MSC Bellissima

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

MSC Bellissima er et højteknologisk krydstogtsskib med innovativt design, der med den nye ’MSC for mig- teknologi’ muliggør en helt ny krydstogtsoplevelse. For eksempel er loftet på det indvendige promenadedæk udstyret med en spektakulær 80 meter lang LED-skærm, som skaber en animeret himmel over de sideliggende butikker og restauranter.

Med sin jomfrusejllads den 24. marts 2019, åbnes op for fantastiske krydstogtsoplevelser i det sydlige Europa. Skibet kan rumme op til 5700 gæster og tilbyder blandt andet nye familiekahytter til større familier samt nye kahytskategorier med privat jacuzzi.

Ligesom søsterskibet MSC Meraviglia tilbyder MSC Bellissima et bredt udvalg af underholdning. For eksempel kan du som gæst nyde to nye ’Cirque du Soleil’ shows, træne med udsigt til det blå hav eller nyde afslappende behandlinger i Aurea Spa. Der er rig mulighed for at køle af ved poolen eller more sig i vandlandet. MSC Bellissimas poolområde er designet som en fredfyldt og smuk oase med en afslappende atmosfære både om dagen og aftenen. Om aftenen forvandles området ved Horizon-poolen til et festligt, udendørs danse- og underholdningsområde.

Langs den centrale promenade finder du butikker og et stort udvalg at restauranter. Der er 10 forskellige restauranter og 20 barer ombord, hvor du kan mødes med venner og familie.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel