Ring til os mandag til fredag

AmaWaterways

Destinationer

EUROPA
Et europæisk flodkrydstogt er en af de mest behagelige og bekvemme måder at udforske Europas slotte, katedraler og maleriske landsbyer på. Og med Amadeus Waterways er dine muligheder for at opdage de skønneste sider af Europa uendelige.

EGYPTEN
Oplev de mange historiske seværdigheder i og omkring det gamle Kairo. Herunder pyramiderne, sfinxen, Det Egyptiske Museum og meget mere. Flyv til Luxor for at besøge den spektakulære Kongernes Dal, det gamle Theben, det storslåede Karnak og Luxor-templet.

Eventyr på land

Det udvidede udflugtsprogram giver dig en dybdegående indsigt i det autentiske liv på din rejse. Du vil opdage store seværdigheder såvel som steder, kun de lokale kender til. Europas mest charmerende byer og deres imødekommende indbyggere er klar til at byde dig velkommen!

Oplev Europas fascinerende historie og traditioner, mens du sejler forbi idylliske landskaber, charmerende landsbyer og storslåede slotte på bakketoppe. Med sit omfangsrige kendskab til Europa og dets skatte og skjulte hemmeligheder er rejserne designet til at give dig berigende eventyr fyldt med kulturelle oplevelser.

Giv borgmesteren hånden eller skål med vinbønder under krydstogter gennem den maleriske Moseldal. Vær gæst til særlige regionale vinsmagninger eller en unik glaspusterdemonstration. Amadeus Waterways har arrangeret hele dit krydstogt for at sikre dig nogle af de mest interessante udflugter!

Gastronomi

Start din dag med en overdådig morgenmad. Vælg mellem et rigt udvalg af brød, croissanter og kager samt et udvalg af frisk frugt, yoghurt og røget laks. Smag de lækre oste, pålæg og lokale pølser samt nye regionale specialiteter.
Hjemvendt fra udflugter på land, står holdet af kokke klar til at overraske dig med en lækker frokost. Start med varme eller kolde forretter, smag de hjemmelavede supper og vælg fra et udvalg af gode hovedretter. Afslut med en lækker dessert, mens du nyder en spektakulær udsigt over floden.
Om aftenen kan du nyde en elegant middag eller en traditionel temaaften med en fest af regionale specialiteter. Nyd de kulinariske fristelser og de inkluderede vine fra lokale vinproducenter.

Nye oplevelser hver nat

Når stjernerne begynder at glimte og månen spejler sig i vandet, hviler en atmosfære af romantik og begejstring over floden. Skål for hinanden i regionens fineste vin!

Del dine opdagelser og højdepunkter med dine fælles rejsende. Efter desserten kan du i Panorama Lounge opleve lokale folkedansere eller lytte til klassisk musik.
Dans natten væk til lokale festivaler og arrangementer i de varme sommermåneder. Om aftenen ligger dit skib helt tæt på hjertet af flodernes fascinerende byer, så du kan mærke og smage dig gennem regionens skikke.

AmaWaterways Fleet

AmaSintra

AmaMelodia

AmaMagdalena

AmaLilia

AmaDahlia

AmaLucia

AmaSiena

AmaVenita

AmaMagna

AmaDouro

AmaMora

AmaLea

AmaKristina

AmaStella

AmaViola

AmaDara

AmaSerena

AmaReina

AmaSonata

AmaBella

Zambezi Queen

AmaVida

AmaPrima

AmaVerde

AmaCerto

AmaLyra

AmaDolce

AmaCello

AmaDante

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel