Ring til os mandag til fredag

Celebrity Cruises

Kom tæt på verden langt væk med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises sejler til syv kontinenter og lægger til i mere end 280 forskellige destinationer på alt fra tropiske øer til kosmopolitiske metropoler, kystbyer og historiske steder. Deres moderne skibe udfordrer konstant teknologiens grænser med nye påfund. Hvor ellers kan du sætte dig ud på et flyvende tæppe og nyde en drink under åben himmel? Komfort og kvalitet er i altid i højsædet med Celebrity. Både for familier og par.

Oplev Asiens kontraster fra Singapore til Tokyo

Midt i det futuristiske Singapore begynder dit krydstogt mod vietnamesiske Ho Chi Minh og Nha Trang, der byder på både fantastisk mad, travle gader og smukke kyststrækninger. Dynamiske kontraster mellem fortid og fremtid venter dig i Hong Kong og Taipei, inden du når første stop i Japan, Kagoshima og de dramatiske landskaber omkring Sakurajima-vulkanen. Tokyo udgør den store finale.

Priser fra 34.995 kr.
inkl. fly, hotel og krydstogt med alle måltider og drikkevarepakke m.m.

Fra luksusresort i Balis jungle til Asiens storbyer og strande

Omgivet af Balis jungle begynder din rejse med tre nætter på luksusresortet Komenake at Bisma ved kunstnernes by Ubud i Balis højland. Herefter stiger du ombord på Celebrity Millennium med kurs mod Kuala Lumpur, Malaysia, Thailand samt guidede udflugter og luksushotel i Singapore.

Priser fra 34.795 kr.
inkl. fly, resort og krydstogt med alle måltider og drikkevarer m.m.

Nyd Middelhavet med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises har hele fem skibe i Europa i år. Så drømmer du om at sejle til Grækenland, Italien, Spanien eller Portugal har du masser af muligheder med Celebrity Cruises.


Livet ombord

Med en intim atmosfære som på de mindste skibe og med mulighederne og aktiviteterne som på de største byder Celebrity på den perfekte balance. Bag dem står verdensklasse arkitekter og designere, som har skabt nogle af de mest inspirerende og behagelige omgivelser på havet. Og du har så meget at glæde dig til ombord!

Gastronomi

Lad Celebrity forkæle dig med deres prisvindende køkken, hvor de dygtige kokke præsenterer en perlerække af kulinariske lækkerier lavet fra bunden. Nyd alt fra AquaSpa Cafe’s lette, sunde retter til gastronomiske måltider på specialrestauranter, hvor maden tilberedes ved bordet. Med Celebrity Cruises er der helt sikkert noget for enhver smag, hvad enten du vil spise indenfor eller udenfor ved poolen. Valget er dit! Du kan selvfølgelig også bestille alt fra morgenmad på verandaen til romantiske middage i din kahyt eller suite. Der en nemlig Room Service døgnet rundt.

Sport, spa og sjov

Ombord på Celebrities skibe er der altid noget at give sig til. Hold formen ved lige i fitnesscenteret med personlig træner, tag på spinninghold med havudsigt eller overgiv dig til de fantastiske shows, live-koncerter og medrivende fester. Du kan selvfølgelig også blot overgive dig til den rene fryd og forkælelse i deres lækre AquaSpa® by Elemis, der byder på luksuriøse behandlinger kun for din velværes skyld.

Udflugter

Med Celebrity kan du være sikker på at finde et væld af spændende udflugter og oplevelser på land. Deres professionelle guider leder alle udflugter og tilbyder en dyb indsigt i kulturen, historien, dyrelivet og naturen på hver destination. Sus i hundeslæde gennem det snedækkede Alaska, gå gennem de labyrintiske små gader i Mykonos, se det fantastiske dyreliv på Galapagos eller oplev det Barbados autentiske liv. Hvad drømmer du om?

Celebrity Cruises Fleet

Celebrity Xcel

Celebrity Ascent

Celebrity Apex

Celebrity Flora

Celebrity Edge

Celebrity Xploration

Celebrity Reflection

Celebrity Silhouette

Celebrity Eclipse

Celebrity Equinox

Celebrity Solstice

Celebrity Xpedition

Celebrity Infinity

Celebrity Summit

Celebrity Constellation

Celebrity Beyond

Celebrity Millennium

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel