Ring til os mandag til fredag

Celebrity Cruises

A Taste of Celebrity

Lad Celebrity friste dine smagsløg med vores prisvindende køkken. Tilberedt af verdenskendte kokke, er vores kulinariske lækkerier lavet fra bunden ved brug af kun de fineste, friske ingredienser.

Fra afslappede spisesteder som Aqua Spa Cafe, der serverer lette, sunde retter, til specialrestauranter, hvor måltider tilberedes ved bordet, er der altid nogle valg, der vil glæde selv den mest kræsne gane.

Nyd indendørs spisning i vores ikke-ryger miljøer eller udendørs spisning ved poolen. Ombord på Celebrity er valget dit.

Restauranter
Oplev mesterligt køkken, enestående service og en fantastisk havudsigt i et yderst raffineret spisemiljø.

Afslappet spisning
Nyd vores enestående køkken i en samling af afslappede spisesteder fordelt over hele skibet.

Special spisning
Kulinarisk kunst og klassisk elegance kombineres for at skabe en meget karakteristisk madoplevelse til søs.

Roomservice
Gratis 24-timers roomservice bringer morgenmad til din veranda eller en romantisk middag for to helt privat i din kahyt.

Dress code
Klæd dig passende på til enhver lejlighed.  Få detaljerede retningslinjer, hvis det skulle være nødvendigt

AquaSpa og fitness

Om bord på Celebrity inviterer vi dig til at forkæle dit sind, din krop og din sjæl.

Lad os tage dig med til en helt ny verden med behandlinger inspireret af ritualer fra eksotiske kulturer i vores verdenskendte AquaSpa® by Elemis. Eller hvis du foretrækker det, kan du udfordre dig selv til en forfriskende spinningtime med udsigt over et stort hav gennem betagende væg-til-væg-vinduer.

Forkæl dig selv med en luksuriøs manicure eller en luksuriøs ansigtsbehandling, og nyd hvert øjeblik fuldt ud. Uanset hvordan du slapper af, er det vores mål, at du føler dig opladet, forfrisket og fuld af energi.

Aqua Spa
Oplev en tilstand af fuldstændig ro i den største og mest luksuriøse spa på vandet. Aqua Spa tilbyder en række behandlinger, der er designet til at tage dig til det næste niveau af afslapning.

Fitnesscenter
Vores fitnesscenter er udstyret med det nyeste aerobic- og styrketræningsudstyr og tilbyder specialiserede klasser og privatundervisning fra certificerede personlige trænere.

Aqua Spa Café
Sluk tørsten, og giv din krop næring med lette, sunde måltider i et meget afslappende miljø.

Udflugter

Med Celebrity kan du være sikker på at finde en kyst- og landudflugt, der tiltaler dine interesser. Dygtige, professionelle guider leder alle udflugter og tilbyder særlig indsigt i kultur, historie, natur og geologi på hver destination.

Oplev, hvordan øboerne fik Barbados til at vokse i det 18. århundrede ved at dyrke, høste og raffinere sukker. Tag en forfriskende tur over en sneklædt gletsjer på en ægte hundeslæde i Alaska, eller slentre gennem labyrinten af små gader i Mykonos, Apollons fødested.

*Vigtigt: Bemærk venligst, at du kan købe dine udflugter op til 10 dage før din afsejlingsdato. Hvis du er inden for de 10 dage, skal du booke dine kystudflugter om bord på skibet.

Celebrity Cruises Fleet

Celebrity Ascent

Celebrity Apex

Celebrity Flora

Celebrity Edge

Celebrity Xploration

Celebrity Reflection

Celebrity Silhouette

Celebrity Eclipse

Celebrity Equinox

Celebrity Solstice

Celebrity Xpedition

Celebrity Infinity

Celebrity Summit

Celebrity Constellation

Celebrity Beyond

Celebrity Millennium

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel