MSC Divina

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Oplev klassisk glamour i high-tech komfort ombord på MSC Divina. Sådan indleder MSC Cruises sin beskrivelse af deres skib, som blev døbt i Marseilles den 26. maj 2012 og skibets gudmor er ingen ringere end Sophia Loren.
MSC Divina er søsterskib til MSC Splendida og MSC Fantasia, dog med nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Den smukke Infinity Pool på agterskibet, med sin “beach zone” og tilstødende glassøjler og balustrader, tilbyder en unik udsigt over skibets kølvand.
Skibet er på 139.400 brutto tons, 333 meter lang og skyder en fart på 23 knob. Der er plads til 3502 gæster, som bliver vartet op af en besætning på 1370.
MSC Divina tilbyder 3 hoved restauranter. Hver enkelt kan prale af et top gastronomisk udvalg takket være de mange forskellige retter af høj kvalitet og respekt for fødevarerne; fra italiensk kød til den friske frugt. Hvert produkt er frisk og omhyggeligt behandlet. Retterne spænder fra traditionelle og velsmagende Middelhavs retter, til de mest raffinerede internationale opskrifter.
Oplev glamour fra fortiden med alle bekvemmeligheder af det 21. århundrede, takket være MSC’s unikke italienske stil.

Afslapning

Aurea Spa
Massage
Sauna
Whirlpool

Fitness

Gym
Jogging sti
Squash
Tennis
Volleyball

Underholdning

Disco
Entertainment Team
Theatre

Mad og drikke

Bar
Golden Jazz Bar
Lounge
Mexican
Sacramento Tex Mex Restaurant

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel