MSC World Europa

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

MSC World Europa er et skib bygget til fremtidens krydstogter. Med sin innovative tekniske egenskaber og futuristiske silhuet er MSC World Europa den første repræsentant for MSC Cruises moderne flåde.

MSC World Europa drives på den avancerede grønne teknik LNG, som er det mest miljøvenlige brændstof, der eksisterer, og som er et vigtig skridt mod MSC Cruises vision for bæredygtige krydstogter.

På skibet finder du både traditionelle og stemningsfyldte kahytter samt elegante luksussuiter med privat balkon, jacuzzi og store panoramiske vinduer til den absolutte livsnyder. Skibets udvidede størrelse muliggør forskellige oplevelser og i zoner, som henvender sig til både familier, par og ældre med bl.a. fredfyldte zenzoner, familiezoner, livlige strandpromenader og stemningsfyldte torv med luksusbutikker, barer og restauranter.

Både store og små kan forvente underholdning i topklasse på MSC World døgnet rundt! Skibet byder på en enorm og innovativ vandpark med VR-tekniske vandrutsjebaner, rollerblades arena, videoarkader, børneklubber samt den arkitektoniske perle og rutschebane -The Spiral – der tager dig fra dæk 20 til dæk 8 på rekordfart. I Luna Park Studio kan op til 300 siddende gæster underholdes af fantastiske forestillinger.

MSC World Europa tilbyder også seks enestående pools i atmosfærefyldte omgivelser, samt 14 skønne boblebade med havudsigt.

I MSC Aurea Spa venter et balinesisk og luksuriøst spaområde på 1012 m2, hvor du forkæles med afslappende massager og skønhedsbehandlinger.

Det er en sand fryd at spise og drikke på MSC World Europa! Skibet har fire hovedrestauranter, to buffetrestauranter samt seks sofistikerede specialrestauranter med steakhouse, sushi og Teppanyaki. Glæd dig også til latinamerikansk street food, friskpressede juice og delikate cocktails.

MSC Yacht Club byder på skibets ultimative luksusoplevelse. Her bor du i de bedste suiter med 24-timers butlerservice samt en eksklusiv adgang til skibets faciliteter.

Se en lille film om MSC World Europa her.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel