Ring til os mandag til fredag

Star Clippers

Kulinarisk forkælelse

Star Clippers byder på et væld af kulinariske fristelser.

Begynd morgenen på bedste vis med croissanter, ristede engelske muffins eller alskens wienerbrød samt frisk frugt eller sprød bacon, grillede pølser, røget laks og omeletter tilberedt på bestilling.

Til frokost venter en fantastisk buffet med fisk og skaldyr, salater og grillede favoritter. Hvis dagen inkluderer et stop ved en af de private øer, skibene besøger, kan du også blive forkælet med en skøn barbeque på land. Om aftenen danner den elegante spisestue rammen om kokkens fineste kulinariske præsentationer, der behager både øje og mund. Selvfølgelig suppleret med et udvalg af skønne vine. Alt sammen serveret af det venlige og imødekommende servicepersonale. På alle tre skibe kan du frit spise, når og med hvem du ønsker – også med rederiets officerer, som de fleste aftener slutter sig til gæsterne i spisesalen.
Dresscode? Her er intet krav til kjoler og smoking, men kom i det du føler dig elegant og veltilpas i.

Livet ombord

Mød nye venner i pianobaren og syng et par af jeres favoritsange eller lad bartenderen servere din favoritcocktail i Tropical Bar. Dette er tydeligvis ikke et krydstogt i almindelig forstand. På Star Clippers vil du opdage, at der ikke er nogen stive tidsplaner. Du kan frit gøre som du vil med dine dage – og aftener. For at underholde dig i visse havne kommer lokale kunstnere ombord med autentiske bider af den lokale musik og kunst. Så i stedet for at udholde endnu et Broadwayshow, kan du nyde samværet med de andre skibskammerater, mens et liveband spiller tropiske melodier.

Kaptajnen og besætningen er heller ikke bleg for at underholde ombord på Star Clippers, og den daglige briefing på dækket er vidunderligt informativ og en chance for også at høre nogle gode historier fra livet på havet. Deltag også i Star Clippers ikoniske krabbevæddeløb! Det er den helt afslappede og livlige stemning, der gør Star Clippers til noget helt særligt.

Sov godt

Som et fint hotel har du alle bekvemmeligheder i din kahyt eller suite; eller enkelt- eller dobbeltsenge, badeværelser i marmor, privat pengeskab, fjernsyn, telefon, hårtørrer og komfortable møbler. Indretningen er smagfuld og klassisk som en luksuriøs yacht. Alt er designet til din komfort. Beslag af poleret messing og det blanke mahogni giver referencer til den maritime ånd og de bløde, naturlige stoffer afspejler farverne fra solen, havet og himlen. Prints af berømte skibe og sejlbåde pryder væggene. Alt er upåklageligt vedligeholdt, og din steward ved præcis, hvornår han skal dukke op.
På Royal Clipper tilbyder de 14 deluxe-suiter det ultimative inden for krydstogtskomfort med privat veranda, boblebad og 24-timers roomservice.

Star Clippers Fleet

Star Flyer

Star Clipper

Royal Clipper

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel