MSC Meraviglia

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Meraviglia, som på dansk betyder ’underværk’ blev i foråret 2017 søsat som det nye flagskib i Meraviglia klassen for MSC Cruises.

MSC Meraviglia har en avanceret teknologi med fokus på sikkerhed og miljø, sofistikeret design og fremragende komfort. MSC Yacht Club områder og underholdningsområderne er udvidet i antal og størrelse på det nye skib. For eksempel kan familier nyde dagene på vandet i forlystelses- eller vandparken. Skibet vil kunne anløbe alle krydstogtshavne, hvilket giver gæster en stor valgfrihed af destinationer.

Som noget helt unikt har promenadedækkets tag en 480 m² LED-skærm, som kan forvandles til en digital himmel med solopgang, stjernehimmel og lignende. Til større familier tilbyder MSC Meraviglia nye, komfortable familiekahytter bestående af to til tre kombinerede kahytter. Desuden har skibet to promenadedæk med butikker, barer og restauranter, samt den største LED kuppel til havs.

Kahytterne er på minimum 15 m² og indeholder dobbeltseng eller to enkelt senge, badeværelse med bruser samt opholdsplads med skrivebord. Desuden er der satellit-TV, radio, minibar, sikkerhedsboks samt hårtørrer og WiFi (mod betaling).

Facts:
Skibslængde: 315 meter
Skibsbredde: 43 meter
Dæk: 14 passagerdæk
Kapacitet: 5.700 passagerer

Andet

Boutique
Elevator
Foto Galleri
Foto shop
Reception

Mad og drikke

Buffet
Cocktail Bar
Coffee Bar
Piano Lounge
Sports Bar

Fitness

Ocean View Gymnasium

Afslapning

Health & beauty
Pool Deck
Solarium
Soldæk
Swimming Pool
Whirlpool

Aktiviteter

Games Room
Kids Club

Underholdning

Bowling Alley
Night Club
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel