Ring til os mandag til fredag

Cunard

Aldrig et kedeligt øjeblik…

Nyd, at du endelig har tiden til lige det, du ønsker. Forkæl dig selv i den indbydende spa eller shop rundt i nogle af de mest luksuriøse butikker på havet.

Prøv Cunard’s Maritime Quest og Heritage Trail! Her udforsker du Cunards historiske og spændende søfartstradition, der går hundrede år tilbage til krydstogtets gyldne dage. Opleve den historiske guldalder og gå på opdagelse i de mange berømte passagerer, der også har sejlet med Cunard. Mød skibets spændende gæster, gør et kup i de livlige kunstauktioner, deltag i de daglige quizzer eller vind gevinsten i jackpot! Du kan også dyrke yoga og aerobic eller lære at male og danse.
Her er aldrig et kedeligt øjeblik ombord.

Berømt af gode grunde

Cunard satte standarden for mange år siden. Men fortsætter med at overgå den og stræbe efter det perfekte.

For over 160 år siden satte Samuel Cunard sig for at levere post over Atlanten, uden at han var klar over, at han tog det første skridt mod at sætte en ny standard inden for luksusrejser. Siden da er Cunard blevet et synonym for komfort, klasse og den ultimative rejseoplevelse. I dag fortsætter Cunard med at hylde sin gyldne arv, mens der dagligt sigtes efter nye standarder.

Upåklagelig service definerer og adskiller Cunard-oplevelsen fra de andre. Det har den altid gjort. Fra prisvindende middage til de velsmagende snacks og den lille chokolade på puden – du har hele tiden følelsen af at blive set og hørt. Lad blot de diskrete concierges opfylde alle dine behov både på skibet og i land. Intet er til for meget besvær.
Ønsker du uovertruffen luksus, så prøv Cunards berømte ‘Grills Experience’ – intet kan måle sig med den.

Cunards historie

Den industrielle teknologi var nået langt i 1830’erne, og ideen om transatlantisk kommunikation gennem en flåde af dampskibe blev mulig. Ønsket om en pålidelig levering af de breve, som imperiets kommunikation og handel afhang af, fik Dronning Victorias regering til at invitere interesserede parter til at byde på leveringen af denne service. Samuel Cunard fra Halifax, Nova Scotia, vandt udbuddet og skulle levere posten over Atlanten fra Storbritannien til Nordamerika. Kontrakten blev underskrevet den 4. maj 1839 og indebar oprindeligt en forpligtelse til at levere tre dampskibe på 800 tons og 300 hestekræfter. Samuel Cunard var en meget begavet og initiativrig canadisk forretningsmand og en af 12 personer, der styrede Nova Scotias anliggender. For at kunne fuldføre sin kontrakt, anmodede Cunard om hjælp fra Robert Napier, et ingeniørgeni, der var ansvarlig for at skabe motorerne til nogle af de bedste nye skibe på sin tid. Cunard havde også brug for økonomisk støtte og modtog den fra de tre dygtige forretningsmænd James Donaldson, George Burns og David Maclver. Disse fem mænd grundlagde det britiske og nordamerikanske Royal Mail Steam Packet Company – senere kendt som “Cunard Line”.
Sir Samuel døde den 28. april 1865. I 1981 blev Sir Samuel Cunard optaget i ASTA’s Travel Hall of Fame til ære for sit bidrag til de transatlantiske rejser.

Et væld af aktiviteter

At holde formen ved lige er intet problem ombord på Cunards skibe. Men vent lidt. Du kan lave nøjagtig så meget eller så lidt, som du har lyst til! Det er stilen. Du bestemmer tempoet i dag og i morgen.
Her er både shuffle boards, tennis- og joggingbaner – og du kan sågar øve dit put og drive på golfbanerne ombord! Uanset dit humør, er der altid noget du kan lave hver time, hver dag. Både for de store og de mindste.

Fine Dining og uformel gastronomi

Cunard er gastronomi per excellence, og det berømte “White Star Service”, slår smukt tonen an. Hver restaurant er indrettet på uforglemmelig vis, og nogle af verdens bedste kokke præsenterer stolt et væld af storslåede madoplevelser.

Cunard overlader intet til tilfældighederne, hvad end du ønsker fine dining eller måltider i mere uformelle rammer. Roomservice er selvfølgelig tilrådighed 24 timer i døgnet uden ekstra omkostninger.

Nyd det allerbedste af Cunard med det berømte koncept’Grills Experience’. Udover at du bor i nogle af de mest rummelige og overdådigt indrettede suiter på havet, får du også eksklusiv adgang til Queens Grill plus egen butlerservice.

Rygning

Rygning vil ikke længere være tilladt i noget offentligt område. Kun med undtagelse i Churchill’s Cigar Lounge (kun for cigarer), udpegede områder på de åbne dæk og det øverste niveau af G32 på Queen Mary 2.
Med virkning fra den 24. marts 2012 for Dronning Victoria og den 27. april 2012 for Queen Elizabeth & Queen Mary 2 vil rygning ikke længere være tilladt i kahytter.

The Cunard Experience

Velkommen til Cunard!

Fra det øjeblik du træder ombord på et af Cunards skibe mærker du det. Den imødekommende atmosfære, den klassiske elegance som fra en svunden tid og det tårnhøje serviceniveau, der matchter kun de højeste standarder. Mens kysten forsvinder i horisonten væk, og du iklæder dig din første middag på havet, så mærker du Cunards ånd. Og din rejse er kun lige begyndt.

Cunard samler hele familien til eventyrlig luksus og luksuriøse eventyr på hav og til lands.

Cunard Fleet

Queen Anne

Queen Elizabeth

Queen Victoria

Queen Mary 2

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel