Celebrity Ascent

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Celebrity Ascent er det fjerde skib i Celebrity’s revolutionære Edge-klasse, som også består af søsterskibene Celebrity Edge (2018), Celebrity Apex (2021) og Celebrity Beyond (2022). Disse nyskabende skibe er større end rederiets Millenium-klasse og mindre end Solstice-klassen, og byder på en enestående forening af de små skibes intimitet og de store skibes mangfoldighed af faciliteter.

Celebrity Ascent byder på en moderne krydstogtsoplevelse, der skaber en endnu tættere forbindelse mellem dig, havet og de solrige destinationer i horisonten. Skibets udadvendte design og store udendørsarealer (40% større end Apex og Edge) i flere etager er designet af WKK Architects, så du bedst muligt kan nyde udsigten til rejsens foranderlige landskaber og tropiske øer. Som noget helt særligt kan du med Celebrity Ascents innovative Magic Carpet nyde kølige forfriskninger helt nede ved vandets overflade.

Suiter er kahytter er i topklasse hvad enten du rejser alene, med din partner eller familie. Du sover på specialdesignede madrasser i kingsize senge og alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov med bare ét enkelt tryk på en knap.

Celebrity Ascent tilbyder et væld af store madoplevelser. Du kan bl.a. spise franske klassikere på bistro, udsøgte bøffer på steakhouse samt alt det bedste fra det italienske køkken. På den eksklusive designerrestaurant “Le Voyage Daniel Boulud” udfolder Michelin-kokken, Daniel Boulud, sine kulinariske visioner med udsøgte vine præsenteret af sommeliers. Nyd også en drink i Martini-baren, innovative cocktails fra erfarne mixologer, et velassorteret udvalg af sjældne vine og øl eller et måltid under åben himmel på en af de to al fresco restauranter. Derudover finder du også et udvalg af lækre juicebarer, bagerier og caféer.

Dagene går med afslapning ved poolområderne med bl.a. en 23 meter lang pool, infinity pools og jacuzzier. Forkæl også selv dig med Wellness-programmet udarbejdet i samarbejde med den amerikanske skuespiller og forretningskvinde, Gwyneth Kate Paltrow. Du kan også høre live-musik og se et væld af spektakulære shows og teaterstykker. Celebrity Ascent byder også på natklubben The Club, som er stemningsfuldt indrettet efter 1920’ernes dekadente stil. Om dagen omdannes klubben til et sandt slaraffenland for børn og barnlige sjæle med dronejagt, forhindringsbaner, laserlabyrint, quizzer og danselektioner. Apropos børn, så har Celebrity Ascent også en børneklub med en overvældende række af aktiviteter for børn i alle aldre.

Celebrity Ascent sejler mellem 2023-2024 i det caribiske øhav.

Tekniske data: 3260 passagerer, skibet er ca. 327 meter langt og ca. 39 meter bredt. Hun skyder en fart på 22 knob (ca. 40 km).

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel