MSC Seashore

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Helt ny skibsklasse – velkommen ombord på MSC Seashore

I 2021 introducerer MSC Cruises en helt ny skibsklasse, Seaside EVO, først med krydstogtskibet MSC Seashore, som havde sin jomfrusejlads i august 2021.

Skibet vil med sit dristige og innovative design tilbyde gæsterne et utal af muligheder for både spisning og afslapning. Ombord vil der være hele 2270 kahytter af forskellig karakter og størrelse. Skibet vil have et promenadedæk hele vejen rundt, som vil gøre det muligt at sidde ude med havvind i håret og nyde sin frokost, middag eller drink på en af skibets mange restauranter og barer.

Herudover vil der være et hav af aktivitetsmuligheder i både voksen og børnehøjde. Glæd dig især til skibets lækre jacuzzi- og pool områder, samt det store og udvidede børneområde med vandpark. Der er også tænkt på børn i alle aldre – 3 klubber – Baby Club, Junior Club og Teenage Club.

De nye Seaside EVO skibe være udstyret med den nyeste og mest avancerede miljøteknologi. Et system som gør det muligt for skibene at reducerer og rense udstødningen og derved ikke udlade ligeså meget forurening i verdenshavene. Herudover vil skibene have et innovativt affalds- og genbrugssystem, avancerede vandbehandling-, energi-, og varmegenvindingssystemer, samt teknologi og foranstaltninger til en øget energieffektivitet ombord.

Tekniske specifikationer: 5632 passagerer. 1648 besætningsmedlemmer. Skibet er 339 meter langt og 41 meter bredt.

Aktiviteter

Grand Prix Simulator
Kids Club
Vandrutschebaner

Underholdning

Aqua Park
Casino

Mad og drikke

Asian Restaurant
Champagne Bar
Cocktail Bar
Sky Bar
Sports Bar
Sushi Bar
Teppanyaki
Yacht Club

Afslapning

Aurea Spa
Swimming Pool

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel