MSC Euribia

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

MSC Euribia er opkaldt efter den græske gudinde Euribia, som herskede over verdenshavene med vind og vejr. Og det er i samme ånd MSC Euribia er bygget. Med sine forbilledlige miljøtiltag, energieffektivitet og bæredygtige brændstofteknologi er MSC Euribia et vigtig skridt på vej mod en fremtid af grønne krydstogter på det blå hav.

MSC Euribia fik sit enestående grafiske og kunstneriske udtryk gennem en verdensomspændende design konkurrence. Vinderen blev kunstneren Alex Flämig, hvis dekorative værker afspejler MSC’s grønne visioner og dybe respekt for havets fantastiske liv.

En fortryllende verden.
Ombord venter en fortryllende verden med skønne madoplevelser og underholdning for store og små. Særligt omkring den 112 meter lange promenade Galleria Euribia finder du et af virvar liv ved de mange butikker, restauranter og barer under en betagende LED-kuppel.
Skibet byder på i alt 10 afslappede og mere formelle restauranter (inkl. 5 specialrestauranter) og 21 barer og lounges med hvert sit tema (heraf 5 udendørs).

For badenymfer og strandløver er MSC Euribia også et særdeles attraktivt skib med sine 5 pools og enorme vandland, The Coral Reef Aquapark, der med sine 1.000 m² byder på masser af sjove aktiviteter og eventyr. Om aftenen kan gæster se spektakulære shows i det store teater, søge heldet på kasino, nyde en cocktail eller nightcap i en af barerne eller danse løs på skibets natklub.

I MSC Aurea Spa forkæles du med både massager og skønhedsbehandlinger samt sauna, damp- og spabad. Ombord findes også en barber og frisør- og neglesaloner.

Også for de mindste.
MSC Euribia gør en dyd ud af, at også børn får en sjov og mindeværdig rejse. Derfor vil børn og barnlige sjæle kunne fornøje sig med MSC’s prisvindende LEGO® legeområder, et akvarium i 3D samt med både basketball, tennis, fodbold, volleyball og en racerbilsimulator!

MSC Yacht Club.
MSC Yacht Club er for dig, der ønsker den mest luksuriøse oplevelse på MSC Euribia. Her har du ekstra plads i din lækre suite, 24-timers butlerservice samt adgang til eksklusive faciliteter og restauranter.

Tekniske data: Byggeår: 2023 | Bruttotonnage: 181.541 gt | Kapacitet: 4828-6334 gæster | Kahytter og suiter:2421 |Maks fart: 23 knob | Længde: 331 meter | Bredde: 43 meter

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel