Queen Anne

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Queen Anne udgør en bemærkelsesværdig kvartet sammen med sine tre royale søsterskibe Queen Mary 2, Queen Victoria og Queen Elizabeth. Hun er opkaldt efter den britiske dronning Anne, som på trods af sin korte regeringstid (1702-1714) formåede at udrette store positive forandringer for England. Hendes visionære blik, ynde og elegance æres og lever nu videre på Queen Anne. Skibet er sat til at sejle på verdenshavene i begyndelsen af 2024, men du vil allerede i foråret 2022 kunne booke din første rejse med skibet.
En række internationalt anerkendte og prisbelønnede designere har indrettet Queen Anne i en betagende forening af morgendagens teknologi og den tidsløse elegance Cunards skibe er så berømmet for. Queen Anne bærer Cunards ånd og traditioner i ind i fremtiden, og ombord vil du bjergtages af den glamourøse og klassiske indretning. Udført til mindste detalje fra de smukke restauranter til din suite og kahyt.

Ombord på Queen Anne venter ren forkælelse, stor underholdning, kulturelle oplevelser og gastronomiske eventyr med udsøgt Afternoon Tea og fine-dining. Derudover byder hun også på en række innovative, klassiske intime restauranter, barer og caféer, der vil pirre og tilfredsstille både den store og den lille sult med smage fra hele verden.

Queen Anne er bygget på Europas største skibsværft, det italienske Fincanteri i Napoli.

Tekniske data:

Maks. kapacitet: 2996 gæster | 1225 besætningsmedlemmer | Bruttonage: 113.000 GT |Længde: 322,51 meter | Bredde: 35,60 meter.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel