Celebrity Flora

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Celebrity Flora bringer dig tæt på Galápagosøerne. Oplev et skib der i høj grad komplementerer omgivelserne, samtidig med at kombinere luksus, bæredygtighed og morderne design.
Celebrity Flora giver dig en helt unik rejseoplevelse, der i alt fra design til faciliteter har sin destination i tankerne. Med Celebrity Flora nøjes du ikke bare med at besøge Galápagosøerne, du får lov til at opleve øerne, både til søs og på land, mens du bor i luksuriøse suiter på dette miljøvenlige skib.

Celebrity Flora har en kapacitet på 100 passagerer og garanterer en intim krydstogtoplevelse, hvor rummelighed, komfort og serviceniveau er i høj kurs. Hvor end du befinder dig på skibets seks dæk, har du en unik udsigt til Galapagos øerne, da Celebrity Flora tilbyder sine gæster en 360-graders udsigt.

Ombord kan du opleve delikate måltider kreeret af Michelin-kok. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres dagligt i skibets eksklusive hovedrestaurant, Seaside Restaurant. Derudover kan du også smage fisk og skaldyr af højeste kvalitet på den udendørs restaurant Ocean Grill, der tilbyder et afslappet miljø med panoramaudsigt og middag under stjernerne.

Blandt skibets andre faciliteter er Discovery Lounge, hvor du kan nyde en drink i baren, slappe af i de komfortable møbler eller underholdes af naturelskere, der vil gøre dig klogere på Galápagosøerne. Hvis du ønsker at indsamle viden på egen hånd, kan du besøge skibets bibliotek. Nyd også udendørs afslapning på The Vista med en tur i spa og en drink i hånden og oplev stjernhimlen på skibets Stargazing-platform.

Afslapning

Spa

Andet

Boutique
Elevator
Vaskeri service

Mad og drikke

24-hour Room Service
Ocean Grill
Royal Observatory

Underholdning

Discovery Lounge

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel