert! Her er alt fra de italienske klassikere som tiramisu og cannoli til forskellige former for kager og tærter. Hvis du fejrer en særlig lejlighed som en fødselsdag, bryllupsrejse eller jubilæum, så gør det som et klassisk operadrama: en kage, noget boblende og en italiensk serenade!

Krydstogter i Middelhavet

Middelhavet skabte renæssancen, den store kulturelle, intellektuelle, kunstneriske, videnskabelige og spirituelle eksplosion, hvis energi oplyste hele Europa og afsluttede tusinde års middelalder. Uanset om du drømmer om at slappe af på solrige strande eller ønsker at opleve kunst på museer, kan MSC’s Middelhavsruter tage dig til de skjulte hjørner af historien, kulturen og naturen. Vidtstrakte strande, rustikke landsbyer, gamle ruiner og sofistikerede byer er blot nogle af de uendelige muligheder, der venter. MSC Cruises tilbyder et udvalg af udflugter, der tilfredsstiller både krop og sind. Dine valgfri halv- og heldagsture kan omfatte vandreture gennem Capri, en svævebanetur over Funchal, shopping i Barcelona, katamaraner i Palma de Mallorca eller en teaterforestilling i Odessa. Øde strande og overdådige paladser, små fiskerbyer og glamourøse internationale jetsetsteder er blot nogle af de muligheder, du har til rådighed under et MSC-krydstogt.

Underholdning og sport

Hvad skal man lave? Og hvad skal man vælge? Mulighederne er uendelige!

Hver dag byder på forskellige aktiviteter. Sov længe eller vågn tidligt. Gå en tur rundt på dækket eller løb på joggingbanen. Bliv forfrisket med en svømmetur eller slap af i spabadet. Træn i fitnesscentret eller prøv en af de aerobic- og steptimer, der tilbydes ombord. Deltag i et spil kort, bordtennis, shuffleboard tennis eller volleyball.

I biblioteket finder du et væld af gode bøger til fri afbenyttelse. Biografen viser nye og klassiske film. Der er også internetcaféer, toldfrie indkøbsbutikker, en videoarkade og et kortrum, men selvfølgelig også mulighed for bare at slappe af på en liggestol under solens varme med en kølig drink.

Efter middagen venter stor underholdning. I loungen spiller bands musik for enhver smag med alt fra pianister og strygekvartetter til pop, rock og oldies. Mange af skibenes aftenshows har et touch af Middelhavet med både levende Flamenco-dansere fra Spanien eller historiske blikke tilbage til det gamle Europa. Dernæst er det tid til Vegas. Test dit held med poker, roulette eller blackjack i kasinoet. Efter et besøg i midnatsbuffeten til aftensnack kan du tage en dans mere eller glide væk til privatlivets fred i din kahyt med endnu et løft om en perfekt dag forude.

MSC Cruises Fleet

MSC World America

MSC Euribia

MSC Seascape

MSC World Europa

MSC Seashore

MSC Virtuosa

MSC Grandiosa

MSC Bellissima

MSC Seaview

MSC Seaside

MSC Meraviglia

MSC Preziosa

MSC Divina

MSC Magnifica

MSC Splendida

MSC Fantasia

MSC Poesia

MSC Orchestra

MSC Musica

MSC Sinfonia

MSC Armonia

MSC Lirica

MSC Opera

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel