Ring til os mandag til fredag

Star Clippers

Magiske rejser på havet under sejl og sol

Star Clippers er ikke traditionelle krydstogter. Langt fra. Her handler det om at mærke forbindelsen til de blå bølger og dig selv, mens du under sejl og sol nyder verdens smukkeste steder. Med Star Clippers handler det ikke så meget om at komme frem til destinationen, men mere om at nyde tiden på skibet og med hinanden.
Vil du på et ægte sejlereventyr? Så er Star Clippers det rigtige valg for dig. Læs mere om livet ombord herunder.

star clippers destination caribien
star clippers destination middelhavet
star clippers destination caribien
star clippers destination caribien
star clippers destination caribien
star clippers destination middelhavet
star clippers destination caribien

Når eventyret ikke blot er destinationen men hele rejsen

Star Clippers sejler til fortryllende destinationer i hele verden. Men hvor fantastisk det end er at sejle gennem Panamakanalen, til bedårende caribiske øer, i Sydøstasien eller tværs over Atlanten, så er den største oplevelse lige foran dig. I øjeblikket, hvor du i takt med bølgerne og vindens blide skub langsomt følger med mod horisonten.

Ombord på star clippers
Ombord på star clippers
Ombord på star clippers
Ombord på star clippers
Ombord på star clippers
Ombord på star clippers

Som en del af besætningen

Du indgår hurtigt i livet ombord. Selvfølgelig uden de sure pligter. Og det er noget helt særligt at følge med i, når skibets sejl under pomp og pragt hver morgen til lyden af Vangelis ”Conquest of Paradise” sættes op og klargøres til dagens sejlads. Rorgængeren står vitterligt på dækket, og du får et indgående og næsten familiært forhold til dine medrejsende og skibets besætning. Kaptajnen briefer hver dag om dagens destinationer og aktiviteter, og du slipper nok heller ikke for en underholdende anekdote.

Q&A med Peter

Til daglig sætter Peter Rasmussen som direktør kursen for Profil Rejser, men som både fagmand og eventyrer har han selvfølgelig også testet Star Clippers skibe.
Hør hvad han fortæller om sin sejlads rundt i Caribien med sin datter her:


Par står og nyder udsigten ombord på Star Clipper
Trappe inde i Star Clipper
Ombord på Star Clippers
Par ligger i deres kahyt

Ingen grund til mytteri…

Foruden den autentiske sejloplevelse handler rejser med Star Clippers selvfølgelig også om at hengive sig til forkælelse og nydelse. Og det gør du i høj grad ombord, hvor besætningen gør sit ypperste for at du får en god oplevelse. Hvad din kahyt og suite måske ikke har af hypermoderne faciliteter, så emmer de af maritim klasse og atmosfære. Og bare roligt. Her alt det essentielle: Wi-Fi, fjernsyn, badeværelse med toilet. Nogle suiter har jacuzzi og køleskab til at holde champagnen kold… Hold også hovedet koldt, når du klatrer helt op i masten! Selv fastspændt er det svært ikke at tabe pusten over udsigten!

Maden ombord
Den elegante restaurant
Frisk fanget middag ombord
Maden ombord på Star Clippers
Maden ombord på Star Clippers

Kabys og beskøjter?

Selvfølgelig ikke. Restauranterne ombord er herligt uprætentiøse og afslappede men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Morgenmaden er ligesom du ønsker. Croissanter, friskbrygget kaffe, tropiske frugtanretninger og æg lige på den måde du bedst kan lide. Frokosten består typisk af en indbydende buffet fuld af skaldyr, salater og grillede favoritter, og er du heldig venter måske en barbecue i paradisiske omgivelser på land. Når aftenen falder på, inviteres du sammen med kaptajnen og styrmænd ind i den elegante spisesal til et kulinarisk festmåltid, der behager både øje og mund. Selvfølgelig ledsaget af et udsøgt udvalg af vine.

Royal Clipper med farvet sejl
Solnedgang over Star Clipper
Vandsport ombord på Royal Clipper
Kvinde snorkler i Caribien
Kvinde ligger i nettet ombord på Star Clipper
Gæster ombord drikker øl og drinks sammen
Gæster ombord dyrker yoga

Dage fuld af aktiviteter

Skibene emmer af liv, fra vandsport direkte fra skibet, yoga på dækket, solbadning ved poolen og festen omkring den tropiske bar og omkring klaveret, hvor gæster kan udveksle deres yndlingssange. Hver dag får også du en lille beretning om livet til søs op gennem historien. Glæd dig til at høre om alt fra ægte pirater til skatteøer og skibbrud!


Star Clippers Fleet

Star Flyer

Star Clipper

Royal Clipper

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel